Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמאסתי בפונטו שלי אני חושב לעבור לצרפתיה קצת יותר חמה (אני רוצה להנות קצת ולקחת קורסים לנהיגה מתקדמת), התקציב 40 אלף ש"ח. יש לי קצת התלבטויות, אני רוצה 205 GTI מהשיקולים שהוא זול לקניה וישאר לי כסף להשקיע בו ובי בנהיגה מתקדמת, מה שמפריע לי זה הפלסטיקה הישנה של הרכב וזה לא נראה ממש מהודר כמו שאני רגיל לרכבים חדשים יותר.

מצד שני חשבתי ללכת על 106 XSI (לא שאני מוצא כזאת למכירה) אבל אותה אני רוצה בשנתון של 96 עם מנוע 1600 והבעיה איתה שהיא הכי חלשה מבחינת כוח ואני מניח שמכויילת פחות טוב משאר האחיות שלה, מה שאהבתי בה זה שהיא מהודרת והפלסטיקה הפנימית כן עונה על הציפיות שלי.

עכשיו לשאלה מה אתם אומרים, יש אפשרות לשלב בין השתיים בתקציב שיש לי? אני יודע שנכנס לי 106 GTI שנת 97, אבל יש אחת כזאת למכירה והבחור רוצה 55 אלף ש"ח כשהמחירון הוא 40 אז לכן אני לא אתקשר אליו אפילו לברר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

106xsi דור ראשון לא נחותה מדור2 יש הטוענים שאפילו עדיפה.

את הדבר החשוב ביותר תלמד בקורס ראלי שעדיף מנוע שתלחץ עליו בסיבוב דוושה בריצפה

מאשר המנוע יהיה חזק על השילדה ותצרך לבלום (להיפך מפיאט אונו טורבו).

כבעל peugeot106xsi 1.4 אני מבטיח לך שבתנועה בכבישים מפותלים אתה תהיה

מהיר הרבה יותר ממכוניות כפולות בהספק. (החיים זה לא אפס למאה...)

peugeot לעולם לא היתה מכונית אפס למאה ואם אתה מעדיף 205 לדעתי גירסת הראלי

הכי מהנה.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לא אמרתי לרגע שאני רוצה 0-100 (בשביל זה יש רכבים אחרים בבית) אני רוצה אותה בשביל הפאן האישי שלי ולהתקדם בנהיגה ספורטיבית ואני חושב להתחיל במכונית כמו 106 XSI, השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת אותה או משהו אחר בתקציב של 40 אלף ש"ח.

אני לא זוכר את כל הדגמים שנכנסים לי בתקציב ואני גם לא מכיר אותם אישית ולכן רציתי את עזרת חברי הפורום בעניין, האם לחפש 106 XSI 1600 או שיש משהו יותר טוב ועדיף שאני יכול למצא.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...