Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב בבוקר להרבה נוזל מתחת לאוטו, הרגשתי את הנוזל והוא היה מימי והיה לו ריח של אנטי פריזר.

בדקתי ולא היה בכלל נוזל ברדיאטור אז נסעתי למוסך, הם מילאו לי נוזל ואמרו לבוא מחר והם יבדקו מאיפה הנזילה.

מה האופציות מאיפה יש נזילה ומה העלויות???

אקסנט 97 אוט'

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החל מבאנד משוחרר ודרך צינור, רדיאטור, משאבת מים ובלוק מנוע.

העלות בהתאם. החל מכ50 ש"ח לבאנד ועד לאלפי שקלים למנוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם ראית נזילה מתחת לרכב מזלך טוב ואיתור המקור יהיה קל. התכופף מתחת לרכב ובחן בעזרת פנס את מקור הנזילה. לאחר שתמצא מהיכן מגיע הטפטוף חזור לעדכן.

פורסם
החל מבאנד משוחרר ודרך צינור, רדיאטור, משאבת מים ובלוק מנוע.

העלות בהתאם. החל מכ50 ש"ח לבאנד ועד לאלפי שקלים למנוע.

הפחדת אותי ! האוטו נוסע סבבה ולא הרגשתי שום בעיה

פורסם
אם ראית נזילה מתחת לרכב מזלך טוב ואיתור המקור יהיה קל. התכופף מתחת לרכב ובחן בעזרת פנס את מקור הנזילה. לאחר שתמצא מהיכן מגיע הטפטוף חזור לעדכן.

הלכתי להסתכל כעת בכלל לא היתה שום נזילה אז קצת בעיה לאבחן

פורסם

הנזילה לא חזרה ובבוקר לא היתה טיפה של רטיבות מתחת לאוטו.

הייתי היום במוסך לאיתור הנזילה,לא הצליחו למצוא את מקור הנזילה, המוסכניק אמר שלפי דעתו זו המשאבה שממנה נזל החומר כי הוא ראה מעט צבע אדום בקצה שלה.

בגלל שהם לא בטוחים לחלוטין אז לא רצו להחליף לי אותה אז הם נתנו לי כמה ליטרים של אנטי פריזר ואמרו לי כל בוקר לבדוק שאין נזילה ובמקרה שיש לחזור אליהם והם יחליפו לי משאבה.

האם יתכן והנזילה המסיבית (יצא כל הנוזל בלילה אחד) היתה אירוע חד פעמי :? ולא יחזור?

האם יתכן ואני טעיתי בזיהוי של ריח הנוזל וכל החומר נעלם מהרדיאטור עם הזמן (לא בדקתי באמת הרבה זמן) ?

המוסכניק אמר שלהחליף את המשאבה יעלה לי 650 ש"ח כולל עבודה ומע"מ - זה מחיר סביר?

פורסם

האם יתכן והנזילה המסיבית (יצא כל הנוזל בלילה אחד) היתה אירוע חד פעמי :? ולא יחזור?- אני לא מאמין בכאלו דברים.

האם יתכן ואני טעיתי בזיהוי של ריח הנוזל וכל החומר נעלם מהרדיאטור עם הזמן (לא בדקתי באמת הרבה זמן) ?- יותר הגיוני שזה מה שקרה, ואולי השלולית בכלל לא הייתה מהרכב שלך.

המוסכניק אמר שלהחליף את המשאבה יעלה לי 650 ש"ח כולל עבודה ומע"מ - זה מחיר סביר?]- מדובר במשאבה מקורית?

התשובות בפנים.

פורסם

****אין צורך בציטוט של הודעה צמודה****

איך שאני מכיר את המוסך הזה הם עושים אחלה עבודה ובודקים את כל החלקים אבל אני די בטוח שהם לא מקוריים

פורסם

האם הרכב התחמם בערב שלפני? האם עמדת זמן רב בחניה עם מנוע מונע?

יכול להיות שיש בעיה במערכת הקירור (ונטות, יוניט וכו') וכתוצאה מההתחממות ברח נוזל קירור דרך שסתום הבטחון בפקק כתוצאה מעליית לחץ במערכת.

פורסם

כן הרכב התחממם בערב לפני, למען האמת הוא הייתי רוב היום בנסיעות, לא זכור לי שעמדתי יותר מ1-2 דקות עם המנוע דולק בחניה

פורסם

נסעתי למוסך ! שלושה מוסכניקים בדקו מאיפה הנזילה

אני לא יכול לבדוק מאיפה יש נזילה יותר טוב מהמוסכניק ובייחוד לא כשלא נוזל כלום

כעת תאוריית האורי גלר נשמעת לי סבירה בהחלט !

• תוכן חדש...