Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי ואני מתכננים לנסוע בקיץ לטיול שמוקדש לנהיגה וצפייה במירוצים.

שמעתי על מקומות בגרמניה ואנגליה שאפשר לשכור מכוניות ברמה של פרארי ואולי אפילו למבורגיני ליום יומיים ולהיכנס איתם למסלולי נהיגה. או מסלולים שכבר שם יש מכוניות והשכירות היא לפי שעה. אני מדבר כמובן על מסלול לנהיגה בלבד ולא ממש השתתפות במירוץ.

אני לא יודע הרבה על הנושא ואשמח לשמוע על זה מכל מי שהיה/ראה/שמע מחבר על טיול כזה.

כמה אמור לעלות טיול כזה (בבקשה לא לזרוק סתם מחירים, אלא רק מי שיודע)?

איפה?

והאם עלולות להיות בעיות בשכירות בגלל שאני עדיין לא בן 24?

תודה

פורסם

לפי דעתי קודם כל תבדוק איפה הפורמולה 1 עובר בזמן שאתם מתכננים ליסוע ותיסע לשם ואז באותו איזור תעשה קורסים וכאלה.

זו דעתי לפחות

to finish first first you have to finish

פורסם

אם אתה בגרמניה בקטע של לראות מכוניות וביקור במסלולי מירוצים אני מציע שתבקר את הנורבורגרינג.

מלבד זה, יש המון פעילות מוטוריות, בכל גרמנייה, הייתי מייעץ לך ואני בטוח שעוד רבים כאן לגבי האטרקציות השונות אך קודם תצתרף לפרט בצורה מדויקת יותר מה אתה רוצה לראות, מוזאונים מעניינים אותך? חברות מסוימות שאתה רוצה לבקר במפעליהם?

מסלולי מירוץ מסויימים וכו'...

איזה סוג רכב אתה רוצה להשכיר, לאיזה מטרה? (נסיעה על מסלול או רכב שישמש לנסיעה כללית),

מה התקציב שלך?

העלויות של טיול כזה, מאוד מאוד גמישות, בצד הנמוך, טיול ברמה בסיסית ביותר, עם רכב צמוד ופשוט, למשך שבוע עם טיסות לזוג אני מאמין יכול להיות באזור העשרת אלפים שקל. אבל באמת ברמה מינימלית לחלוטין.

וזה יכול להגיע לעשרות אלפים בהתאם למה שאתה רוצה לעשות, מבחינת השכרות רכב גם אתה יכול להסתובב עם מכוניות על למשך כל הטיול רק שהעלות תהיה גבוה מן הסתם ובהתאם, לכן אם תפרט בדיוק מה אתה מצפה מהטיול אוכל לתת לך הערכת מחיר יותר מדויקת והמלצות לגבי אטרקציות באיזור.

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

תקציב הטיול הוא באיזור ה20-30 אלף לשבוע.

הרעיון המרכזי של הטיול הוא לנהוג במסלול מירוצים. שמעתי על מסלולי מירוצים של כמה קילומטרים טובים שנכנסים אליהם עם רכב שלך ומודדים לך זמנים. הבנתי שבגרמניה במיוחד יש כמה מסלולים רציניים כאלה ועליהם אני צריך פרטים, אם מישהו מכיר.

בנוגע להשכרת רכב - אני אצטרך להשכיר רכב רגיל לנסיעות שם, אבל לא על זה דיברתי. דיברתי על חברות שמשכירות מכוניות על לפי שעות. התכנון הוא להשכיר מכונית כזאת ולנסוע איתה למסלול. לפחות איזה פעמיים-שלוש במהלך השבוע הזה.

אולי יש גם מסלולים, שכבר במסלול עצמו אפשר להשכיר גם מכוניות על.

אלה הדברים הכי חשובים שאני רוצה לדעת. אחרי שאני אדע את אלה, אני כבר אברר על אטרקציות אחרות.

פורסם

תחפש פה. דיברו על זה די הרבה ויש הרבה חומר על הרבה מקומות, כולל חברות השכרה ומפות.

רק צריך לחפש.

תיהנה,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

הרצתי חיפוש, אבל רוב מה שמצאתי היה על מוזיאונים. לא מצאתי כלום על מסלולים לנהיגת מירוץ.

אם אתה יכול להפנות אותי לשרשור שמדברים על זה, אני ממש אודה לך

פורסם

לגבי נהיגה על מסלולי מרוצים העסק לא כל כך פשוט כמו שחושבים.

לאחר שתבחר את המדינה המבוקשת תצטרך לעשות בדיקה מול כל מסלול באם יש יום פתוח על המסלול , וזה לא דבר שקורה כל יום שם.

כמובן שהבחירה והברירה הטבעית היא הנורבורגרינג , כמסלול לנהיגה עצמית .

אבל באם בכל זאת אתה מוכן לוותר על חוויית הנהיגה על המסלול ולשנות את הטיול לטיול מוטורי או ספורט מוטורי תמיד תוכל לבנות טיול לאיטליה למשל ולבקר במונזה ומשם למפעל של פרארי במארנאלו ולנהוג בכבישים הסמוכים שיוצאים משם שהם נהדרים לנהיגה.

באזור מודנה תמצא גם את מאזארטי ולמבורגיני ככה שעם עבודה מתואמת מראש ותכנון נכון תמיד תוכל להנות .

יש פה שרשור דנו בחוויה הזו - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139306&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%96%D7%94

באם דווקא הכיוון הוא אנגליה למשל ההמלצה האישית שלי היא אזור דונינגטון וסילברסטון.

בדונינגטון מלבד מסלול מרוצים מדהים תמצא את מוזיאון הפורמולה-1 הטוב בעולם ובאזור סילברסטון שלא ממש רחוק משם תמיד תוכל לתאם ביקור באחת מקבוצות או סדנאות המרוצים . פרודרייב נמצאת שם ושלל קבוצות פורמולה-1 וכמובן עוד מיליון קבוצות קטנות של מרוצים שונים . שווה ומומלץ .

באתר - www.formula-1.co.il י שבאיזה מקום כתבה שלי בנושא דונינגטון וביקור שערכתי שם .

ואם ברצונך דווקא את גרמניה בכל זאת הייתי ממליץ על ביקור במוזיאון החדש של מרצדס וגם על זה כבר שרשרנו פה-

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=119360&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%90%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1

תהנה וספר חוויות

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לגבי הנורבורגרינג- זה המסלול היחיד ששמעתי עליו, אבל לפי מה ששמעתי זה מסלול מאוד מסוכן ונפצעו שם המון אנשים (אפילו שמעתי על מספר די גדול של הרוגים שם). זה נשמע לי קצת מוגזם... יש בזה משהו?

ואם בכל זאת אני מתעקש על חווית נהיגה על מסלול (ואני מתעקש...כי זאת בדיוק המטרה של הטיול), יש עוד מסלולים בסגנון?

שוב תודה

פורסם
ממש לא מזמן חזרתי מגרמניה וצכיה,טיול נהיגה לפנים!

אתה הולך לעשות חיים חביבי

אמיר

תודה

יש המלצות ורעיונות לגרמניה?

פורסם

גרמניה - ארץ המוטוריקה.

מינכן: מוזיאון המכוניות של BMW, כרגע במתכונת מצומצמת, אבל סדנת שיפוץ הרכבים הקלאסיים בתוך אקוואריום מזכוכית - שהמבקרים יראו.

אינגולשטדט (45 דקות ממינכן): מוזיאון אאודי + מפעל אודי - בסכום סימלי ניתן לעשות סיור בפס הייצור, ולא צריך לתאם מראש.

שטוטגארט - מוזיאון מרצדס החדש ה מ ד ה י ם ביופיו. אם כבר שם - שווה לבקר גם במוזיאון פורשה.

עד כאן מוזיאונים. כל הדרום מלא בכבישים הרריים המובילים לעבר האלפים ואוסטריה שבם תענוג לנהוג. (מגבלת המהירות לכביש כפרי היא 100 קמ"ש)

מעבר לכך, האוטובאנים הלא מוגבלים במהירות מזמינים אף הם.

אם אתה בקטע של מסלול - אז שווה לנסוע לנירבורגרינג, אשר נמצא באזור פרנקפורט. מחיר הכניסה מעט גבוה אך שווה את זה.

אגב, יש לSIXT מבצע שהם מפרסמים כרגע. BMW Z4 M COUPE ב129 יורו ליום. (כולל אבל רק 100 או 250 קילומטר) - שווה בהחלט, לאור העובדה שפורש 911 או BMW 645 תעלה לך כ400 יורו ליום.

אל תשכח רק - מעל גיל 25 ושני כרטיסי אשראי לכל המכוניות.

לסיכום: שוה לצאת מהדרום (מינכן!) ולעשות סיבוב באיזור. ניתן גם להגיע תוך 4-5 שעות לצפון איטליה והמוזיאונים שלה - הכבישים תענוג. אם לנירברגרינג - להשתמש באוטובאן ולהגיע גם לשם אחרי כ4 שעות.

תהנה, SERVUS.

Passt scho...

פורסם
גרמניה - ארץ המוטוריקה.

תהנה, SERVUS.

אנגליה ארץ המוטוריקה :lol:

רוב סדאות הרכב נמצאות באנגליה.

רוב יצרני מכוניות המרוץ נמצאים באנגליה.

המנועים של מרוצי המכוניות האמריקאים מיוצרים באנגליה וגם רוב המכוניות.

אבל זה לא שרציתי להגיד.

בחודש נובמבר הייתי באנגליה.

נסעתי לסילברסטון

www.silverstone.co.uk

עשיתי שעתיים על המסלול עם לוטוס אקסיג' עם מדריך 155 £.

המדריך אמר שהכי כייף זה המכוניות החד מושביות שלהם.יש להם גם פרארי 355 ב 220£ ומכוניות ראלי.

תעשה חיפוש בגוגול ל driving experience יש כל מני חברות שעושות את זה ועם רכבים יותר טובים.

הבעיה שבדרך כלל המסלולים שלהם בכל מני חורים,לפעמים הם נמצאים בסילברסטון.

אם אתה רוצה משהו יותר מזה בסילברסטון יש קורסים של כמה ימים וזה יגמור לך בערך את כל הכסף שאתה רוצה להוציא.

http://www.silverstone.co.uk/html/ma_scholarship.php

הפרארי זה מעל גיל 21 ורשיון בן 3 שנים.לוטוס רשיון של שנה וזהו.

הבעיה עם גרמניה שהם מדברים גרמנית :-)

ב 6 - 8 July יש את מרוץ הפורמולה 1 בסילברסטון. ב 19 - 21 June אפשר לראות אותם מתאמנים.

זה אני

אייל

פורסם
יש המלצות ורעיונות לגרמניה?

אין לי שום דבר נגד אנגליה - להיפך.

אבל זה מה שהבחור ביקש בסופו של דבר. :-P

Passt scho...

• תוכן חדש...