Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

סבא שלי הזנין סקודה אוקטביה 2007 והיא עוד שבוע מגיע.. בסקודה יש הגה חשמלי ואני וסבא שלי מיתווכחים על משהו

איזה שיטת היגוי יותר טובה ונוחה ובטיחותית הגה חשמלי או הידראולי?

תודה

פורסם

אני אשווה לצורך העניין את שתי המכוניות עליהן אני נוהג הכי הרבה

אחת היא האוקטביה (שנת 2000 מנוע 1600 בנזין) בעלת הגה עם תגבור הידראולי

השנייה היא מגאן II (שנת 2006 מנוע 1600 בנזין) בעלת הגה עם תגבור אלקטרו-הידראולי

 

קודם כל בתחילת נסיעה כשאפשר לדחוף את האוקטביה למגבלות ולהרגיש יחסית טוב מה עובר על הגלגלים ולקבל אותות מצוקה כשעוברים את המגבלות, עם המגאן אני תמיד מוצא את עצמי חסר בטחון, לוקח פניות במהירויות נמוכות ב-10-20 קמ"ש ממה שאני לוקח עם האוקטביה (שזה הפרש של בערך שליש לרעת המגאן)

וזה עוד בלי לציין את התחושה הקלה מדי של ההגה, מה שמעלה תהיות אם ההגה בכלל מחובר לגלגלים ואם אתה נוהג ברכב שנמצא במגע עם כביש, או בחללית ללא כוח כבידה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

×
×
  • תוכן חדש...