Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

remote במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כל הכבוד חבר'ה במקום להגיד שטויות...לא יודע לא יודע, מה יש לדעת הכל כבר עומד במקום המגבר נמצע על המושבים אם קופסה יפה שבניתי אם מאוורים שעובדים כבר...אם לדים כחולים יפים...הכל יפה..אני פעם ראשונה מנסה להתקין מגבר.

למדתי אלקטרוניקה וחשמל כך שזה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בחשמל.

פשוט המתקין לא יעשה מה שאני עשיתי. ולהמ שאני יבזבז כסף על מה שאני יכול לעשות לבד ועוד להנות מזה .

אז תודה לכל מי שעזר.

נעדכן אותכם בהמשך תודה

אהלן,

אף אחד לא מנסה להוציא אותך טיפש. בסה"כ כולנו רוצים את טובתך. מנסים לעזור כמה שאפשר, אבל אם אתה לא מוצא את החוט המיועד אז כדאי שתעבור למתקין בכדי להמנע מגרימת נזק שיעלה לך במפח נפש. אולי חוט הremote שלך בכלל לא קיים שם (מסיבה לא ברורה)?! אי אפשר לדעת מבלי להעיף על זה מבט.

שוב, אל תשכח, אתה מבקש עזרה ואף אחד כאן לא רוצה לפגוע בך או לומר לך דברים שבעקבותם יגרם נזק כלשהו. לכן קיבלת המלצה לזהות את הכבל המתאים. אם מצאת אותו אזי אין כל בעיה.

חוץ מזה, תעלה תמונות שנוכל להתרשם.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

שמע אני לא רוצה לריב על דברים מיותרים ואני לא מתנשא .אתה מבין בדיוק כמוני מה ההבדל בלשמוע מערכת שהתקינו לך לעומת מערכת שאתה בניתה והזעתה בישבילה.

דרך הגב המתקין שהלכתי אליו חתך לי את החוט רמוט והייתי צריך לפתוח את המכשיר בשביל לאריך את החוט.

אז לא סתם שאלתי,ולא התנשאתי.

יש לי שאלה נוספת ובזה אני סוגר את הנושא...נוסף לחוט הרמוט יש חוט נוסף בצבא כתום, מה משמעותו?.

אה וגם חיברתי הכל ועובד.

תודה מודה מקרב לב.:-P:-P:-P

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

סקורפיון , אתה חי בסרט שאנשים שומעים על גבי הפורום ?

חוט בצבא הכתום?

אז מה זה חוט בצבא האדום,

זה חוט מרוסיה ?

החוט הכתום

שני אפשרויות שמצאתי לאפשריות

Orange/White Dimmer +

Orange Parking Brake -

http://www.clarion-eu.com/uk/Q_A.542+M5962e6b68f0.0.html

תעשה את החושבים לבד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
איש יקר , אל תתנשא כי אתה ממש לא מכיר מי עומד פה מולך בפורום יש פה אנשי מקצוע ואנשים שלמדו מספיק.

את הנסיון שיש לגל אין לך על קצה האצבע הקטנה.

אז בבקשה שמור על שפה, ואם אתה מבקש עזרה ולא נותן אותה תשמור על נימוס וצניעות.

מסכים עם מה שכתבת למעלה. אבא שלי למד אלקטרוניקה ועבד המון שנים בתעשיה צבאית ובכל זאת הוא מעדיף שאת המערכת ברכב יעשה מתקין מקצועי , כי לו אין מושג בזה. חבל להתעקש לעשות לבד עבודות כאלה ואחרי חודש לגלות שהמכשיר שברשותנו נדפק.

פורסם

חוט כתום: (אולי כתום-לבן??)

ILL / DIMM - החוט אחראי לעוצמת התצוגה של המכשיר. החוט מתחבר לחוט בקרת האורות ברכב (12V+ כאשר האורות דולקים ו-0V כשהאורות כבויים). ברגע שהאורות נדלקים, תצוגת המכשיר נחלשת באופן אוטומטי כדי לא להסב את תשומת הלב של הנהג מהכביש. לקוח מתוך המאמר הבא: http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

טייל קצת ב"אינדקס" בקישור. ייתכן ויהיה שם חומר שיעניין אותך.

תהנה.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אם כל הכבוד חבר'ה במקום להגיד שטויות...לא יודע לא יודע, מה יש לדעת הכל כבר עומד במקום המגבר נמצע על המושבים אם קופסה יפה שבניתי אם מאוורים שעובדים כבר...אם לדים כחולים יפים...הכל יפה..אני פעם ראשונה מנסה להתקין מגבר.

למדתי אלקטרוניקה וחשמל כך שזה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בחשמל.

פשוט המתקין לא יעשה מה שאני עשיתי. ולהמ שאני יבזבז כסף על מה שאני יכול לעשות לבד ועוד להנות מזה .

אז תודה לכל מי שעזר.

נעדכן אותכם בהמשך תודה

אם כל הכבוד בחור לא היה פה אחד שאמר לך שטויות. כולם ענו לך על השאלות שאתה לא ידעת אז באמת אל תתנסה.

אני חושב שאת החיבורים כדי ללכת למקצוען שעושה זאת אחרי נסיון ארוך בשביל לעשות עבודה מקצוענית שלא תפגע לך במגבר או במכונית (בלי להתנסה או לפגוע כמובן).

בברכה,יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...