Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עשיתי די הרבה דרך הפורום, מכרתי כמה וכמה מכוניות וגם קניתי 2, מכרתי וקניתי חלפים, ציוד ושאר איבזור.

אני לא מסכם את זה כנחמד או לא, עסקים זה עסקים וחארות תפגשו בכל מקום, וגם דרך הפורום כבר פגשתי כמה שהצטערתי שהכרתי אותם.

לוחות הקניה והמכירה מרכזים נושא משותף, ובמיוחד בימים שלפני לוחות האינטרנט הגדולים (כמו YAD2) היה קל יותר למצוא רכבים ספורטיביים דרך הפורום מאשר כמעט בכל מקום אחר. זה כלי ותו לא, אל תצפו שיסמכו עליכם אוטומטית ואל תחשבו שכל יוזר הוא צדיק.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
הרוב חוויות טובות.

אבל!

אני לא אשכח שבתחילת דרכי עם האוטו - חיפשתי ג'אנטים מקוריים לרכב שלי.

בחור מסוים מהפורום (דיי ותיק) פרסם כאלו למכירה "במצב מצויין"

התקשרתי אליו, המחיר היה גבוהה אבל עדיין בתחום העליון של התקציב וקפצתי אליו עם חבר נוסף.

את הכסף כבר הוצאתי במזומן.

בחישוב מהיר של אחד ועוד אחד של חבר שלי עלינו על מקור הג'אנטים - ובטלפון מהיר הסתבר שהם ירדו מהרכב הקודם שהם היו עליו אחרי שהרכב פגש מדרכה עם 2 ג'אנטים - דבר שכמובן המוכר לא ציין.

וכמובן לשאלה הטריוויאלית - אם הוא מתחייב לי שאפשר לאזן אותם - הוא לא היה מוכן.

בזבוז של זמן ושל להוציא כסף.

יש גם שקרנים.

ליביו

אל תשכח שאת הרכב שלך קנית מחבר פורום (בחור מקסים..) שרק טיפח אותו .. והנה יצאת עם ילדה יפיפיה ;)

• תוכן חדש...