Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה ומשפט

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי שלילה מנהלתית לפי כחצי שנה לאחר תאונה עם נפגעים (אני הנפגע) עבר חצי שנה מאז ולא קיבלתי משפט היתכן?

כמה זמן אחרי שלילה אני אמור לקבל את הזימון למשפט?

תודה

פורסם
אני מבין שהרישיון הושב לך, כן?

אל תטרח להעיר את הכלבים.

הרישיון הושב לי לפני 4 חודשים חס וחלילה אני לא מעוניין להעיר אותם רק לדעת אם אני אמור עוד לצפות למשפט או שפשוט ירד לי האבן הזאת מהלב..

תודה

פורסם

תראה, אי אפשר לדעת - יכול להיות שהתמזל מזלך והתיק הלך לאיבוד, יצא לי לראות מקרה שבו האשימו צעיר בנהיגה ללא רשיון - נתנו לו הזמנה לבית משפט, וכשזה הגיע לבית המשפט ביום המצויין בהזמנה לא ידעו מה הוא רוצה מהם ושלחו אותו לברר במשטרה תאריך מדוייק, כשהלך למשטרה אלו לא ידעו על מה מדובר ולא הצליחו למצוא במחשבים שלהם שום רישום לכך (כדי להסיר ספק, אני בטוח שהוא קיבל את ההזמנה משוטר ולא ממתנדב), כמו שאתה בטח מנחש הוא יצא ללא כל עונש - הדבר היה לפני שנה וקצת (כדי למנוע תגובות מיותרות, חבר שלי נתן לאותו צעיר לנהוג, במגרש נתוש ומרוחק, שאין בו שום נפש חיה, הרחק מעיני התושבים - למזלו הרע במקרה עברה ניידת בכביש מקביל, הבחינה ברכב שנוסע סתם כך באותה חנייה והחליטה לבוא ולעצור אותו - כך שסיכון של מישהו אין פה).

בטח הבנת שהכל יכול להיות, לדעתי תהיה רגוע, במידה ויעברו עוד כמה חודשים מבלי שתקבל הזמנה שכח מהעניין :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

זה כנראה מה שאני יעשה יחכה כמה חודים ואז ינסה לשכוח מזה אבל מבחינת חוקית עד כמה זמן אחרי השלילה עוד יכולים להזמין אותי למשפט?

פורסם

כל עוד לא קיבלת זימון למשפט- אין לך משפט.

ניתן לשלוח זימון למשפט עד שנה מיום הבקשה להישפט- כמדומני שבמקרה שלך, מיום התאונה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...