Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים להיות כמו בחו"ל אבל להשאר עם המגרעות שלנו.

הייתי בהונגריה מספר פעמים ונדהמתי איך מי שנוהג ברכב אפילו לא טועם מאלכוהול.

אצלם במדינה רמת האלכוהול המותרת היא "0" (אפס).

הכל ענין של משמעת עצמית.

פגשתי מישהו שלא ראיתי זמן רב ואפילו כוסית קטנה של ליקר ("לחיים") הוא לא הרים איתי.

ביום אחר שיצאנו ושתינו (לא הרבה), הוא ביקש מאשתו בסוף הבילוי לבוא לאסוף אותו.

הוא לא היה שיכור, ולא בהפי.

ענין של תרבות...

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לכל החברים

א. ציינתי עובדות! לא נראה לכם הגיוני, בעיה שלכם - אני לא שקרן!

ב. העו"ד עלה כל כך הרבה כי כנראה לבטל או לשנות פסק דין זה לא כזה פשוט.

ב1.אותו חבר נשפט שלא בפניו כי היה תמים וחשב שהשופט שיראה את עברו, את הצורך שלו ברשיון לעבודתו ואת החריגה הקטנה יחסית יתחשב בו - הוא טעה, ובגדול!

ג. כאדם הגיוני וחכם גם אני לפעמים אמרתי לעצמי "נו... עשר דקות נסיעה, מה כבר יקרה, אני שולט בעצמי לחלוטין" וכו'

אל תהיו כאלה תמימים ויפי נפש, כולם עושים את זה, לדוגמא - נסיעה כשאתה עייף מאוד(עד כדי ניקור) וקרוב לבית, מי מכם באמת עצר בצד לישון או קרא למונית?

ד. כתבתי הכל כדי שתראו כולכם ששתיה ונהיגה, גם אם לא רבה, לא רק מסוכנים ביחד אלא גם יקרים וזה יכול לשבש לכם שנתיים וחצי מהחיים (שלילה).

תקחו מזה מה שבא לכם, לא בא לכם? אל תקחו.

מה גודל הכוס או גודל הגוף של החבר שלי ,מה החוק, מה יכולת האיפוק שלי ואיך זה בחו"ל לא קשורים לעניין!

תעשו מה שבא לכם

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...