Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל באמת עדיף לתדלק לבד.

אבל אם כבר משהו שמעצבן אותי בתחנת דלק זה בתחנות YELLOW שכשאתה קונה משהו העובד המסכן (וחס וחלילה, אין לי שום דבר נגד העובדים) מוריד את הראש ואומר בשקט בשקט "תודה שקנית YELLOW". אני פשוט מרחם עליהם.

אני עבדתי בYELLOW שבה נפגשים חברי מועדון החמש בחיפה. אחרי שבוע התפטרתי משם, כי מתייחסים חרא אל העובדים. חוץ מזה, אם דאבה ענקית באה אלי, אני ממש לא הולך להציע לה שלושה כיףכיפים בעשר שקל, כי שוקולד זה הדבר האחרון שהיא צריכה. צעקו עלי בגלל זה. חוץ מזה, יש לי בעיה מצפונית בלדחוף סיגריות לאנשים. זה פשוט לא טוב.

המונולוג, דרך אגב, גורם לי לתחושת חלחלה עמוקה עדיין כשאני חושב על זה.

פורסם

וואלה אני אוהב את חברה שלי כי היא בן אדם זהב, היא יפה, היא סקסית חמודה חכמה ושנונה ונותנת מלא אהבה.

אבל ה-20 שקל חסכון בכל תדלוק שהכרטיס כניסה שלה לבתי זיקוק מקנה לי זה הדובדבן שבקצפת :)

לא כל אחד יכול לתדלק איפה שאתה מתדלק :)

ניב

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האמת? שבשירות אין בעיה כי אני מתדלק בתדלוק עצמי..

הבעיה היא עם מספר המשאבות בתדלוק עצמי בתחנה..

אני נכנס לתחנה, יש משאבה אחת של תדלוק עצמי - ובמשאבה הזאת אין 98.. (רק 95, 96 וסולר) - זה פשוט מתסכל!

(כמובן שלאחר חילופי דברים עם מנהל התחנה תדלקתי באחת המשאבות האחרות שלא מוגדרות כתדלוק עצמי ולא שלמתי את התוספת שירות :))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה מזכיר לי שבתחנת דלק ליד הבית שלי "פז" היא תחנת דלק קטנה והפכו 5 משאבות לתידלוק עצמי.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
איתי, מגעיל ? נראה אותך עובד בתחנת דלק, רק שבוע, דבר איתי אח"כ. (גילוי נאות אני מגיל 18 עובד בתחנות דלק, אני בן 21 עכשיו).

עם כל הכבוד, אף אחד לא הכריח אותך לעבוד שם. כנראה שהעבודה הזאת מתאימה לך כרגע אז אין מה להתלונן. הגיון אומר שכאשר לא טוב לבן אדם, הוא מחפש אלטרנטיבה. במקרה של עבודה, למזלנו יש מספיק אפשרויות (גם לגיל 21).

הקטע של "תודה שקנית ב-YELLOW" באמת לא במקום וסתם גורם לעובד השפלה. כל פעם שייצא לי לשמוע זאת, העובד עם ראש מורד ממלמל זאת בלחש. חבל, לא כך העובד צריך להרגיש בעבודה.

Veni Vidi Vici

פורסם

(ברכבים ישנים) כשהמתדלק שוכח לא נועל את הפקק של מיכל הדלק אפילו שאמרת לו לעשות זאת, וכששאלת בסוף התדלוק הוא אמר שהוא נעל - רק בתדלוק הבא אתה מגלה בעצם שבפעם האחרונה שתדלקת הוא השאיר את הפקק פתוח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
הייתי חייב לצתת את עצמי שוב!:twisted:

מצטער...:x

ג.

one.gif

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה יש להתבייש בלהגיד משפטים מנומסים?

אני בכל פעם אומר לאשתי "הקברניט מבקש להודות לך שבחרת לטוס אישפוז, ומודיע שכעת ניתן להדליק סיגריה".

כלל ראשון בעסקים ובחיים - תן יחס טוב אם אתה רוצה עסקים חוזרים.

פורסם

1) הידיעה שהתדלוק הבא לא כל כך רחוק

2) הידיעה שחשבון הבנק מתכווץ כל תדלוק (60 ליטר אינעל-ראבק).

3) המתדלקים ש"מבינים ברכבים" (ויש כל כך הרבה סיפורים, שאני לא יודע מאיפה להתחיל)

PUG-306 XSI MK2

פורסם
ויקינג, אני אומר "תודה שקנית ילו" בראש מורם, מאוד מורם, ראה בתגובה הקודמת שלי ותבין למה.

אז אתה יוצא מן הכלל וטוב שכך. כל פעם שייצא לי לקנות ביילוו, תמיד המוכר אמר את המשפט הנ"ל בבושה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני אומר אותו בגאווה טימטומית, למה ? (אישפוז זה מיועד גם אליך) כי לפי דעתי מספיק להגיד תודה ולחייך ללקוח, מיותר להזכיר לו שהוא נמצא בילו, זה מספיק מוחצן עם כל העזים שיש.

לגבי הצעת מבצע החודש וכל שאר הבולשיט שכופים עלינו, מובן לי וברור שזה מעלה את המכירות, אפילו שיש מספיק פרסומות ושלטים בחנות, תמיד יהיה את אלו שלא שמים לב כי הם נכנסים מבוייטים על מוצר מסויים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני אומר אותו בגאווה טימטומית, למה ? (אישפוז זה מיועד גם אליך) כי לפי דעתי מספיק להגיד תודה ולחייך ללקוח, מיותר להזכיר לו שהוא נמצא בילו, זה מספיק מוחצן עם כל העזים שיש.

לגבי הצעת מבצע החודש וכל שאר הבולשיט שכופים עלינו, מובן לי וברור שזה מעלה את המכירות, אפילו שיש מספיק פרסומות ושלטים בחנות, תמיד יהיה את אלו שלא שמים לב כי הם נכנסים מבוייטים על מוצר מסויים.

פה נכנס העניין של התת-מודע.

אצלי הוא לא עובד. להיפך.

לא חותם

• תוכן חדש...