Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבי מעוניין לרכוש טנדר 2x4 חדש המיועד לנסיעות על דרכים סלולות בין עירוניות קצרות (מקסימום 40 דקות לכל כיוון).

טנדר זה מיועד לרוב להובלת ירקות (כולל כ 800 ק"ג של תפוחי אדמה פעם בשבועיים).

אנו מתלבטים בין הטנדרים הבאים:

1. איסוזו החדש די-מקס שיגיע עם שיפור בכוחות סוס.

2. ניסן.

3. טיוטה (שמענו שהוא חלש וכמו כן קשה על הכביש).

4. מאזדה.

5. מיצובישי (הכי יקר, הכי חזק, הכי נגנב, לא בטוח שיש לנו צורך בו)

אחר ?

תודה,

ירון

פורסם

המקשל הזה גבולי לטנדרים היפאניים.

יש לך את היונאי H1 הפתוח שמתמודד הרבה יותר טוב עם משקל אבל המחיר הוא צריכת דלק גבוהה יותר, גודל פיזי, מרווח טיפולים של 7,500 ק"מ ואמינות פחותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ממליץ על ה d-max, נוח בטרוף, אמינות מטורפת, צריכת הדלק לא בשמיים.

לדעתי הדי מקס רכב לא נוח .

אני אישית לא ממליץ במיוחד אחרי נסיעה{מנהלתית} בו ביום גשום בכביש מהיר, חוסר אחיזה על גבול המפחיד ..

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
ממליץ על ה d-max, נוח בטרוף, אמינות מטורפת, צריכת הדלק לא בשמיים.

שמת עליו פעם משקל שקרוב ל 800 ק"ג?

פורסם

לי נראה שאחרי שתברר את מחיר הביטוח למגנום,תוריד אותו מהרשימה....:-o

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הביטוח לכל הטנדרים היפאניים גבוה. אפילו היונדאי מתהדר בביטוח של 5,000 ש"ח.

פורסם

כאדם שעברו אצלו הרבה טנדרים ממליץ על המאזדה B2500 (זה הדגם הישן אני לא זוכר איך קוראים לחדש)

סוס עבודה, לא כבר מדי כמו המתחרים ועומד בעומסים (הוביל בכבוד קומפרסור ענק + הרבה ציוד + ריהוט לבית

אינספור פעמים)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

למען האמת, אתמול בלילה סחבתי עם איסוזו טורבו דיזל - טון (קצת יותר) המשקל המותר להעמסה הוא 900, נסע מצויין וזה היה בדרך הררית, חד קבינה. מעבר לעובדה שדופן הארגז התעקמה ונצמדה לקבינה, הכל היה מצויין.

בנוסף, עם טויוטה היילקס, כמעט שנה שלמה סחבתי משקלים גבוהים מ800 קילו, ומעבר לחיזוקים לארגז שקרס, האוטו הסתדר מצויין, רק היה מאוד מאוד חלש, דגם בלי טורבו.

פורסם

כבעלים של לא מעט טנדרים ושרובם נוסעים בעומס מלא ליפאנים קשה עם משקלים כאלה והם ממש לא נעימים לנהיגה במהירות של מעל ל 70 קמ"ש עם משקל כזה.

פורסם

800 קילו זה על גבול המשקל המותר של היפאנים, נראה לי שאתם בדיוק סוג הלקוח שבאמת צריך טנדר פולסייז אמריקאי כמו סילברדו שיכול לסחוב טון וחצי בלי להתאמץ, ועם מצב המיסוי היום אולי זה גם יותר משתלם לעסק. סילברדו ופורד F350 עולים לך אותו דבר כמו טנדרים 4X4 יפאניים. לא לחינם אצלנו בפורום הפולסייז הישנים הארוכים מכונים "טנדר ירקנים", רובם אכן שימשו בידיים הקודמות שלהם לסחוב ירקות... כמו זה שבתמונות:

truck1.jpg

with22.jpg

Jeepolog.com

פורסם
1. איסוזו החדש די-מקס שיגיע עם שיפור בכוחות סוס.

כבר הגיע.

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1060927

לדעתי הדי מקס רכב לא נוח .

אני אישית לא ממליץ במיוחד אחרי נסיעה{מנהלתית} בו ביום גשום בכביש מהיר, חוסר אחיזה על גבול המפחיד ..

אני נוהג בדי-מקס (צורה יוצאת) יום יום, לטעמי הנוחות נסיעה שלו מצויינת, כנראה בגלל החתך הגבוה של הצמיג.

חוסר אחיזה מפחיד? כנראה שהצמיגים היו גמורים.

האחיזה של הדי מקס גם ככה לא גבוהה (כמו כל טנדר בעצם), אבל לא באופן מפחיד.

שהיו עליו צמיגים גמורים בגשם הורדתי מ-3 ל-2 והתחת נזרק.

עכשיו יש עליו צמיגים חדשים וזה לא קורה יותר.

באופן אישי, אם אבא שלי היה קונה עכשיו טנדר חדש, הייתי ממליץ לו לבדוק את הניסאן נווארה. 3 ליטר טורבו דיזל, 174 כ"ס, 6 הילוכים ידני, ארגז ענק. כל אלה על הנייר ומה שראיתי בעיניים, אני רק מקווה שהוא לא יאכזב במציאות.

בינתיים שמעתי עליו רק דברים טובים.

• תוכן חדש...