Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 - 1.8 מודל 2002 , מה אתם יודעים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חוסר היכולת למצוא סניק במצב משביע רצון, שלא לדבר על ידנית, נמצאה C5 עם מנוע 1.8 ליטר,יד 1, עם כ 60,000 ק"מ..

איך הרכב ??

יש ריקולים שיש לקחת לתשומת לב ??

הרכב ישמש כרכב שני במשפחה, ולא יעשה יותר מ 5000 ק"מ בשנה..

נקודות אשר מחיבות בדיקה ??

מיותר לציין שבמחירון הרכב העומד על 56,000 ש"ח , הנ"ל נראה לי אטרקטיבי כאשר המשימה היא הובלת 3 ילדים קשורים לכיסאות \בוסטרים מאחור..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם כבר אז קח את גרסת ה 2 ליטר.לדעתי ה406 עדיפה בהרבה- גם נוחה מאוד וגם אמינה יותר.בתור אחד שעבד על הרכבים הללו זו דעתי.גם 406 רצוי בגרסת 2 ליטר.

פורסם

אם משווים את תאי-המטען, היתרון המשמעותי הוא לאו-דווקא בנפח, אלא בפתח ההטענה הגדול יותר משמעותית, ב- C5, תודות לדלת החמישית.

ולגבי מנוע ה-1800, למיטב זכרוני (ויתקנו אותי מומחי דבר), היו מספר מקרים של צריכת שמן מופרזת ב- C5.

אינני יודע אם מדובר בסדרת יצור / שנתון מסויים, והאם בכלל מדובר בתופעה (זכור לי אף שמקרה אחד כזה על-גבי דפי הפורום).

שווה לבדוק.

וכמובן לבדוק את הגיר האוטומטי.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

את הגיר AL4 אני מכיר היטב מהמאגאן אשר ברשותי , אך לצערי אינני מכיר מכון באיזור חיפה עם ציוד מתאים לבדוק ולתת תשובה אמיתית למצבו , ולא את המשפטים הידועים... שמו שחור, בלאי גבוהה וכדומה.

לגבי מנוע 1.8, כיוון שהרכב אינו משמש לתאוצות בין רמזורים,אלא להובלה נינוחה של הילדים , ולעיסוקיה של זוגתי , נראה לי שלמטלות אילו זה מספיק.

פורסם

ולגבי מנוע ה-1800, למיטב זכרוני (ויתקנו אותי מומחי דבר), היו מספר מקרים של צריכת שמן מופרזת ב- C5.

אינני יודע אם מדובר בסדרת יצור / שנתון מסויים, והאם בכלל מדובר בתופעה (זכור לי אף שמקרה אחד כזה על-גבי דפי הפורום).

שווה לבדוק.

לא יודע אם מדובר בתופעה, אבל ממקור אישי אני מכיר C5 1.8 שנקנתה כחדשה וסובלת עד היום מתצרוכת שמן היסטרית.

אגב, המוסך המליץ לבעל הרכב לעבור לשמן מינרלי 20-50 :shock: להקטנת תצרוכת השמן...

פורסם

הרכב גדול מאוד, נוח ובגסת PACK גם מאובזר מאוד. לטעמי, כרכב שני שנוסע מעט (וגם, איך לומר, לאישה), מנוע 1800 מספיק כל עוד לא נוסעים הרבה בעליות קשות כבחיפה, ירושלים וכו'. היתרונות הם בגאז' גדול, מרווח פנימי מספיק ל-3 זאטוטים עם כסאותיהם, בטיחות מעולה (לפחות פאסיבית...), ומחיר מצחיק - אם המחירון הוא 56 אלף, ימכרו גם ב-50 ומטה!

במחיר כזה, אפילו אם תמכור בעוד שנתיים ב-40 אלף, עדיין התמורה טובה מאוד.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אל תגזים, עם הC5 שלנו שילמנו 2K מעל המחירון.

הC5 רכב מעולה, נוח מאוד ומפנק.

האקזמפלר שמצאת נדיר מאוד, לכן הייתי קופץ על המציאה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מעל מחירון ??

הבנאדם דורש מחירון,ומודע לזה שהוא לא יקבל..

לצערי לא נתקלתי באדם אשר קיבל מחירון על C5...

יתרה מזו, הגעתי לטרייד אין של לובינסקי בפתח תקווה (איו מציאות..), ויצא אדם שרצה לבצע טרייד אין ל C5 אשר ברשותו, ולקחת רכב אחר מהמגרש..

אני באופן אישי התביישתי לשמוע את אנשי המכירות של המגרש מספרים לבעל הרכב את "העובדות" על הרכב שברשותו, על אובדן הערך, ועל האין שוק שלו, ושהם בעצם עושים לו טובה בזה שהם לוקחים את הרכב, כי הוא ישב אצלהם, והם מפסידים עליו כסף..

המחיר אשר הוצע לו היה נמוך בכ20% ממחיר המחירון !!

לא רק זו, סוכני המכירות עצמם אינם ממליצים על התוצרת שלהם, הגיע זוא אשר התעניין במאזדה 6 מודל 2004 אשר חנתה ליד C5 מאותה שנה.

המחיר הנקוב על ה6 עמד על כ 90 אלף ש"ח +4 ש"ח תוספת יד ראשונה ,האישה פסעה לכיוון ה C5 , המחיר המבוקש היה 63,500 אלף ש"ח !!

היא קראה לבעלה, אשר שאל את נציג המכירות לפשר ההבדל, התשובה של נציג לובינסקי הייתה שאין להשוות בין איכויות ה 6 לעומת הסיטרואן, לא כדי לך לגעת בסיטרואן אמר נציג היבואן..

ואם אילו נציגי היבואן אשר בצורה זו מקדמים את המותג , מה הפלא ששמירת הערך והמוניטין של הרכבים אשר הוא מייבא נראים כמו שהם ??

פורסם

בתקציב הזה לא תוכל לקבל תמורה יותר טובה, C5 היא אכן התשובה.

לא שמעתי על בעיות מיוחדות של צריכת שמן - אבל גם אם מדובר בצריכת שמן מעט גבוה מהמקובל אין טעם לפסול את הרכב על הסף כי טרם ראיתי C5-ים עם מנוע 1.8 שנוסעות עם ענני עשן לבן מאחורה, סביר להניח שפשוט יהיה צורך להקפיד לבדוק שמן אחת לשבוע-שבועיים ולהשתמש בשמן טיפה יותר סמיך (15W40 במקום 10W40 למשל) שלא מזיק במאומה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא כ"כ מבין על איזה אכויות מדובר, כי בהשוואה למזדה שיש לשותף שלי ה- C5 יותר איכותית, אבל אין ספק שחששם של אנשי המכירות מחלחל לציבור, ולבושתי גם אלי.

ה- C5 הרי זולה, בטוחה ונוחה. אמנם גדולה מידי בשביל לחנות בת"א, אבל הבעיה העיקרית היא החשש (קצת שלי ובעיקר של משפחת אשתי) מהשם הרע שיצא - ולצערי הרב גם ממשיך לצאת כפי שזה נראה, ולא תמיד בהצדקה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

C -5 מכונית מצוינת ! (למעט בעיות מינוריות שעלולות לצוץ במע' החשמל לעתים) הרכב נותן הרבה יותר מכל רכב אחר.

פורסם

לגבי ה- 1.8 אני רוצה לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם C5 כזו?

יש לי חבר ששוקל לקנות C5 ויש לו הצעה טובה ל- 1.8 השאלה האם הרכב הזה מספיק חזק גם לעליות וגם לנסיעות מחיפה לירושלים עם מזגן ומשפחה שלמה?

ומה עם צריכת דלק שלה- 1.8 לעומת ה- 2.0.

פורסם

לגבי הטרייד-אין של לובינסקי - הם מבקיעים גול עצמי ליבואן והיצרן בהתנהלותם. גם אני רציתי פעם לעשות טרייד-אין על הסי5 שלי ונתקלתי בזלזול מצידם, למרות שרציתי סי5 חדשה. הסבירו לי שאין שוק לרכב והורידו אותי מקניית החדש! אני מקווה שדורי מנור יתעורר ויבעט לכל הסוכנות הזאת בת...

יש לי 1.8. צריכת דלק כמו מזדה 3, ויותר טובה מהלנטרה הידנית שהיתה לי. זה בהנחה שרוב הנסיעה מחוץ לעיר. אין לי מושג מה קורה בעיר, כי אני עכבר כפר.

מזדה 6 זה בכלל לא רכב "מנהלים". זה מזדה 3 קצת יותר גדולה. נסעתי ונהגתי, ומאד לא אהבתי את הצפיפות. אמנם מכונית נמרצת, אבל זה לא מה שחיפשתי למשפחה.

אכילת שמן היתה אצלי, ובסוף הוחלף מנוע באחריות (אחרי איומים על היבואן). התברר שכל הסבל שנגרם לנו בשלוש שנים היה בגלל מנוע דפוק מלידה. אם היבואן היה משכיל לטפל בעניין מלכתחילה, לא הייתם שומעים עליי בפורום.

אם הייתי קונה היום סי5 משומשת, הייתי הולך על שני ליטרים מיד ראשונה פרטית. יש כאלו, ושווה לשלם קצת יותר בשביל רכב שיהיה קל יותר למכור אחר-כך. קנו מליסינג ויהיה לכם סוס מת באורווה. אני מת על האוטו שלי ולא מוכר בשום פנים ואופן, דרך אגב. אחרי שלוש שנים הוא משרת אותנו נפלא, ומרגיש כמו כל רכב מנהלים חדש שהייתי קונה היום. וזה למרות שהמחירון באיזור של 50. מה לעשות, לוי יצחק.

• תוכן חדש...