Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מזל טוב או לא החודש הולך להיות הטסט הראשון שלי עם הוולוו או יותר נכון הטסט הראשון שלי מזה 18 שנה...

אז כמובן להבין מה צריך לעשות אני לא :!: , דבר אחד אני יודע שיש לי מדבקה כחולה של הטסט על השמשה (הסדוקה דר"א - אבל זה לשרשור אחר) ובה מסומן החודש השמיני (אוגוסט)

מה לגבי תאריך צפציפי יותר?, מה לגבי ניירת?, מתי ללכת? מה לעשות? ואיך להכין עצמי הכי טוב?

הבעיות שאני מודאג מהם הם לא קלות, לדוגמא:

1) שמשה סדוקה באופן רציני (שמשה קידמית).

2) מראה ימנית חסרה.

3) צמיגים קצת שחוקים.

4) אגזוז קצת רוקד.

אז מה אתם אומרים יש סיבה לדאוג :?: אם כן בנוגע למה במיוחד :?:

הכי חשוב לי זה לדעת האם אני צריך ללכת למשרד הרישוי לקחת טפסים מיוחדים או שאמורים לשלוח לי בדואר, או בכלל לא :?::shock:

תודה מראש יואב :mm_yeah: ...

פורסם
אז ככה מזל טוב או לא החודש הולך להיות הטסט הראשון שלי עם הוולוו או יותר נכון הטסט הראשון שלי מזה 18 שנה...

אז כמובן להבין מה צריך לעשות אני לא :!: , דבר אחד אני יודע שיש לי מדבקה כחולה של הטסט על השמשה (הסדוקה דר"א - אבל זה לשרשור אחר) ובה מסומן החודש השמיני (אוגוסט)

מה לגבי תאריך צפציפי יותר?, מה לגבי ניירת?, מתי ללכת? מה לעשות? ואיך להכין עצמי הכי טוב?

הבעיות שאני מודאג מהם הם לא קלות, לדוגמא:

1) שמשה סדוקה באופן רציני (שמשה קידמית).

2) מראה ימנית חסרה.

3) צמיגים קצת שחוקים.

4) אגזוז קצת רוקד.

אז מה אתם אומרים יש סיבה לדאוג :?: אם כן בנוגע למה במיוחד :?:

הכי חשוב לי זה לדעת האם אני צריך ללכת למשרד הרישוי לקחת טפסים מיוחדים או שאמורים לשלוח לי בדואר, או בכלל לא :?::shock:

תודה מראש יואב :mm_yeah: ...

נתחיל מהסוף , טסט אתה לא תעבור ב62 ש"ח.

הודעת התשלום תגיע כחודש וחצי לפני מועד פקיעת הרשיון הנוכחי.

גש להחליף את השמשה. ודא תחילה שאתה מבוטח .

כמובן שרצוי גם להרכיב מראה :shock:

גש למכון הרישוי עם הטופס שקיבלת בדואר לאחר ששילמת אותו (ניתן גם ברשת) .יש צורך גם בהצגת תעודת ביטוח חובה ותעודה מזהה.

לגבי הצמיגים והאגזוז , תלוי בבוחן.

זהו בערך...

20.8 - צרפתיה בת 11 עוברת טסט מכה ראשונה :D

פורסם

בעניין השמשה הסדוקה שלך אני לא בטוח אני לא מאמין שיעברו על זה בשקט

גם על המראה למרות שאני לא יודע אולי זה מותר ברכב מהשנתון שלך..

ללכת למשרד הרישוי ? מה?

אתה מקבל בדואר (אם האוטו על השם שלך) מכתב ובו הרשיון הרכב לשנת 2004, אתה משלם בדואר והולך עם זה למכון שלך.. אם אתה עובר חותמים לך וסאלאמת עד שנה הבאה.

התאריך כתוב לך ברשיון רכב, אתה אמור לעשות את הטסט במהלך החודש השמיני.. מתי בדיוק תלוי בתאריך הקנייה של הרכב (הקנייה הראשונה - לא שלך 8) )

תפתח את הרשיון רכב שלך ותבדוק את הדואר הית אמור כבר מזמן לקבל רשיון חדש כזה.

פורסם

סבבה בנוגע לתאריך, עכשיו בנוגע לטפסים לא קיבלתי בדואר שום דבר, מה לעשות?

ובנוגע לשמשה הסדוקה אני לא מבוטח ובשביל להיות מבוטח בגלל השנתון שלי אני חייב ללכת קודם לעשות בדיקת שמשות במכון, ושם יראו את הסדק והוא לא ייאשר..

פורסם
סבבה בנוגע לתאריך, עכשיו בנוגע לטפסים לא קיבלתי בדואר שום דבר, מה לעשות?

ובנוגע לשמשה הסדוקה אני לא מבוטח ובשביל להיות מבוטח בגלל השנתון שלי אני חייב ללכת קודם לעשות בדיקת שמשות במכון, ושם יראו את הסדק והוא לא ייאשר..

בעניין הטפסים.. בדרך כלל לא שוכחים, כמו שלא שכחו לשלוח גם לך צו גיוס.. מתי פג הרשיון ?

אם יש עוד זמן אולי אוטוטו תקבל אם לא אז תתקשר אליהם, אל תשלח פקסים - זה עובר מהפקסימליה הישר אל המגרסה :evil: אני חושב שהמשרד הראשי מטפל בזה, בחולון.

בעניין השמשה נזכרת קצת מאוחר, אולי תטפל בזה במכון לפני הטסט (אם עוד נשאר לך זמן בכלל)

פורסם

(1)במידה ואכן תאריך הטסט שלך באוגוסט(תאריך האחרון של הטסט רשום בפינה השמ' העליונה של הרישיון), וודא קודם כל שלא פג התוקף, במידה וכן הרבב אסור בנסיעה :!::!:

(2)בכדי להמציא אגרה חדשה עומדות בפניך שתי אפשרויות:(א)לצלצל 03-5024000 למענה הממוחשב ותוך 48 שעות האגרה אצלך בדואר.(ב)לגשת פיזית לאחד ממשרדי הרישוי והוציא אגרה חדשה.

על התקלות:

שמשה בוודאות לא תעבור.

מראה ימנית מחוייבת לרכב פרטי משנת יצור 89' והילך.

צמיגים אם יש ספק אז אין ספק-כלומר יש צורך להחליף.

אגזוז מרקד-בוולוו המע' בנוייה המון חוליות ומפותלץ כנחש לכן יתכן וזה טבעי.

על שאר מריעין בישין בטסט ערוך חיפוש בפורום ותמצא המון קישורים שעסקו בכך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
(1)במידה ואכן תאריך הטסט שלך באוגוסט(תאריך האחרון של הטסט רשום בפינה השמ' העליונה של הרישיון), וודא קודם כל שלא פג התוקף, במידה וכן הרבב אסור בנסיעה :!::!:

(2)בכדי להמציא אגרה חדשה עומדות בפניך שתי אפשרויות:(א)לצלצל 03-5024000 למענה הממוחשב ותוך 48 שעות האגרה אצלך בדואר.(ב)לגשת פיזית לאחד ממשרדי הרישוי והוציא אגרה חדשה.

על התקלות:

שמשה בוודאות לא תעבור.

מראה ימנית מחוייבת לרכב פרטי משנת יצור 89' והילך.

צמיגים אם יש ספק אז אין ספק-כלומר יש צורך להחליף.

אגזוז מרקד-בוולוו המע' בנוייה המון חוליות ומפותלץ כנחש לכן יתכן וזה טבעי.

על שאר מריעין בישין בטסט ערוך חיפוש בפורום ותמצא המון קישורים שעסקו בכך.

עמית

תודה רבה עמית אנ י כנראה ילך למשרד הרישוי ביום ראשון, ויוציא את הטפסים!

בקשר לשמשה אני כנראה פשוט יחליף ולצמיגים אני יחכה לראות מה הבוחן יגיד, אולי הוא פשוט לא ישים לב.

שוב תודה :!:

• תוכן חדש...