Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כ"כ טועה !

בעיקרון, מגיעים לשח"ם אנשים עם פרופיל 45 ולעיתים גם 64 (שבעיקרון מיועדים לסיירות).

ההגעה לשח"ם היא ממש נדירה ותמיד בוחרים כמה אנשים בודדים מאותו מחזור גיוס.

אחרי הכל האנשים במגיעים לשח"ם הם כביכול חיילים שצה"ל ויתר עליהם ומי שחייל כמוני, יודע שצה"ל לא מוותר על חיילים בכזו קלות.

בקיצור, שח"ם זה מושלם, הקטע הוא להגיע לשם (עם פרופיל גבוה גם קומבינה עם קצין בכיר במשטרה לא כ"כ תעזור).

בתור חייל בקו"ם, אני יודע ממקור ראשון (קצין מיון), שלשח"ם נשלחים בדרך כלל חיילים בעלי פרופיל נמוך כמו שציינת עם בעיות ת"ש (בד"כ ת"ש 4+)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אל תשכח שאין לך "דפוק" בחצי שנה הראשונה של השירות שלך.

בהצלחה.

שמועה לא נכונה, דפוק יש בכל מצב.

אח של חבר שלי היה נפקד בזמן קורס בטכני וכבר יש לו דפוק של חודש וחצי (הבן אדם התגייס רק באוקטובר 06).

אחי יצא מחימוש,אחרי קורס,שזה דבר שלא קורה.קורס חמש צריח.

היה עריק 3 חדשים,ישב בכלא חודש וחצי,ניפלט לבקו"ם,הציבו אותו בבסיס ליד הבית בתפקיד נהג,שעות 9 עד 4 ואישור עבודה.

אני לא אומר שזה הפיתרון,כי משלימים את הזמן האבוד.

שיהיה נפקד כמה שהוא רוצה, אבל לא עריק. עריקות זה כבר תיק פלילי במשטרת ישראל !

בתור חייל בקו"ם, אני יודע ממקור ראשון (קצין מיון), שלשח"ם נשלחים בדרך כלל חיילים בעלי פרופיל נמוך כמו שציינת עם בעיות ת"ש (בד"כ ת"ש 4+)

אני לא אומר שאתה לא צודק, אבל העניין פה הוא לא בהכרח ת"ש.

• תוכן חדש...