Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307CC raly

-יובל-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית הראלי הבאה של פיגו'

תהיי כנראה ה307 קופה קבריולה.

כך לפחות נכתב בכתבה בידיעות אחרונות (כתבה של אודי עציון) היום:

"....חזרה לקוראדו. לשאלת ידיאות אחרונות הוא מאשר

שבשנה הבאה תהיה לפיגו' מכונית ראלי חדשה,שתתבסס על ה307CC,

הגרסה הפתוחה של הפיגו' הקומפקטית. "זאת החלטה שיווקית לגמרי" הוא מודה."

השאלה שלי היא האם ה206 תמשיך להיתחרות?

האם נמשיך ליראות אותה מקפצת בשבילים?

--עריכה--

בנוסף לכך קוראדו מגיב על כך שמרוצי הראלי לא חוקיים הארץ:

"זה ממש חבל. ספורט מוטורי כשהוא מבוצע כיאות,

יכול לתרום כל-כך הרבה לנהגים צעירים. זה גם ספורט במלוא

מובן המילה, שמעודד ערכים כמו ניצחון והגינות.

אני מכיר טוב מאוד את ישראל, ויודע שאפשר לעשות אצלכם

ובסיני יופי של מרוצי ראלי. צריכים לשנות את המצב הזה" הוא אומר".

יובל

פורסם

האם זה אומר שתהיה 307 ראלי לכביש? :lol:

אם כך תוך כמה שנים נזכה לראות את תופעת "ילדי ה307 ראלי".... :lol::twisted:

בקצב הזה שה307 נכנסות למוסך אני לא יודע אם מישהו ירצה לקנות אותן עוד כמה שנים

גיא שמקווה שה206 תראה אמינות - טפו טפו טפו :p

פורסם

בקצב הזה אליפות העולם תיקרא במקום WRC- אליפות הראלי העולמית, WMC-אליפות המיניוואנים העולמית...

אגב, ברנס חוזר לסובארו בעונה הבאה ומאקינן פורש... אם זה מעניין מישהו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני מאוד הייתי רוצה לראות 307 GTI מבוססת על גרסת גג קשיח בלבד של ה CC :lol: . אני מניח שפיג'ו ידרשו לבנות לפחות 4000 שלדות לצורך אישור המכונית כמו שהיה ב 206 GT ששונה מה GTI ב פגושים מנופחים.

עם גובה מקוצץ ה 307 אטרקטיבית יותר לחובבי הנהיגה מהמיניוואן.

פיג'ו עוברים ל 307 גם בגלל אילוץ של תקינה שתסתיים למנועי XU ויתבססו על מנועי EW (כמו ב GTI שלי). השנה הזו הוכיחה שה206 קטנה מדי ובחלק מהמרוצים העונה, הפרישה מהמירוץ נבעה מבעיות חום בתא המנוע. אני מניח שבתא מנוע גדול יותר ניתן לפזר את החום טוב יותר.

לגבי מקינן - אין ספק לכך שהוא השאיר חותם ב WRC וחבל שלא סיים במיצובישי בה זכה להצלחה .

את ברנס אף פעם לא אהבתי. הבחור מפונק מאוד והגיע הזמן שיפסקו התירוצים ויתחילו הנצחונות. הוא זכה יותר מכולם משיטת הניקוד החדשה ואולי יהיה גם אלוף. מעניין אם פיג'ו יעדיפו לתת הוראות לקבוצה כדי שגרונהולם יקח את האליפות ולא ברנס כדי לא לוותר על מספר 1 על דלת הנהג.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

טוב קודם כל אני חושב שזה טעות מה שפזו עושים כי מאז שה206 נכנסה לראלי היא הצליחה בגדול אז למה לעזאזל להרוס משהו שמצליח :?: אני לא מבין את זה,אבל ברור לי שההצלחה השיווקית חשובה כנראה יותר מניצחונות בראלי. כנראה שנמאס לפזו להיות NO1

מצדי יותר טוב שתכנס ה307 לא נראה לי שהם יצליחו כמו ה206 זה יהיה יותר טוב לסובארו :lol: .

לגבי מאקינן הוא פרש בגדול והוא הנהג הטוב ביותר שהיה בראלי 4 אליפויות ברציפות שום נהג לא הביא תוצאה כזאת :!: .

ולגבי ברנס אני שמח מאד שהוא חוזר הביתה לסובארו הקבוצה שהוא השיג הכי הרבה תארים

ועונה הבאה אם פיטר הם יהיו בין החזקים גם ביצרנים וגם בנהגים, במיוחד שה307 נכנסת :lol:

סובארו 555 one of the best :mm_yeah:

פורסם
אני מאוד הייתי רוצה לראות 307 GTI מבוססת על גרסת גג קשיח בלבד של ה CC :lol: . אני מניח שפיג'ו ידרשו לבנות לפחות 4000 שלדות לצורך אישור המכונית כמו שהיה ב 206 GT ששונה מה GTI ב פגושים מנופחים.

עם גובה מקוצץ ה 307 אטרקטיבית יותר לחובבי הנהיגה מהמיניוואן.

פיג'ו עוברים ל 307 גם בגלל אילוץ של תקינה שתסתיים למנועי XU ויתבססו על מנועי EW (כמו ב GTI שלי). השנה הזו הוכיחה שה206 קטנה מדי ובחלק מהמרוצים העונה, הפרישה מהמירוץ נבעה מבעיות חום בתא המנוע. אני מניח שבתא מנוע גדול יותר ניתן לפזר את החום טוב יותר.

לגבי מקינן - אין ספק לכך שהוא השאיר חותם ב WRC וחבל שלא סיים במיצובישי בה זכה להצלחה .

את ברנס אף פעם לא אהבתי. הבחור מפונק מאוד והגיע הזמן שיפסקו התירוצים ויתחילו הנצחונות. הוא זכה יותר מכולם משיטת הניקוד החדשה ואולי יהיה גם אלוף. מעניין אם פיג'ו יעדיפו לתת הוראות לקבוצה כדי שגרונהולם יקח את האליפות ולא ברנס כדי לא לוותר על מספר 1 על דלת הנהג.

מסכים איתך לחלוטין לגבי ברנס, אולי הנהג הכי אפור באליפות, לא מגיע לנהג כזה לזכות.

ב-2001 זה היה אותו סיפור, נדממה לי שניצח רק במירוץ אחד לאורך העונה, או שאולי רק אסף נקודות, אני לא סגור על זה.

אני מקווה שסובארו יתנו לסולברג להוביל ולא לבריטי המשעמם הזה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ה-307CC WRC הוצגה באופן רשמי בתערוכת פרנקפורט:

big01.jpg

אני מקווה עבור פיז'ו שהם יודעים מה עושים.

לקחת מכונית שזכתה ב-3 אליפויות עולם בראלי (206, למי שהיה בחופש בזמן

האחרון :wink: ) ולהחליף אותה באוטו חדש.

הקרבת הנצחונות על מזבח שיווק ה-CC ?

big03.jpg

חייב אני להודות כי ה-CC כככל הינה הגירסה המצודדת ביותר של ה-307 כאשר היא מצליחה לעמעם

את תחושת המיני-מיני-ואן שמתקבלת מדגמיה המשפחתיים של ה-307.

הנה ישבן הגירסא הסדרתית:

big02.jpg

חלקי אותו גג אלקטרו-הידראולי מתקפל של ה-CC הסדרתית קובעו וכעת הגג מקובע לגוף.

ה-WRC מונעת ע"י מנוע מסדרת XU בנפח 2.0 ליטר המפיק 300 כ"ס בסיוע מגדש, כמובן.

ה-XU משודך לתיבת הילוכים סיקוונסיאלית של hewland והוא מסייע ל-1230 קילוגרמיה

לשעוט קדימה.

השאלה היא האם ההחלטה השיווקית גרידא של פיז'ו תעזור לה או תפגע ביצרן המצליח בראלי?

MCS 2008

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שהיא נראית מגניב.

מגניב זו מילה שאני אומר כשאני לא יודע איך לתאר משהו שהוא מצד אחד מוזר מדי בשביל להיות יפה ומצד שני מיוחד מדי בשביל להיות סתם מכוער.

בכל מקרה הפואנטה שלי היא שזו תהיה כנראה מכונית הראלי הכי מיוחדת ב-WRC, וזה כבר נזקף לזכות פז'ו.

אני גם חושב שהם לא מקריבים את הנצחונות לטובת השיווק. אז נכון, ה-307 בוודאי ארוכה יותר מה-206, אבל סמוך עליהם שהם יודעים לעשות מכוניות ראלי טובות. אני מניח שהמשקל דומה בגלל תקנות ואין סיבה שהמכונית תהיה איטית יותר או תסבול מנחיתות מול היצרנים האחרים. אולי יתרון הגודל שעזר לה באספלט בעיקר כרגע הצטמצם, אבל עם נהגים טובים היא תמשיך לנצח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לטעמי היא יפה, יש בה משהו שימשוך הרבה תשומת לב בראלי שהיא תשתתף בו.

אני נותן לה יותר מ"מגניב" :wink: אבל עדיין קצת פחות ממדהים. פיז'ו עושים את ההחלפה עם הרבה אומץ כל הכבוד :mm_yeah:

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

האוטו מדהים לפי דעתי מבחינת יופי והמבנה שלו אבל באמת הכל תלוי בקטע המכני .. אם פיגו יעשו שיפור משמעותי בקטע המכני כי הרכב מוולה הרבה במוסכים לשנים שהוא על הכביש

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אךךךך

300 כוחות סוס....על אוטו כזה,זה כיף אמיתי :!:

המראה של האוטו הזה מושך את העין יותר מהחזה השופע של ידידה שלי.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...