Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סיימתי טירונות בשעה טובה ומוצלחת ושמו אותי בתפקיד "נהג סיור".

הגעתי לבסיס החדש, ראיתי מה התפקיד וראיתי את האנשים שאני אמור לעבוד איתם ואת כל ההתנהלות של הדברים,

ואני לא מוכן בשום פנים באופן לבצע את התפקיד הזה. זה משמרות מסביב לשעון 4/8.

מישהו יכול לעזור לי אני מעוניין לעבור תפקיד, לעשות יומיות בקריה או להגיע לשח"ם.

אני כרגע עושה יומיות כי אני לפני הקורס ואמרו לי שאני לא יכול להחליף תפקיד, מה עושים?

נ.ב

אני בחיל האוויר מישהו יודע איך אני יכול לצאת משם?

תודה רבה!

פורסם

לשח"ם בדרך כלל מגיעים חיילים עם בעיות ת"ש.

בשביל לצאת מהמקום שבו אתה נמצא עליך לפנות למש"קית ת"ש ולהגיד טופס 55.

לחלופין, תראה קב"ן בתקווה לקבל קה"ס מספיק גבוהה על מנת לעזוב את הבסיס הסגור לטובת בסיס פתוח עם יומיות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא עשיתי קד"צ. והלכתי למש"קית ת"ש היא אמרה לי שטופס 55 זה רק כדי לעבור בסיס לא תפקיד.

לגבי קב"ן, מה אני אמור להגיד לו? להתחיל לבכות ?

ולגבי חיל האוויר, איך לעזאזל אני יוצא משם?

פורסם

ולמה אתה חושב שבנאדם צריך לשרת 3 שנים במשהו שהוא לא אוהב? זה 3 שנים, לא שבוע לא חודש!

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
ולמה אתה חושב שבנאדם צריך לשרת 3 שנים במשהו שהוא לא אוהב? זה 3 שנים, לא שבוע לא חודש!

קוראים לזה צבא, זה כשאתה מפסיק לעשות דברים רק כי בא לך.

שבוע שבוע, 4/8 זה לא כזה גרוע, בריכה, חדר כושר, החימום בהאמר.

"שמעתי" שיש דברים יותר גרועים בצבא.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מנסיון עם חיילים סוררים, אני יכול רק לומר לך שלעבור בין זרועות הצבא, כמעט בלתי אפשרי בלי קומבינות.

כנראה שתצטרך להישאר בחיל האוויר, אם כי לא חסרים בו תפקידים טובים. תנסה לדבר עם המפקדים שלך, תתפלא - לפעמים הם מוכנים לעזור אם רואים שאתה רציני. כמובן שאם תבוא בגישה של אני רוצה להיות בבית כי אני מפונק, זה לא יעזור.

Passt scho...

פורסם

אתם לא מבינים אני לא יכול להיות שם, קשה לי מאוד, כל החברה שם ערסים ויש גם פרחות אני ממש לא מתחבר לאנשים כאלה!

אני מאוד רוצה לעבור ולצאת מחיל האוויר אני מצטער שהגעתי אליו בכלל ולפעמים אני מצטער שהתגייסתי.

אז אני צריך לסבול בתפקיד הזה ולאף אחד לא יהיה אכפת?

מה אני אמור לעשות? אני מיואש!

תודה ושבת שלום!

פורסם

אני מבין שרק סיימת טירונות.

עשית הסמכה מסויימת כבר בצבא? ששמו אותו נהג סיור ?

האופציה היחידה שלך היא לעבוד במקביל. מה כוונה? ללכת למש"קית ת"ש ולנדנד לה !

במקביל לדבר עם המפקד/ האחראי שלך ולנדנד לו ואף לעלות למפקד שלו, כלומר לדבר עם האחראים בכלליות של הענף או המדור.

עכשיו כל העבודה היא צריכה להיות קבועה. כלומר אין טעם לדבר פעם ב.. ולהגיד שידברת.. צריך קבוע וכל הזמן.

תציין שאתה רוצה משהו יותר מאתגר מאשר להיות נהג סיור.

כמו כן אין טעם לעשות "קונצים" של אני לא עולה לשמירה/סיור ולהתנגד למערכת כי ככה יהיה להם יותר קל להכניס אותך לריתוקים מעצרים ומשפטים על התנהגות מטופשת שלך.

למרות שאנחנו לא רואים את התמונה המלאה שלך. אבל ככה בנוי הצבא. הוא שם אותך איפה שצריך להיות בעל תפקיד מסויים ולא איפה שבא לך.

כי אם ככה כל היום התור במקדולנס בעוזראלי היה ארוך פי עשר ואף אחד לא היה שומר על בסיסי צה"ל ושלא נדבר על גבולות המדינה.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לשח"ם בדרך כלל מגיעים חיילים עם בעיות ת"ש.

בשביל לצאת מהמקום שבו אתה נמצא עליך לפנות למש"קית ת"ש ולהגיד טופס 55.

לחלופין, תראה קב"ן בתקווה לקבל קה"ס מספיק גבוהה על מנת לעזוב את הבסיס הסגור לטובת בסיס פתוח עם יומיות.

אתה כ"כ טועה !

בעיקרון, מגיעים לשח"ם אנשים עם פרופיל 45 ולעיתים גם 64 (שבעיקרון מיועדים לסיירות).

ההגעה לשח"ם היא ממש נדירה ותמיד בוחרים כמה אנשים בודדים מאותו מחזור גיוס.

אחרי הכל האנשים במגיעים לשח"ם הם כביכול חיילים שצה"ל ויתר עליהם ומי שחייל כמוני, יודע שצה"ל לא מוותר על חיילים בכזו קלות.

בקיצור, שח"ם זה מושלם, הקטע הוא להגיע לשם (עם פרופיל גבוה גם קומבינה עם קצין בכיר במשטרה לא כ"כ תעזור).

פורסם

לפותח השירשור:

תתחיל בדרך הקלה, תחפש את ההגיון אצל מפקדך ודבר אל ליבם, לא הצלחת? תתחיל עם ניפקדות של כמעט חודש, אבל חס וחלילה לא עריקות, תשב קצת בכלא (מה זה חודש לעומת שלוש שנים) ותיפלט לבקו"ם. לא הצלחת? עוד הפעם. בדרך כלל זה עובד עד הפעם השלישית.

פורסם

יש עוד דרך לנסות לצאת משם.

שהיא הדרך הפחות נעימה וכייפית, אבל עדיין עובדת בדר"כ.

בגלל שעדיין לא עשית שום קורס או הסמכה, ואתה רק סיימת טירונות (שזה מה שהבנתי מפה), אתה יכול להתחיל לעשות צרות ובעיות, ולהגיד שאתה לא עושה שום קורס בבסיס שאתה נמצא בו, ואז כנראה יכניסו אותך לכלא. ולאחר הכלא כבר כנראה ישלחו אותך לשיבוץ אני מאמין. אל תשכח שאין לך "דפוק" בחצי שנה הראשונה של השירות שלך.

בהצלחה.

פורסם

אחי יצא מחימוש,אחרי קורס,שזה דבר שלא קורה.קורס חמש צריח.

היה עריק 3 חדשים,ישב בכלא חודש וחצי,ניפלט לבקו"ם,הציבו אותו בבסיס ליד הבית בתפקיד נהג,שעות 9 עד 4 ואישור עבודה.

אני לא אומר שזה הפיתרון,כי משלימים את הזמן האבוד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...