Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב6850 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה כבר הזמנתי את הקלריון 765 ואחרי זה רק תגובות רעות קיבלתי עליו -ללא אקולייזר ובעצם ללא שום אפשרויות לחיתוכים כל שהם.

אחרי זה שמעתי את הפאנל אצל חבר עם מערכת יחסית מכובדת ופשוט נדהמתי עד כמה שומעי רגיל וללא שום הבדל מה פיוניר 580 שהיה לי.

לבסוף החלטתי לקנות את ה6850 ואני חייב לאמר שזו הייתה קפיצת מדרגה מבחינת איכות השמע אצלי ברכב.

יגידו מה שיגידו כולם שמעתי אלפיין שמעתי קלריון והפיוניר בכלל לא נופל מהם ( כמובן שאני מדבר על הסדרות הבינוניות).

בכל מקרה פאנל מעולה ואני מאושר ממנו.

פורסם

יפה יפה העיקר שאתה מרוצה לא משנה החברה אבל אם רצית אקולייזר בסוני יש והוא גם לא נופל מהקלריון

תתחדש :wink:

פורסם

היה לי את הסוני 7810, היה ר"ד מעולה, עברתי לקלריון 646 ולא קיבלתי שום שינוי. הצליל של הקלריון טוב מאוד, אבל אני בספק אם הוא הרבה יותר טוב מהסוני, והוא נטול כל אפשרות שהיא.

תוסיף לכך את הסירבול של המכשיר עצמו, ואתה יודע מה?! אולי גם אני הייתי מעדיף לעבור עכשיו ל6850 אני כבר לא ידוע מה להגיד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
היה לי את הסוני 7810, היה ר"ד מעולה, עברתי לקלריון 646 ולא קיבלתי שום שינוי. הצליל של הקלריון טוב מאוד, אבל אני בספק אם הוא הרבה יותר טוב מהסוני, והוא נטול כל אפשרות שהיא.

תוסיף לכך את הסירבול של המכשיר עצמו, ואתה יודע מה?! אולי גם אני הייתי מעדיף לעבור עכשיו ל6850 אני כבר לא ידוע מה להגיד.

אמיר

אם אני לא טועה אתה ציינת שהיה לך את הסוני ברכב וקיבלת זיכוי מלא עליו נכון?

אז למה שלא תשאל את המתקין שלך אם הוא מוכן לתת לך זיכוי שוב (אין לך מה להפסיד, אתה כנראה לא כ"כ מרוצה)?

לא חותם

פורסם

מזל טוב! תתחדש!

כן , גם אני הוספתי לעצמי עוד הודעה במונה הודעות ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניבו, הייתי עושה את זה, אבל כבר לא נעים לי... למרות שבאמת אני די מאוכזב מהמכשיר. נשמע טוב, אבל בלי כלום חוץ מזה, ובנוסף לכך משהו מעצבן אצלו במנגנון של ההכנסה והוצאת הדיסקים... לפותח הת'רד. האם בין 5800 ל6800 היה לך שינוי גדול בסאונד? איזה אפשרויות יש בסידרה 6 שלא היה ב5? אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

וואי אמיר לפעמיים אתה מדהים אותי:shock: ..לא נעים לך? מה אתה גנוב? לא נישמע טוב לך תידבר איתו מה יש לך להפסיד....:?

אז גם לי שהאלפיין לא גלש לא היה צריך להיות נעים...

פורסם
מזל טוב! תתחדש!

כן , גם אני הוספתי לעצמי עוד הודעה במונה הודעות ;)

אלי אתה דפקט

אופס גם אני הוספתי.

ד"א תתחדש אני גם משתמש בפאנל כזה ובשביל צרכים בינוניים הוא לא רע בכלל ומאוד נוח לשימוש.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

קשה לי להאמין ואני כמעט ולא מאמין , ששמעת את ה765 והוא כמו ה ה6800 ..

זה גם תלוי מסביב מה שאר רכיבי המערכת !

כי 765 נחשב כבר כמכשיר מה"מתקדמים של קליריון עם ה 24 BIT...

אבל אם אתה שמח ומרוצה גם אני שמח מה יכול להיות יותר טוב?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
ניבו, הייתי עושה את זה, אבל כבר לא נעים לי... למרות שבאמת אני די מאוכזב מהמכשיר. נשמע טוב, אבל בלי כלום חוץ מזה, ובנוסף לכך משהו מעצבן אצלו במנגנון של ההכנסה והוצאת הדיסקים... לפותח הת'רד. האם בין 5800 ל6800 היה לך שינוי גדול בסאונד? איזה אפשרויות יש בסידרה 6 שלא היה ב5? אמיר

שינוי עצום אתה לא מבין עד כמה.

אמא שלי שאין לה מושג מזה ווליום בכלל לקחה תאוטו והיום בבוקר אמרה לי שמזה היא שומעת פתאום צלילים שבחיים לא שמעה בחלק מהשירים שהיא שומעת.

תודה רבה לכולם ובאמת שאני מאוד מרוצה מהרדיו דיסק הזה. אני מקווה שיספק אותי לזמן רב.

ב6850 יש אקולייזר 7 ערוצים בניגוד ל 3 ערוצים של הסדרה 5.

יש רשימה של שירים ותיקיות שזה יתרון ענק. התצוגה ייפה וחדה יותר למי שמעניין אותו והפאנל חשמלי.

יש עוד יתרונות שאני פשוט לא זוכר אותם כרגע.

פורסם
וואי אמיר לפעמיים אתה מדהים אותי:shock: ..לא נעים לך? מה אתה גנוב? לא נישמע טוב לך תידבר איתו מה יש לך להפסיד....:?

אז גם לי שהאלפיין לא גלש לא היה צריך להיות נעים...

מחזק את דעתו של אדי.

אין לא נעים. אתה לקוח לא מרוצה. ואם הבחור שקנית ממנו מכבד אותך - מה שכן נראה כך, לך אליו. מקסימום יגיד לך לא. לפחות ניסית.

בוא אני אספר לך סיפור קטן.

אני קניתי לפני חצי שנה באוטו'ס בחיפה את הסאב שלי ומגבר של היפוניקס. מונו בלוק. 1505D סדרת טיטן.

שילמתי על המונו הזה 3K ועוד מזומן, גם על הסאב :shock:

כשהוא התקין לי את המגבר והסאב, לא הייתי ממש מרוצה. אבל לא אמרתי לו כלום כי הייתי בטוח שהבעיה היא בכיוונים (וגם בראש עברו המחשבות - לא נעים וכו', לא יודע למה חשבתי ככה)

במשך שבוע שלם אני מכוון ומכוון ומכוון ואני משתגע שפשוט אין עוצמה לסאב. והיו לי סאבים חדשים שהיו יותר עוצמתיים. הרבה יותר.

החלטתי לגשת למיודענו - דני ממצת אור.

עם המזל שלי, איך שאני בא אליו אני מקבל טילים על הראש. כן כן - התחילו להפציץ את חיפה. זה היה בבוקר יום ראשון. אולי לא על הראש, אבל ממש ליד :).

מפה לשם דני גם לא ממש הבין מה הבעיה - בזמן שהוא בדק. זה היה רבע שעה +-.

אחרי זה כבר עזבתי את זה למשך חודש - אתה יודע, מלחמה, למי יש כוח להתעסק (הייתי במרכז אבל לא יכולתי. לא היה לי חשק לכלום).

קצת אחרי שהכל הסתיים קבעתי עם "שראגמן" - אבנר, לשמוע את הסט שלו K2P, והוא גם שמע את הסאב וגם לא הבין מה הבעיה. שמנו אותו ברכב שלו, ואת שלו ברכב שלי. פתאום הסאב היה בהרבה יותר עוצמתי, ולעומת זאת, הCVR היה רדום. ועוד על 2 אוהם אם אני לא טועה. בהתנגדות הזאת המגבר אמור לספק 1000 RMS.

כשאז ראיתי שזה ככה (וכבר עברו איזה חודשיים וחצי) טסתי לחנות ואמרתי לו ככה וככה. ניסינו לחבר כמה סאבים, לא היה משהו מיוחד. וישר שרון אמר לי , אני אחליף לך את המגבר. יש לציין שקיבלתי עליו זיכוי מלא. ועד שקניתי ממנו את הרוקפורד, חירפנתי אותו כל יום שאני רוצה מגבר אחר (באמת מסכן, שיגעתי אותו). לבסוף הוספתי כמה שקלים ולקחתי את הרוקפורד.

אגב, שכחתי להוסיף -> המגבר נלקח לבדיקת מעבדה (אחרי שכבר היה לי את הרוקפורד) לאחר שהיבואן בכבודו ובעצמו שהיה בחנות אמר לי שמשהו לא תקין, (כמובן אחרי שהוא שמע שהסאב כמעט מת ובקושי זז) ושהיפוניקס הכי טובים ועוד כמה חירטוטים. התוצאות לא איחרו להגיע - המגבר תקין לחלוטין.

מסקנה - אל תגיד לא נעים, אתה לקוח ואתה צריך לצאת מרוצה. אז תנסה שוב. אין לך כבר מה להפסיד.

עוד מסקנה - לא לקנות מגבר של היפונ-איכס.

לילה טוב. ניב

לא חותם

• תוכן חדש...