Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dan, לא הבנתי איך עשו עליו קופה, הרי הוא קנה את החלקים. מצד שני אתה צודק,"לא יתכן שכל שלושת הרכיבים נדפקו במכה אחת"

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
Dan, לא הבנתי איך עשו עליו קופה, הרי הוא קנה את החלקים. מצד שני אתה צודק,"לא יתכן שכל שלושת הרכיבים נדפקו במכה אחת"

דוד.

דוד ידידי הוא קנה את החלקים, כנראה לפי המלצתו של בעל המקצוע, בדיעבד החשד הוא שהחלפת סליל ההצתה המודול, וגם הפיק אפ היתה מיותרת, אך במחיר שניקנו החלקים(שלפי מחירם הם תחליפיים ולא מקוריים, ואורך חייהם בהתאם למחירם, על סמך הכלל :

" מחיר זול הוא טוב לזמן קצר יותר, ועולה בסופו של דבר גם יותר")ההשקעה לא היתה גדולה, והשקט הנפשי, ווההרגשה הטובה, שבתקווה שתאריך ימים היתה משתלמת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מהסליל היה בריחה,המודול הלך,הפיק אפ היה בשלבי פירוק מתקדמים לכן הוחלף,ואקום היה שבור,מה גם שלא רכשתי את החלקים ממנו אלא עצמאית,הוא קיבל כסף רק על הבדיקה והרכבה שכל החלקים הנ"ל.

פורסם

יעקב המחירים שציינת זולים מדי, ואני בספק רב באם הם מקוריים.

הבה נמתין לתגובתו של רפי לין ודני זומרשטיין, שעוסק בהחלפת רכיבים אלה ביום יום, שיביע את דעתו, האם החלפים במחיר כזה הם מקוריים ,אני בספק.

בברכה

צביקה

פורסם

אין לי בעייה עם מגנטי מרלי שהוא מקורי, יש לי בעייה עם תורכיה, איזה חלק מתוצרת תורכיה?

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

התקן הואקום הוא שולי יחסית, ובמחיר 70 ש"ח אתה מקבל לא מקורי, אם כי אינני יודע כמה זה משנה בנוגע לחלק הזה.

מודול הצתה ב 110 ש"ח, אומר בפירוש לא מקורי, וכבר דובר רבות בפורום במקומות שונים למה כדאי כן להשקיע במקורי.

(מחירו של המקורי בסביבות ה 300 ש"ח).

מחיר הפיק-אפ וסליל הצתה אינני יודע, אבל נשמע לי קצת זול מדאי מכדי להיות מקורי.

את תקינות מודול ההצתה, ניתן לבדוק בצורה פשוטה, ישנו אפילו תרשים המדגים זאת היכן שהוא ברשת (אינני מוצא זאת עכשיו).

התקן הואקום איננו קריטי להתנעת הרכב ולנסיעה נורמלית, ולכן אין טעם להשקיע בו לפני בדיקת שאר חלקי המפלג, שהרי אם יש צורך בהחלפת המפלג, בדר"כ כבר תקנה אחד מורכב עם כל החלקים.

אם נסכם, עם הרבה מזל יצאת בזול, מומלץ היה לו היית מקפיד להתייעץ קודם עם מומחי הפורום ולפעול על פי עצתם, רק שים לב שמנסיוני עם המפלג באונו, לפעמים הבעיות צצות רק אחרי יום יומיים.

• תוכן חדש...