Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

לאחר התקנת המערכת שיש בחתימה ביונדאי אלנטרה 2001 החלה בעיה כזאת, כשאני מגביר הרבה אז האורות בשעונים , בכל הדשבורד ואפילו האורות דרך מתחילים להבהב, אפילו בנסיעה בכביש מהיר ומואר בסביבות ה100 קמ''ש רואים שהאורות מהבהבים לפי הקצב, אז השאלה שלי היא מה יכול לפתור את הבעיה? האם קבל יספיק? ואם זה קבל אז איך הולכת התקנה של קבל? חיפשתי ולא מצאתי.

נ.ב אני לא מעוניין בלהגיד את האלטרנטור וכו' כי עם האוטו הזה אני לא הולך להשאר הרבה.

תודה רבה לעונים :).

206 XS

פורסם

קודם כל חבל שלא עשית חיפוש. כי היית מוצא די הרבה נושאים בנושא.

אני לא מבין גדול במערכות חשמל וכו', ובזמנו גם לי הייתה אותה בעיה בדיוק. בהזדמנות שקפצה לי קניתי קבל סטינגר 1F ב150 שקל וההיבהובים נעלמו לגמרי.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מצטרף לשאלה. האם בטוח קבל יפתור את הבעיה?

אני זוכר פעם שקראתי בפורום שלקלב אין שום קשר לבעיה זו והוא לא יפתור אותה.

פורסם

קודם כל ניתן למצוא קבל ב300 ש"ח, גם יד שנייה אפשר לקחת, אין בעיה.

דבר שני, אני לא מצליח להבין איך לאנשים שיש בעיית חשמל, הקבל פותר את הבעיה??? לא מבין. הקבל הוא גם צרכן כמו המגבר. הוא לא מקור חשמל כמו למשל אלטרנטור, ובמידה מעטה יותר מצבר. את הבעיה הזו ניתן להתחיל לנסות לפתור מהחלפת כבל מתח ("+") של המגבר לעבה יותר. זה גם לפי כללי פיזיקה וגם מניסיני האישי פותר את הבעיה הנ"ל.

פורסם

נגעת בנושא שדובר עליו רבות בפורום .

אני ממליץ לבצע חיפוש על הערך "שלושת הגדולים"

אני הייתי שוקל את זה לפני הוספת קבל.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מדבר בתור אחד עם רכב של חברה, ככה שאני לא יכול להגדיל אלטאנטור, להחליף מצבר וכו'..

אני רק מציין עובדה, למרות שבפורום אמרו לי שזה לא קשור להבהובי אורות העובדה היא שברגע שהתקנתי אותו הבעיה נעלמה לחלוטין! אני לא אומר לכולם לקנות קבל אלה רק מציין שאצלי זה עבד, ושכל אחד יעשה את השיקול שלו. (מקסימום שיהיה ליופי :lol: )

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בדוק שהכל מחובר בצורה טובה כולל מינוס טוב, מגבר אחד עם כבל 4 גייג' זה די ויותר לא אמורה להיות בעיה.

מי קבע שההתקנה מקצועית?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

קבל 1 פארד יכול לעזור.

בעיקרון כזה מגבר על הרכב שלך לא צריך להוות בעיה , מה שצריך זה לדאוג לכבל 8 גייג' לפחות שיכנס אליו.

כמו כן אם זה רק האורות הפנמיים אין כזו בעייה.

אם אתה עדיין לא בטוח תגש לחשמלאי רכב שיבדוק אם המצבר תקין יכול מאוד להיות שמפה נובעות כל הבעיות ולא צריך קבל וכלום. כמו כן תבדוק שיש לך מצבר של 50+ אמפר ומעלה.

כמו כן יכול להיות שהחיבורים של הרמקולים/סאב לא תקינים , שאתה עובד בהתנגדויות לא נכונות וזה משפיע על עבודת המגבר וכך על המערכת החשמלית ברכב.

• תוכן חדש...