Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להגיד שאני מרבה לחפש בלוח של הפורום כאשר אני צריך רכב או חלפים מסויימים ,לומרות שכל אחד יכול לפרסם פה בלוח ,איכשהו יש לי יותר בטחון כאשר אני קונה משהו מחברי הפורום. אם ממש רוצים לבלוש אז ניתן גם לחפש הודעות קודמות ולהבין מי הוא האיש מאחורי הכינוי.

בכל מקרה אני אתחיל בפידבק - של עסקאות שהיו לי

תודה ל דניאל( drugstore) הפילטר פתוח לטווינגו עשה אחלה רעש!

תודה לרן (ranster) נעים למכור רכב למישהו שגם מבין קצת ולא נלחץ כאשר בבדיקה אומרים שלמנוע בן 15 יש רעש שסתומים.

תודה לאלי(soundman ) שהשקיע בהרכבת המערכת ברכב שלי.

סהכ רק חוויות חיוביות ולא אהסס שוב לעשות עסקאות עם חברי הפורום.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דווקא לי הייתה פעם חוויה לא כל כך נעימה עם אחד מחברי הפורום אבל זה מקרה חריג ולא כולם כאלו ועל הרוב שאני מכיר אני סומך. מה שהיה שפנה אלי בחור בבקשה מיוחדת שרצה לרכוש מכשיר רדיו דיסק לרכב בשווי כמעט 3000 ש"ח ואני בתור עובד בחנות לקחתי על עצמי את האחריות ועשיתי את ההזמנה על שמי(כי אני מכיר את הבן אדם ודיי סמכתי עליו),כלומר יוצא כאילו שאני קונה את המכשיר לעצמי במחיר דיי טוב בתור עובד לחנות(שתבינו לי לא היה כאן שום רווח!!! אפילו לא שקל!!!).

כשהגיעה המכשיר הוצאתי כסף מזומן מהכיס שלי והבן אדם היה אמור לבוא עוד כמה שעות לאסוף את המכשיר ולהחזיר לי את הכסף,לבסוף מה שקרה שהבחור היתקשר אלי והודיע לי שהוא לא מעוניין בקנייה ביגלל סיבה כלשהי היתנצל ובזה היסתיימה השיחה.אחר כך הייתי צריך לרוץ לחפש את הסוכן ולהיתחנן שיחזיר לי את המזומן שלי! הדבר הכי מעצבן היה שלאחר כמה שבועות פגשתי את הבחור במפגש וראיתי שהוא כן קנה מכשיר כזה אבל בטח במקום אחר! או קיי אם הוא לא רצה לקנות אז למה היה צריך לסבך אותי ולז*** לי בשכל. בקיצור למדתי לא לסמוך על כולם בפורום כי לא כולם טובים ועומדים מאחורי המילה שלהם כפי שאנו נוהגים לחשוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
. בקיצור למדתי לא לסמוך על כולם בפורום כי לא כולם טובים ועומדים מאחורי המילה שלהם כפי שאנו נוהגים לחשוב.

שיעור טוב לחיים....

אתה עוד תתקל בו לא מעט

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

משהו שלמדתי על בשרי -

אם אתה צריך לבצע עבודה כלשהיא על הרכב ובפורום כותב בעל מקצוע בתחום הזה, ברוב המוחלט של המקרים כדאי לנסוע אליו, גם אם הוא מרוחק 100 קילומטר ממקום מגוריך.

בכל הפעמים בהם השתמשתי בשירותיהם של בעלי המקצוע מהפורום יצאתי מרוצה.

בשאר - האחוזים קטנים משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קניתי מחבר הפורום "פה לא מוסד" גיטרה קלאסית.

והיא מצויינת, כמו חדשה.

וכמובן, את האוטו שלי קניתי מחבר הפורום "doron204", המכונית מעולה והבחור דורון הוא בן אדם טוב ונחמד.

פותח השרשור, אני מרגיש כמוך ומזדהה עם מה שרשמת בשורות הפתיחה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבעיה באינטרנט היא שלא ידוע מי עומד מולך וכמה הוא רציני כשזה מגיע לעסקים.

לכן לא אעשה מה שעשה סלבה למשל בלי להפגש ולהכיר את הצד השני.

פורסם
הבעיה באינטרנט היא שלא ידוע מי עומד מולך וכמה הוא רציני כשזה מגיע לעסקים.

לכן לא אעשה מה שעשה סלבה למשל בלי להפגש ולהכיר את הצד השני.

פה אתה טועה ידידי! אני מכיר את הבחור טוב מאוד וניפגשתי איתו לא פעם ולא פעמיים במפגשי אודיו של הצפון,כך שמהכרות איתו הרושם שנוצר בי שאני יכול לסמוך עליו ויש לו מילה,אבל לצערי זה לא היה כך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הרוב חוויות טובות.

אבל!

אני לא אשכח שבתחילת דרכי עם האוטו - חיפשתי ג'אנטים מקוריים לרכב שלי.

בחור מסוים מהפורום (דיי ותיק) פרסם כאלו למכירה "במצב מצויין"

התקשרתי אליו, המחיר היה גבוהה אבל עדיין בתחום העליון של התקציב וקפצתי אליו עם חבר נוסף.

את הכסף כבר הוצאתי במזומן.

בחישוב מהיר של אחד ועוד אחד של חבר שלי עלינו על מקור הג'אנטים - ובטלפון מהיר הסתבר שהם ירדו מהרכב הקודם שהם היו עליו אחרי שהרכב פגש מדרכה עם 2 ג'אנטים - דבר שכמובן המוכר לא ציין.

וכמובן לשאלה הטריוויאלית - אם הוא מתחייב לי שאפשר לאזן אותם - הוא לא היה מוכן.

בזבוז של זמן ושל להוציא כסף.

יש גם שקרנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לקנות אומנם לא ייצא לי מחברי פורום אבל נתקלתי רק באנשים טובים עד כה. אם זה בני ל, דני זמורשטיין, מוסך רון או חברי פורום שונים שעזרו מאוד מאוד או תרמו לי דברים בלי לבקש שום דבר בעדם.

עד כה כל מי שפגשתי היה בן אדם נהדר בלי יוצא מן הכלל.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

סלבה - אם המצב ככה אז זה לא אומר כלום על עסקאות עם אנשי הפורום שכן תמצא פה אנשים מכל קבוצות האוכלוסיה כמעט.

זה שהם יודעים להכנס לאינטרנט ואף לכתוב בפורומים כמו זה כבר טוב אבל לא מעיד על משהו אחר.

אני חברתי בפורום להרבה אנשים טובים - עסקאות עוד לא עשינו אבל בפורום אתה יכול להריץ היסטורית הודעות ולהבין פחות או יותר אם אתה מעוניין בקשר או לא.

פורסם

אני עמדתי לקנות רכב מאחד מחברי הפורום. הוא אמר לי שהרכב בארץ רק כמה חודשים, ושהוא יבוא אישי מהולנד. לרכב היו כמה בעיות מכאניות רציניות, אבל הוא התעקש שזה שטויות. אחרי חודש וחצי של מריחה של כל העניין, הגענו למשרד הרישוי, ומסתבר שהרכב בארץ מהיום שמכרו אותו, ושעד לפני כמה חודשים היה בבעלות הממשלה. אז החלטתי שהערך המוסף היחיד שהיה לו (העובדה שנהגו עליו בהולנד ולא בארץ) כבר לא קיים, ושאת הבעיות המכאניות האלה אני לא אפתור. לא קניתי אותו בסוף, והרגשתי די מרומה. מאז אני נמנע מלהגיע למפגשים שאני יודע שאני יכול לפגוש אותו שם.

פורסם

הניסיון שלי מורכב בעיקר מהניסיון של אח שלי.

מערכת סוני שהוזמנה והוא היה צריך לשלם עליה בעצמו ולקנות אותה (לא ניתן היה להחזיר).

רביעיית צמיגים שהזמין חבר מוכר מהפורום. לרביעיה לקח כמה זמן להגיע. שהיא הגיעה הוא צלצל לחבר רק כדי לגלות שהחבר שביקש ממנו להזמין את הצמיגים, החליט להחליף גאנטים לגודל אחר...

זה לקח עוד איזה חודש שבו בעל הפנצריה הודיע שהוא לא יכול להחזיר, אלא תמורת קנס והחבר לא היה מוכן לקנות. רק אחר כך מצאנו פתרון.

הלקח שלי הוא תיווך, אני לא מזמין בשמי לאף אחד, רוצים צמיגים בזול? אני אדבר עם הפנצריה ואז אשלח אותכם להזמין שם, רוצים מערכת, הנה קחו את המספר של המתקין. חבל להרוס לעצמך מוניטין וכסף בגלל הסתמכות על חברים מפוקפקים...

פורסם

אני קניתי ומכרתי מספר פעמים ציוד סאונד

והתקנתי מערכות למספר לא קטן של משתמשי הפורום.

ואני חייב לציין.

חברה טובים.. ונחמדים יש כאן.

אני שוטף במפגשים של הפורום אודיו. ויש שם חברה ממש סבבה. ומבינים.

קטע לא נעים שהיה לי.

דברתי עם מוכר. (בתקופה שאני הייתי חולה, והיה אסור לי לנהוג.)

וסגרתי איתו שאני קונה ממנו משהוא. והוא שומר לי אותו בצד.

הייתי אמור לנסוע עם חבר. (מירושלים לנתניה). אבל החבר כל הזמן עבד.

וכאשר הייתי כבר בדרך. (אחרי כ 3 ימים. שאני מדבר עם הבחור. )

הוא אומר לי. שעה אחרי שדברנו בפעם האחרונה. (זה היה יום וחצי לפני) הגיע בחור ולקח את המוצר.

(טיפה אמינות. לא שמרת את המוצר. סבבה. (נגיד). אבל לפחות תגיד, שהבן אדם לא יגיע אליך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם לי יש ניסיון טוב עם קנייה של מגבר לאנזר לרכב.

לאחר שקיבלתי המלצה בפורום לחפש מגבר יד שנייה על מנת לחסוך בעלויות התחלתי בחיפושים, יצר איתי קשר בחור שלטענו יש לו מגבר "כשר" למכירה, משהו לא היה ניראה בסדר ולאחר שעקבתי אחרי הודעות שלו וראיתי כמות גדולה של דברים למכירה בינהם גם רכבים ירדתי מהעניין.

לאחר מכן יצר איתי קשר בחור נחמד בשם טל בעל רנו עם 182 סוסונים באורווה, שטען שהמגבר חדש עם אחריות והאריזה המקורית + חוברות עדיין אצלו, נפגשנו, ראיתי את המגבר המדובר מחובר למערכת, התרשמתי, סוכם על מחיר סביר. שבוע אחרי המגבר הורכב אצלי ברכב, ושמח לדווח שהוא תקין ועושה את עבודה נאמנה עד היום הזה.

מסקנה, הפורום מקום טוב עם אנשים טובים, אבל צריך לבדוק טוב טוב ולא לקנות חתול בשק.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...