Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-( שלום חברים.

בזמן החלפה בין הילוך ראשון לשני בגיר אוטומטי(ניסאן אלמרה 97) יש מכה, כלומר עובר בין ראשון לשני בפראות-

מה הסיבה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו סובלים מאותה בעיה (אלמרה 99'). מצטרף לשאלה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כנ"ל שמן גיר אכן הוחלף :) ולא היה שום שינוי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני שאתה חורץ את גורלך פנה לחבר הפורום ספי. ספי הוא בחור נחמד ומקצועי מאד, בעל בית מלאכה לשיפוץ גירים אוטומטים בפתח תקווה ומומלץ הפורום. את פרטיו תוכל למצוא בחיפוש מהיר.

פורסם

אני אישית פניתי לספי, אבל לא הסתדר לי להגיע לפ"ת עד עכשיו.

אם ה"סקרן" יחליט להגיע אליו, אשמח לשמוע תוצאות.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זיסו, אשמח להסבר כיצד כיוון קבל הקיק דאון קשור להעברה לא חלקה של ההילוך?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אינני מתיימר לפתור את הבעיה אם יש כזו, הגיר של האלמרה מגלה אמינות רבה מאד והרבה מעל הממוצע במכוניות אמינות אחרות אבל הוא גיר פרימיטיבי יחסית והפעולה שלו היא "פראית" גם כשהוא תקין. אינני יודע עד כמה חזקה המכה בעת העברת ההילוכים,אבל אם מדובר ב"סתם" מכה שמפריעה ביחס להעברות ברכבים אחרים יתכן ואין מדובר בבעיה אמיתית.

הכי חשוב לבדוק את הגיר אצל מכונאי/מומחה אמין שמכיר את הרכבים הללו ואין לו אינטרס כלכלי לפתוח לכם את הגיר (הארנק והצורה..:) .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ספידרמן - המכה אצלי היא משמעותית. אם לא עוזבים גז בין העברה מראשון לשני - אתה מקבל נדנוד קדימה אחרוה, אם עוזבים (כך שההעברה תתבצע בלי גז בכלל) אתה אשכרה שומע מכה.

דיי מעיק. אני אנסה לגייס את עצמי לנסוע לספי מתישהו בקרוב :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לחברים שלום

גש לספי וחבר סורק תקלות יעודי לנושא ,אך לפני נסה לנתק את כבל המינוס מהמצבר והשאר אותו חמש דקות ,חבר שוב חזרה ובדוק

האם הבעיה הופיעה לאחר ארוע מסוים הקשור ברכב ,התקנות למינהן ,מתן עזרה בהנעת רכב על ידי חיבור המצבר,האם שכחת אורות והמצבר התרוקן ,החלפת שמן?, האם ישנן נוריות דולקות בלוח השעונים?

יגאל

פורסם

יגאל, לא, התופעה הייתה לפני שאני הוצאתי רשיון, אבא שלי פשוט הסתגל אליה כנראה.

אני אישית חושב שהסיבה היא שאבי החליט שצריך להוריד את הרגל מהגז בכל העברת הילוך בתיבה ולכן היא נשחקה.

(היום אין שום אפשרות להעברת הילוך חלקה מ1ל2 בלי להוריד את הרגל מהגז לגמרי, ולעיתים גם 2 ל3 צריך להוריד מעט).

מה יעזור ניתוק המצבר? (אני לא מזלזל בדבריך - פשוט רוצה להבין מה אני עושה ולא להיות לעשות דברים כמו קוף).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...