Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תיקון קל, ישנם רכבים רבים (מתוצרת יפנית בד"כ) שפתח התדלוק שלהם נמצא בצד שמאל :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא טינג ולא צ'לינג. זה טיקש

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בעבר עבדתי כמתדלק בפז, פשוט סיוט, אבל לא זה העניין, עכשיו אני עובד באלונית בסופר, הרבה יותר עבודה אבל הרבה יותר כייף, אין שום מונולוג, אנשים פשוט אוהבים את זה ואמרו לי את זה מספר פעמים.

יותר כייף פשוט לבוא לשלם על חלב ולצאת ולא לנסות למכור עוד 5 מנטוס ב 10.

אבל נשבע לכם שאני מוכר שם יותר ליטרים של אבסולוט ופינלנדיה וליטרים דלק.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חזרתי ממחלקת כוויות לפני שעה. זה עדיין כואב, אבל הרופאים אמרו שזה יכאב פחות אם אמשיך לשים את המשחה.

נדרתי נדר שכל עוד אני חי, אספר בכל יום למאה אנשים שאסור לשבת באוטו אחרי שמתדלקים. אני מקווה שתשמעו את הסיפור שלי ותספרו אותו לאחרים, כדי שלא יקרה לכם מה שקרה לי.

קיבינימאט מה עשיתם מזה?

כמה אנשים מתים כל שנה מפיצוץ אל אדי דלק כשהם מתיישבים באוטו והבגד שלהם מתחכך במושב הנהג, שנמצא בכלל בצד השני מפתח התדלוק?! יותר אנשים מתים מנפילת אגוז קוקוס על ראשם.

מי בכלל חשב על זה? איך אתה קובע שהפלאפון לא מסוכן והכסא כן? ומי אמר שמי שיש לו ליפה על הראש לא מסכן את כל באי התחנה, אולי נשים שלט שאסור להכנס עם גם פונפונים של מעודדות כדורסל, כי זה יוצר חשמל סטטי? ובכלל, למה שיהיו אדי דלק בצד השני של האוטו?

תשובות על שאלות אלו ועוד, בפרק הבא.

עריכה: לחכמולוג שממלא יותר מה*טינג*

http://www.epa.gov/donttopoff/

לא הבנת משהו, סלולרי לא מסוכן כי אין לו אפשרות לייצר ניצוץ חיצוני שיגרום לאדים להתלקח, למה יש אדים? מה לעשות בנזין מתאדה בקלות, למה כניסה ויציאה מהאוטו מסוכנים? כי אתה מתחכך בכסא, ואם את פריקת החשמל הסטטי תעשה ליד פתח התדלוק, שם יש ריכוז יותר גבוה של אדים, יש סכנה שיווצר ניצוץ מספיק חזק בהנתן תערובת נכונה של אדי בנזין ותנאים סביבתיים מתאימים, ואז באמת תקבל כוויה, גדולה מאוד.

למה יש חשמל סטטי? זה כבר בשיעור הבא.

פורסם
אני שונא שאנשים עוצרים במשאבה הראשונה ואז אתה צריך לעקוף אותם בשביל להגיע למשאבה ולהתחיל לעשות רוורסים וזה פשוט מחרפן.

זה דבר שיכול לשגע אותי.:evil:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
חזרתי ממחלקת כוויות לפני שעה. זה עדיין כואב, אבל הרופאים אמרו שזה יכאב פחות אם אמשיך לשים את המשחה.

נדרתי נדר שכל עוד אני חי, אספר בכל יום למאה אנשים שאסור לשבת באוטו אחרי שמתדלקים. אני מקווה שתשמעו את הסיפור שלי ותספרו אותו לאחרים, כדי שלא יקרה לכם מה שקרה לי.

קיבינימאט מה עשיתם מזה?

כמה אנשים מתים כל שנה מפיצוץ אל אדי דלק כשהם מתיישבים באוטו והבגד שלהם מתחכך במושב הנהג, שנמצא בכלל בצד השני מפתח התדלוק?! יותר אנשים מתים מנפילת אגוז קוקוס על ראשם.

מי בכלל חשב על זה? איך אתה קובע שהפלאפון לא מסוכן והכסא כן? ומי אמר שמי שיש לו ליפה על הראש לא מסכן את כל באי התחנה, אולי נשים שלט שאסור להכנס עם גם פונפונים של מעודדות כדורסל, כי זה יוצר חשמל סטטי? ובכלל, למה שיהיו אדי דלק בצד השני של האוטו?

תשובות על שאלות אלו ועוד, בפרק הבא.

בסדר. תמשיך איך שאתה רגיל.

אבל לכל מי שמעוניין לדעת עוד קצת על חשמל סטטי, על כך שהוא לא קופץ לו מהכסא אל פתח התדלוק אלא מצטבר בגופך (על פני השטח של גופך למעשה) ואתה לוקח אותו איתך לפתח התדלוק, הנה קצת פרטים, הנה כתבה מCNN על אדם שבתו כמעט נשרפה חיים בתוך הרכב בגלל שהוא נכנס חזרה לשבת בזמן התדלוק ו

משעשע של בלונדינית שכמעט נשרפת בגלל חשמל סטטי.

אז למי שרוצה, אלו הפרטים וזה המידע. מי שיודע הכי טוב בעולם בלי שטרח אפילו לעשות גוגל, מצידי שיישרף.

פורסם

שאלה בעקבות העיניין שלא למלא אחרי ה"סתקאש" או איך שאתם לא רוצים לקרוא לזה.

האם כאשר הדק המשאבה לחוץ עד הסוף והמשאבה מזרימה בנזין במהירות הגבוהה ביותר שאפשר, כאשר מגיע ה"סתקאש" הוא לא קורה בגלל בועות והתקצפות של הבנזין?

תמיד אחרי שמשאבה קופצת אני שומע את הבועות בתוך המיכל "מתפוצצות" ואז בקלות ניתן להכניס עוד 3 ליטר כאשר מזרימים באיטיות את הבנזין למיכל.

לא הגיוני שבגלל מהירות הכנסת הבנזין אנו בעצם לא ממלאים את המיכל עד הסוף? ולא בגלל שבאמת הגענו לגבול של מיכל הדלק?

תמיד אחרי שהמשאבה מפסיקה אני מזרים עוד כמה ליטרים באיטיות מהמשאבה למיכל, גם כאן אני יוצר נזק (סביבתי, למכונית ולי) ומפסיד כסף?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני שונא תחנות דלק בתוך העיר.

במיוחד שונא תחנות שמוקפות בניינים, אתה פשוט נחנק מהריח, ולא חסרים פסיכים שבאים עם סיגריה:evil:

פורסם

שום נזק סביבתי ושום נזק לכיס. אם אחרי שמילאת מיכל מלא עד הסוף אתה נוסע אין בכך שום בעיה, אבל אם אחרי שמילאת מיכל מלא האוטו יעמוד בשמש, אז הדלק יתחמם וכידוע דלק מתרחב בחום, ואז ישתחרר קצת נוזל, או דרך הפקק, או דרך צינור עודפים, או דרך כל מקום אחר שלא אוטם כמו שצריך.

ROOONEEYY

פורסם

היה לפני זמן מה, בתכנית בשם MYTHBUSTERS נראה לי, קטע שבו ניסו לשחזר מצב של התלקחות כתוצאה מחשמל סטטי, ולא הצליחו (והם ניסו מאוד).

אז נכון, בתיאוריה זה אפשרי, אבל הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד מאוד נמוך.

ועדיין, אני לא לוקח סיכונים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
היה לפני זמן מה, בתכנית בשם MYTHBUSTERS נראה לי, קטע שבו ניסו לשחזר מצב של התלקחות כתוצאה מחשמל סטטי, ולא הצליחו (והם ניסו מאוד).

אז נכון, בתיאוריה זה אפשרי, אבל הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד מאוד נמוך.

ועדיין, אני לא לוקח סיכונים.

זה בדיוק מה שאני אומר, ואני כן מוכן לקחת את הסיכון. את החשמל הסטטי, אם נוצר, אני פורק על דלת המתכת כשאני פותח אותה וסוגר אותה גם ככה. הסיכון הוא כל כך אפסי שזה מגוחך.

ועוד איך גיגלתי על חשמל סטטי, אני מודע לכך שיש תאונות כאלה עוד לפני השרשור הזה, אבל הן יותר freak accidents מאשר משהו שצריך להתייחס אליו ממש ברצינות, במיוחד לאור העובדה שהחשמל הסטטי, אם הוא נוצר, נפרק על האוטו לפני שאני מגיע לצד השני.

אני לא יודע הכל, להיפך - אני מודע לכך שאני לא יודע הכל ולעולם לא אדע. על האיחולים הלבביים שאשרף אני באמת מודה לך.

A: It is feasible to discharge a static electrical charge by touching the fuel dispenser or your car.

פורסם

מית'באסטרס עשו ניסוי לגבי טלפון סלולרי וסכנת התלקחות , והתוצאה הייתה שלא קרה כלום , גם לא כשהם הכניסו פלאפון לתוך מיכל אטום מפוצץ באדי בנזין.

לעומת זאת בחשמל סטטי , יש סכנה אמיתית , אני זוכר שראיתי סרטונים של אנשים שיוצאים מהאוטו על מנת לנתק את הפיה של המשאבה וניצוץ של חשמל סטטי הצית שם את אדי הדלק.

GOT סחוג?

פורסם
מית'באסטרס עשו ניסוי לגבי טלפון סלולרי וסכנת התלקחות , והתוצאה הייתה שלא קרה כלום , גם לא כשהם הכניסו פלאפון לתוך מיכל אטום מפוצץ באדי בנזין.

לעומת זאת בחשמל סטטי , יש סכנה אמיתית , אני זוכר שראיתי סרטונים של אנשים שיוצאים מהאוטו על מנת לנתק את הפיה של המשאבה וניצוץ של חשמל סטטי הצית שם את אדי הדלק.

נכון הסיכון להתלקחות בשימוש בסלולרי בתחנת הדלק קלוש.

מי שראה במציאות איך אש פורצת מחשמל סטטי, לא ישכח את זה אף פעם:!:

פורסם

לגבי האש מחשמל סטטי: אם תסתכלו בסרטון, היא לא סגרה את דלת הרכב, משמע היא נגעה בידית התדלוק כשגופה טעון חשמל.(מי שנוגע במשהו מתכתי קודם ופורק את החשמל, כלומר סוגר את הדלת, אין לו סיכוי לתאונה)

לגבי הנושא של פלאפון: מישהו אמר לי פעם שהניצוץ בא מהקרינה שנפלטת בזמן קבלת שיחה או משהו, אבל לא בדקתי את זה לעומק (מלבד שעניתי עשרות פעמים לטלפון בזמן תדלוק וכרגע אני בסדר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...