Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הנורבורגרינג- זה המסלול היחיד ששמעתי עליו, אבל לפי מה ששמעתי זה מסלול מאוד מסוכן ונפצעו שם המון אנשים... (

בטופגיר אוהבים לצחוק על המשפט מהירות הורגת.

נהיגה מהירה על מסלול קשה מסוכנת לנהג בלי נסיון.

תכנס למסלול עם מדריך,מי שנפגע זה מי שמנסה להגיעה למקסימום שהוא מסוגל ואז הוא פתאום רואה שהוא מסיבוב...:loco:

על חלק המסלול שאני נהגתי עליו שומכר התרסק ושבר רגל.

שבוע אחרי שהייתי שם היא:

Singer Ms Dynamite

_41213162_dynamite_ap203.jpg

תרסקה עם מכונית חד מושבים בצילומי תוכנית.

_42307572_msdpa203.jpg

אבל אל תדאג אם ל Richard Hammond לא קרה כלום גם לך לא יקרה.

servus לא אמרתי שיש לך משהו נגד אנגליה אבל להגיד על גרמניה "גרמניה - ארץ המוטוריקה" זה קצת מוגזם.

אם הייתה אומר את זה על איטליה לא הייתי מגיב.

אייל

פורסם

בעולם המוטורי בכלל ובעולם הספורט המוטורי בפרט מקובל שאנגליה הינה המרכז הגדול של הספורט המוטורי .

אזור המסלול בסילברסטון (מסלול הגראן-פרי הבריטי) משופע בכל מה שעולם הספורט המוטורי צריך - קבוצות מרוצים, יצרני חלקים שונים ועוד.

כל קבוצת מרוצים בכל תחום שהוא מקיימת קשר כזה או אחר עם האזור הזה .

הספורט המוטורי הגרמני היה פעיל ביותר בשנים שלפני מלחמת העולם השנייה ולאחר מלחמת העולם רק מרצדס המשיכה עד אותה תאונה בלה-מאן.

קבוצת פורשה היתה נציג בודד במרוצי מכוניות ספורט , שוב ללא יכולת השוואה לעומת מה שיש בבריטניה בתקופה המקבילה .

רק בעקבות הצלחתו של מיכאל שומאכר חזר הספורט המוטורי לגדולתו גם בקרב חובבי הספורט .

באיטליה , כארץ "חולת" ספורט מוטורי עדיין למעט פרארי אף יצרן לא המשיך שם באופן קבוע לשמור על רמה ותחרותיות והכי חשוב עקביות , אפילו לא הוד-קדושתה אלפא-רומיאו יקירת נפשי .

בכל מדינה באירופה המערבית ימצא כל חובב ספורט מוטורי משהו לראות ולעשות - מוזיאונים , מסלולים , מרוצים , קבוצות וכמובן כבישים טובים לנהוג בהם אבל כאשר באים לבדוק היכן יש את המירב זה כמובן באנגליה .

המיטב - זה כבר עניין של טעם.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה שאני מתפרץ לשרשור אבל איפה בודקים מתי יש ימים פתוחים בנירבורגרינג?,יש איזה אתר למסלול?באיזה עיר בדיוק נמצא המסלול?

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

• תוכן חדש...