Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

remote במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן אני מחבר את הרמוט אין לי כניסה ברדיו דיסק מיוחד בשביל זה אם יש כזאת בכלל ...לאן אני צריך לחבר?

עזרה!!!!!!!1:cry::cry:

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

אם יש לך יציאת RCA ברדיו דיסק, יש לך גם רמוט.

אמור להיות בצבע כחול.

רשום לך עליו משהו? אנטנה אולי?

איזה רדיו דיסק זה?

פורסם

זה קלריון db356mp הוא אחלה מכשיר...

יש יציאת רסיאיי כאילו שתי חוטים כאלה ועוד כניסה אם מרובע כזה אם מלא חוטים

אז מ אתה אומר אחי?

פורסם

כמו שנאמר לך החוט או כחול או כחול לבן בכל מקרה

אמור להיות לך על הרדיו דיסק שירטוט של כל החיבורים

בהצלחה ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

זה אומר שאתה לא מבין מה אתה עושה, בעיקר כשאתה אומר שיש גוש של חוטים, ושהגיע הזמן שתפנים את זה,

ושהגיע הזמן שתלך למתקין.

לא מזלזל כמובן, אבל להתקין מגבר לא לומדים על דפי פורום.

רואים פעם פעמיים, מבינים מה עושים ומה צריך, ואז מתחילים לבד (אם יש בכלל חוש טכני)

מקווה שלא הרסת כלום עדיין...

בהצלחה.

פורסם

אם יש לך טסטר בדיקה שמתחבר בקצה אחד למקור הבדיקה ובצד השני לשאסי של הרכב (-)

תוכל לבדוק איזה חוט מדליק לך את המנורה במברג והאם הוא מתכבה ונדלק בהתאם למצב המפתח בסוויא'ץ

אם הוא נדלק כאשר אתה מדליק את הרדיו דיסק ונכבה כאשר אתה מכבה

(או בהתאם למצב המפתח)

אז זה ה rmote

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שמע לא משנה מה תגיד אני בטוח שלהתקין זה לא כזה בעיה פשוט אני קצת לא היבנתי ...מה הולך אם החוטים.

חוץ מי זה ,היתקנתי לכל החבר'ה מערכות ,רק בחיים לא היתעסקתי אם מגברים כך שזה חדש לי ...

אם תוכל להסביר לי את התאוריה של הרמוט כי לא היבנתי מה זה.

תודה

פורסם

ה rmote הוא בעצם חוט פיקוד שכאשר הרדיו דיסק מופעל הוא מעביר חשמל להתקנים כמו (אנטנה חשמלית , מגבר)

הוא שולט עליהם

לדוגמא אנטנה חשמלית יורדת כאשר הרדיו דיסק מפסיק להעביר זרם אותו דבר עם מגבר

ואם אתה מבין בהתקנות של רדיו דיסקים אז לא אמורה להיות לך בעייה כי זה כולה עוד חוט אחד ו 2 פלאגים של rca

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
זה אומר שאתה לא מבין מה אתה עושה, בעיקר כשאתה אומר שיש גוש של חוטים, ושהגיע הזמן שתפנים את זה,

ושהגיע הזמן שתלך למתקין.

לא מזלזל כמובן, אבל להתקין מגבר לא לומדים על דפי פורום.

רואים פעם פעמיים, מבינים מה עושים ומה צריך, ואז מתחילים לבד (אם יש בכלל חוש טכני)

מקווה שלא הרסת כלום עדיין...

בהצלחה.

ראשית, אני מסכים איתך. הבחור, כנראה, צריך ללכת למתקין לפני שיגרום נזק למגבר או לרכב.

בעניין לימוד ההתקנה על דפי הפורום... כאן אני חולק עלייך. קצת חוש טכני, ידע מינימלי בחשמל רכב, ידע בסיסי מאוד בהתקנת מערכות (שאת רובו ניתן לרכוש בפורומים וע"י קריאת חומר באתרים השונים) וידיים טובות, זה כל מה שצריך על-מנת להתקין מערכת בצורה טובה. חשוב להבין בדיוק מה עושים ואיך. ראיה לכך, אני שלפני חודשיים לא ידעתי שיש בכלל חוט Remote (אבל זה הדבר היחיד שלא ידעתי, כנראה) מצאתי את עצמי לאחר בניה מפיבר, בשלבי התקנה של מערכת ברכב שלי. כמובן שהכל נעשה בזהירות ועם הקפדה על הכללים הבסיסיים, ובסופו של יום הכל בא על מקומו.

ולך, scorpion023, אני מציע לנסות ולאתר את כבל ה-Remote בתוך ערימת החוטים. כפי שנאמר הוא אמור להיות כחול-לבן. אותו יש לחבר לחוט שיעביר את המתח עד לנקודה המתאימה במגבר. אם אתה רואה שאתה מסתבך ולא מוצא, גש למתקין. אני מאמין שזה הדבר הכי טוב במקרה שלך.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

בעניין לימוד ההתקנה על דפי הפורום... כאן אני חולק עלייך. קצת חוש טכני, ידע מינימלי בחשמל רכב, ידע בסיסי מאוד בהתקנת מערכות (שאת רובו ניתן לרכוש בפורומים וע"י קריאת חומר באתרים השונים) וידיים טובות, זה כל מה שצריך על-מנת להתקין מערכת בצורה טובה. חשוב להבין בדיוק מה עושים ואיך. ראיה לכך, אני שלפני חודשיים לא ידעתי שיש בכלל חוט Remote (אבל זה הדבר היחיד שלא ידעתי, כנראה) מצאתי את עצמי לאחר בניה מפיבר, בשלבי התקנה של מערכת ברכב שלי. כמובן שהכל נעשה בזהירות ועם הקפדה על הכללים הבסיסיים, ובסופו של יום הכל בא על מקומו.

רענן.

אם היה לו את זה, לא הייתי רושם את מה שרשמתי.

"גוש חוטים" לא נמצא בלקסיקון של אף אחד בעל חוש טכני.

פורסם

אגב זה או הכחול או הכחול ולבן. חשוב לבדוק בתרשים ההרכבה מי זה הרימוט כיוון שהשני הוא ל POWER ANTENA.

אני ניתקלתי כבר בקלריונים שכאשר עוברים ממצב רדיו לCD המתח בכבל הזה נופל.

לכן יש לחבר לרימוט ולא לפאוור אנטנה.

פורסם

אם כל הכבוד חבר'ה במקום להגיד שטויות...לא יודע לא יודע, מה יש לדעת הכל כבר עומד במקום המגבר נמצע על המושבים אם קופסה יפה שבניתי אם מאוורים שעובדים כבר...אם לדים כחולים יפים...הכל יפה..אני פעם ראשונה מנסה להתקין מגבר.

למדתי אלקטרוניקה וחשמל כך שזה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בחשמל.

פשוט המתקין לא יעשה מה שאני עשיתי. ולהמ שאני יבזבז כסף על מה שאני יכול לעשות לבד ועוד להנות מזה .

אז תודה לכל מי שעזר.

נעדכן אותכם בהמשך תודה

פורסם
אם כל הכבוד חבר'ה במקום להגיד שטויות...לא יודע לא יודע, מה יש לדעת הכל כבר עומד במקום המגבר נמצע על המושבים אם קופסה יפה שבניתי אם מאוורים שעובדים כבר...אם לדים כחולים יפים...הכל יפה..אני פעם ראשונה מנסה להתקין מגבר.

למדתי אלקטרוניקה וחשמל כך שזה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בחשמל. -לא אומר כלום. אני מכיר גאלו עם תואר שני בזה שלא יודעים לחבר שני חוטים. אולי הם יודעים לפתור מעגל תמורה לאות קטן וגדול , אבל שני חוטים לחבר הם לא יודעים!

פשוט המתקין לא יעשה מה שאני עשיתי. ולהמ שאני יבזבז כסף על מה שאני יכול לעשות לבד ועוד להנות מזה .

אז תודה לכל מי שעזר.

נעדכן אותכם בהמשך תודה

איש יקר , אל תתנשא כי אתה ממש לא מכיר מי עומד פה מולך בפורום יש פה אנשי מקצוע ואנשים שלמדו מספיק.

את הנסיון שיש לגל אין לך על קצה האצבע הקטנה.

אז בבקשה שמור על שפה, ואם אתה מבקש עזרה ולא נותן אותה תשמור על נימוס וצניעות.

• תוכן חדש...