Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יגיד לך למה , תמיד ביום של המפגשים יש גלים בים !

סתם עכשיו ברצינות, אני רוצה להגיע, באמאשלי שאני רוצה להגיע, אבל ביום שאני יבחר! מה 12:00 בצהריים מה איצטדיון ר"ג?!

כוס&*$^% הפורום הזה 8) .

קצת הומור חבר'ה.

לטענתי, לא מגיעים כי כניראה המפגשים לא מספיק חשובים לאנשים!

יותם (שבדרך לים).

זה נכון

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל סקר קצר העלה ממוצע גילאים שנע בין 20-19, הלא כן?

תהיה שם מחלקה גריאטרית לבני 26-30? תתפלא אבל יש גם קשישים כמוני שמגיעים מידי פעם למפגשים, ואני מכיר לפחות עוד חבר פורום אחד שהוא יותר קשיש ממני.

לכל החברים החדשים ו/או לאלה שמפחדים ו/או לאלה שמתביישים להגיע למפגשים, אתם מפסידים וחבל. לכל אחד מאיתנו הייתה הפעם הראשונה של להגיע למפגש כאשר אתה לא מכיר אף אחד מהחברים. אחרי כמה דקות של שיחה אתה מתחיל לקשר בין האנשים לשמות שלהם בפורום ולאט לאט מתחילים להכיר את החברים. לא צריך להתבייש. פשוט להגיע ולתערבב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו? אתה חי?

:) לאן נעלמת בחצי השנה האחרונה?

ואיפה עופר?

דרך אגב מסכים איתך לגמרי בקשר למה שאמרת.

אני זוכר שאני פעם ראשונה באתי למפגש ברמת גן, וחשבתי שאני יהיה לי קשה להכיר את כולם וכל זה, אבל פשוט לא התביישתי והכרתי כל מי שהיה בסביבה והיה קשור לפורום. וככה כולם צריכים לעשות.

מי שמתבייש> מתייבש!

בקיצור מי נותן משפט סיכום לשירשור הזה?

פורסם

בקיצור מי נותן משפט סיכום לשירשור הזה?

אין הנחתום מעיד על עיסתו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שזה היה מפגש אחד שלא הגעו הרבה אנשים

אולי כי באמת לא בא לכולם בטוב...

יהיה יותר טוב במפגש הבאה :-P אני כבר רואה שלמפגש הבא יש הרבה אנשים .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אסף את הפסיכומטרי שלי עשיתי לפני הרבה זמן, :D אז דבר איתי עברית.

התכוונת שאחרים יסכמו את זה?

יעקב על מה אתה מדבר?:D לא סיכום למפגש סיכום לנושא הזה, כמה מילים לסיים את זה ללמוד מפה משהו ולעבור הלאה, ולקוות שבמפגש הבא באמת יהיה טוב(כמו שאמרת בסוף:))

פורסם

כל הדיבורים האלה על מפגשים עשו לי חשק למפגש אז:

סיכום: מתי המפגש צפון הבא ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אולי לעשות מפגש באמצע השבוע משעה 21:00 והלאה ?

יום שבת זה לא הכי נוח.

מאוחר מידי.

לא רואים כלום בשעות האלה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה יש לראות?

צריך לשמוע 8) .

וחוץ מזה יש פנסים חזקים LED-ים,

לפעמים אני הולך לים בלילה עם פנסי ראש , והם לא מביישים נורה של 220V.

A simple prop to occupy my time

• תוכן חדש...