Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם יום חורף בירושלים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, זה מה שעיניי המצלמה קלטו אתמול, תהנו:8)

עריכה: לא מדובר ברכבים הנטושים או למכירה- אז זה לא ב"ענתיקות", אלא סתם בתמונות נחמדות של רכבים, שלפחות חלקם קשורים לאספנות (רנו וחיפושית, ואולי גם מרצדס בעתיד).

ולמי, שלא הבין: הדבר הלבן הזה- ניקרא "שלג"!:lol::twisted::-P

DSC01999.JPG

DSC02000.JPG

DSC01997fff.jpg

DSC01998fff.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני ממש לא- ובגלל זה התלהבתי כ"כ- במיקרה הייתי בירושליים אתמול (אפילו פעמיים), אין לי מושג, איך ניקראת השכונה שדרכה עברתי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מראה של ירושלים בשלג מהמם.

במיוחד בהר הזיתים ובעתיקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חבל שהשלג נתפס רק על המכוניות :(

אגב את גר באזור קרית יובל במקרה?

לפי התמונות זה באמת נראה איזור קריית יובל, ליד "בויאר", או איזור גונן/קטמונים.

פורסם

TNX!:-D

פורסם
אני ממש לא- ובגלל זה התלהבתי כ"כ- במיקרה הייתי בירושליים אתמול (אפילו פעמיים), אין לי מושג, איך ניקראת השכונה שדרכה עברתי.

הרחוב שצולמו המכוניות הוא רחוב הרב עוזיאל בבית וגן.....סופי

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עבדתי שם, והיה לי קרוב שלמד בבויאר, והייתי בא אליו כל יום, וזה צולם ברחוב הפסגה. ואני ראיתי את הרכבים הללו הרבה פעמים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
על זה נאמר: "שלג דאשתקד" ...

טוב שנזכרת אחרי 8 חודשים להגיב לשרשור.

כן אה...:roll::lol::-P:-):wink::arrow:

ורן - אתה צודק, אבל אתה לא מתאר לעצמך כמה אתה צודק! אני גר במעלה אדומים, ואני נהנה מכל רגע שאני גר פה, כי אני גם רגע מירושלים, וגם חי טוב, טפו טפו טפו..

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...