Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה של אור מזכירה לי שפעם ישבתי באיזה אוהל בדואי בגליל, ובדיוק הסתובבה שם עיזה גורה. הייתי ממש על סף לשכור אותה מהם, ולנסות לשלם איתה ביילו. רק המצפון שלי שלא רצה לעשות את זה למוכרן המסכן עצר אותי בסוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליעד, בתקופה שהייתי אוסף ברזל, היה לי יום קבוע (ראשון) שהייתי נוסע לאלפי מנשה, יש שם בצד הדרך כפר בדואי, ממש רציתי לקחת משם עז ולהכנס איתה אל ג'ורג' (כן, דווקא למישהו שמכירים).

אני עדיין חושב שאם מישהו יבוא לי עם עז לחנות, הוא יצטרך להזמין לי אמבולס כי יגמר לי החמצן מרוב צחוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי כל העצלנים,

אתה יכולים לצאת מהאוטו ולהחזיק את הפקק.

אצלי זה הרגל, גם כי אני לא מפקיד מפתחות של הרכב בידי זרים.

ברוב תחנות אלון, לא טוחנים בשכל.

בטן אני מתדלק עם הנחה של 30+15 אג' הנחה בשרות מלא וגם המתדלקים לא טוחנים לך את המוח (כי יש להם תור בכניסה לתחנה)

אף פעם לא הבנתי את מנהלי התחנות - למה לא להוריד בעוד 15 אג' את מחיר הדלק ולמכור הרבה יותר דלק?

אני בדר"כ מתדלק בתחנות קבועות.

לגבי YELLOW, יצא לי לקנות אצלהם מס' פריטים (לא קונה בפז דלק) - ובאמת קיבלתי הרגשה של סופר ("תרצה משהו מהמוצרים שבמבצע?"). דווקא המוכרת הייתה עסוקה עם הטלפון וזמזמה משהו עם ילו שלא כל כך הבנתי, עכשיו אני יודע למה היא התכוונה:lol:

נ.ב

הכותב היה מתדלק במשך שנתיים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יום אחד כשתדלקתי בתדלוק עצמי בתחנה הקבועה שלי, חזרתי לשבת ברכב כהרגלי כשהשמשה נקיה והסתכלתי על המחיר עולה ועולה. לפתע, נעמד אדם זקן ותמהוני ליד הרכב שלי ותפס בפית התדלוק.

אני: אפשר לעזור לך?

"לא"

מי אתה?

"מנהל התחנה"

מה אתה עושה?

"אני אחזיר את הפיה למקום אל תדאג, שב"

חשבתי לעצמי: "נו איזה נודניק, בשביל מה בחרתי בתדלוק עצמי?!" אבל מצד שני חשבתי "נו מילא, מנסה להיות נחמד הזקן. הוא לא יודע שבכל מקרה אני מתדלק פה אבל שיהיה, כנראה משעמם לו והוא בודד כי אני היחיד פה, וכולם הלכו לתחנה החדשה והנוצצת עם התודה שקניתם ילו מעבר לפינה"

הליטרים עברו למיכל הדלק והשקלים איימו לפרוץ את מחסום ה300 ומשהו כששמעתי את ה*טינג* המוכר. יופי, שיחזיר את הפיה למקום ואוכל לנסוע.

אבל רגע, מה זה?!

טשששש*טינג* טששש*טינג* טשש*טינג*

"תפסיק, זה הורס לי את האוטו!"

הזקן המניאק הזה ניסה לסחוט ממני עוד כמה שקלים, מעבר למקסימום שצריך לתדלק! יצאתי מהאוטו, החזרתי את פיית התדלוק למקום בעצמי וסגרתי את המיכל. רגע לפני שנסעתי, יכלתי לראות בזווית העין את עיניו הכבויות של הזקן. "יכלתי לשים שם עוד שני שקל שמונים לפחות", הוא בטח חשב לעצמו. "לא נורא, נחכה ללקוח הבא...".

פורסם

אם לא יודעים לא מברברים. הטינג הזה לא אומר שלא צריך למלא יותר. אני ממלא הרבה מעבר לטינג. בין טינג לבין זה שהמיכל מלא עובר משהו כמו עוד איזה 3 ליטרים. אין שום נזק אם תמלא מיכל מלא עד הסוף. אז חדל להאשים אותך בדברים שאין לך מושג לגביהם. :evil:

ROOONEEYY

פורסם
יום אחד כשתדלקתי בתדלוק עצמי בתחנה הקבועה שלי, חזרתי לשבת ברכב כהרגלי.
זו בדיוק הדרך לגרום להתלקחויות אדי דלק בתחנה. כל סיפורי ההפחדה על סלולאריים הם קשקוש אבל זה אמיתי.

תשתדל להשאר מחוץ לרכב בזמן התדלוק כדי למנוע הצטברות חשמל סטטי מהמגע שלך עם המושבים, במיוחד בימים בהם האויר יבש.

פורסם
זו בדיוק הדרך לגרום להתלקחויות אדי דלק בתחנה. כל סיפורי ההפחדה על סלולאריים הם קשקוש אבל זה אמיתי.

תשתדל להשאר מחוץ לרכב בזמן התדלוק כדי למנוע הצטברות חשמל סטטי מהמגע שלך עם המושבים, במיוחד בימים בהם האויר יבש.

יפה אמרת ידידי, סוף סוף עוד אדם עם הגיון.

וזה באמת מסוכן!

פורסם

הידעתם שאם תנסו לכתוב את המילה TAPUZ באנגלית אך תשכחו להעביר את השפה לאנגלית יצא לכם "אשפוז"?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אה לא ידעת? אני הבחור בסמלון של ROMER.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חזרתי ממחלקת כוויות לפני שעה. זה עדיין כואב, אבל הרופאים אמרו שזה יכאב פחות אם אמשיך לשים את המשחה.

נדרתי נדר שכל עוד אני חי, אספר בכל יום למאה אנשים שאסור לשבת באוטו אחרי שמתדלקים. אני מקווה שתשמעו את הסיפור שלי ותספרו אותו לאחרים, כדי שלא יקרה לכם מה שקרה לי.

קיבינימאט מה עשיתם מזה?

כמה אנשים מתים כל שנה מפיצוץ אל אדי דלק כשהם מתיישבים באוטו והבגד שלהם מתחכך במושב הנהג, שנמצא בכלל בצד השני מפתח התדלוק?! יותר אנשים מתים מנפילת אגוז קוקוס על ראשם.

מי בכלל חשב על זה? איך אתה קובע שהפלאפון לא מסוכן והכסא כן? ומי אמר שמי שיש לו ליפה על הראש לא מסכן את כל באי התחנה, אולי נשים שלט שאסור להכנס עם גם פונפונים של מעודדות כדורסל, כי זה יוצר חשמל סטטי? ובכלל, למה שיהיו אדי דלק בצד השני של האוטו?

תשובות על שאלות אלו ועוד, בפרק הבא.

עריכה: לחכמולוג שממלא יותר מה*טינג*

http://www.epa.gov/donttopoff/

• תוכן חדש...