Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אירוסטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה גדלה וצריך יותר מקום, יש למישהו מידע על פורד אירוסטאר? אמינות, עליות אחזקה, צריכת דלק , סחירות

תודה מראש

פורסם

סחירות שווה לאפס, ואת זה אומר מי שיש לו במשפחה וואן אמריקאי מודל 87.

בד"כ נמצא אצל משפחות מרובות ילדים תפרניות עד שמשהו גדול מתקלקל, חלקים חיצוניים אין כמעט להשיג בארץ וגם כמה מכניים לא קל.

גם הרכב לכשעצמו לא להיט גדול, עדיף ספארי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה לא מרצדס 303?

ובקשר לסחירות אני יכול להגיד לך שאתה תראה בעצמך. אתה רואה הרבה כאלה למכירה? אני חושב שהתשובה שלך תענה על השאלה של הסחירות. סחירות היא עניין של ביקוש והיצע. (בארץ נדמה לי שזה גם כולל איזושהי תפילה וכשפים, כי הרבה טוענים שהם נביאי המחירון והסחירות של עוד 3 שנים) יש הרבה ביקוש? לא. יש הרבה היצע? כמה שידוע לי לא. כמו שעליבאבא אמר, הרכב לא להיט. חונה לנו אחת בשכונה, של דתיים, כל הזמן פתוחה. אפילו גנבי ברזל לא טורחים לגנוב. כל עוד האוטו נוסע, הם ינסעו בו. הטיפול היחיד שהרכבים האלה עוברים זה תידלוק, וגם זה לא תמיד. ברגע שזה מפסיק לנסוע? חונים בחצר האחורית, או סתם ברחוב, ומשתמשים כמחסן.

אל תקח את זה יותר מדיי ברצינות, אני בטוח שתוכל למצוא רכב מטופל ושמור כמה שאפשר לרכב בן 10 מינימום שמשפחה מרובת ילדים מנומסים ומתורבתים ישבו בו בשקט כשהם חגורים ולא חפרו במושבים עד השלדה. השאלה עד כמה שווה להשקיע בחיפוש הרכב הזה, כשיש אופציות טובות יותר.

פורסם

תודה למגיבים

כפי שבבראי אתם מבינים אני תפרן רציני אז מה עדיף הפורד או הL300 של מיצובישי והאם מישהו יודע משהו על צריכת הדלק

פורסם

בניגוד למה שכתבו כולם, גיסי החזיק אירוסטר קצר (הקצר לא מתקרב להגדרה של מיניבוס) במשך לפחות 5 שנים כמעם בלי תקלות, מחר אותה לפני שנתיים בקלות ואני מכיר גם את הקונה שמבסוט עד היום.

צריכת הדלק באמת גבוהה, ואני מתאר לעצמי שהעיצוב המזעזע לא ממש מפריע לך.

מה לגבי וויאג'ר מהדגמים המוקדמים שנמכרו כאן (94-95)?

• תוכן חדש...