Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר הנוכחי לליטר בנזין הינו ביחס למחיר חבית של 63$.

המחיר היום שואף לכיוון ה 50$, משמע ירידה של 20%. מרכיב עלות הנפט מן הסתם לא מהווה מרכיב ביחס מלא למחיר ליטר בנזין, ככה שלצפות לשינוי מחיר באחוז זהה תהיה בלתי סבירה. מנגד, הוא מהווה לפחות, לדעתי, 40%. ככה שהירידה המינימלית אמורה להיות 8%.

בכמה לדעתכם, אם בכלל, יירד מחיר ליטר בנזין...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

50$ - מחסום פסיכולוגי חשוב... אך סביר להניח שלא ישאר בתחום זה ויעלה חזרה לפחות 5$, כי יותר מדי כלכלות של מדינות תלויות בו. כך ש, נגיד שנראה ירידה של 4%-5% במחירי הדלק.

אם הייתי בטוח במה שאני חושב - היתי רץ לקנות עכשיו אופציות :lol:

Spirit In The Dark

פורסם
ככה שהירידה המינימלית אמורה להיות 8%.

בכמה לדעתכם, אם בכלל, יירד מחיר ליטר בנזין...

בישראל?! ירד?!

אופטימי הא? :twisted:

אולי יעלה ב 8%....:?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
בישראל?! ירד?!

אופטימי הא? :twisted:הוא לא אופטימי הוא יודע . הוא יודע מה שכול ילד יודע שמחירי הדלק נקבעים אחת לחודש ע"פ מחירי הנפט באיטליה (ממוצע מחירים )

אולי יעלה ב 8%....:?

לא הייתי לוקח ברצינות את הירידה הזו , המחיר עלה ל70 דולר כי ספקולנטים קנו חוזים , וחשבו שיהיה ביקוש אדיר , היות והחורף באירופה וארה"ב היה חם יותר , אזי הביקוש של ההסקה כמעט נעלם . ירידה בביקוש = ירידה במחיר .

הבעיה היא שהביקוש של סין לא יורד ובקיצור כול הפרמטרים הבסיסיים של עליה עדיין קיימים. אם המחיר יגיע עוד פעם ל70 ? לא נראה לי , אבל ל60 כנראה שכן

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז ככל הניראה האמריקאים לא נתנו בראש בעירק כמו שצריך, אולי הם צריכים תהיכנס שוב כדי להוריד את מחירי הנפט...;)

מוזר, דווקא היום חשבתי על זה. לאורך רוב ההיסטוריה היתה קבוצה של אנשים שהחזיקו איזה משאב מסויים, לרוב כולם התחנפו אליהם. עד שם מישהו והחליט שהוא רוצה את זה.

כיום זה כל העולם שפיתח תלות בנוזל השמנוני.

אמממ... לאן העולם הזה הולך בדיוק? מה יקרה אחרי שיגמר רקב הדינוזאורים הזה?

אל תגידו שאפשר לגדל דלק. ראינו מה זה עשה כאשר החליטו לגדל דלק. מדינות העולם השלישי התחילו לרעוב.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם הממשלה הייתה רוצה כבר מזמן השוק היה מוצף בהיברידיות או רכבי מימן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הערב בחדשות היה קטע עם איזה אנליסט אמריקאי העוסק בתחום האנרגיה, שאמר שמחירה הריאלי של חבית עומד כיום על 50$, אולם העליה התלולה נובעת בעיקר מספקולנטים שיוצרים מניפולציות בשוק.

בהמשך לכך, נאמר כי לראשונה הממשל האמריקאי שוקל הטלת מגבלות על המסחר בנפט, במטרה לעצור את המניפולציות האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה על זה דיון באחת הועידות האחרונות של גלובס. כמות הנפט הנשאבת כיום ע"י מדינות אופ"ק מספקת כמו גדולה את התצרוכת העולמית.

אז למה המחירים כלכך גבוהים? בגלל ספקולטנים ומניפולציות.

הראו גם איך אפשר, בלי יותר מידי בעיות, להוריד את מחיר חבית הנפט ביותר מ50%.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראשית, גם לי הכותרת נראתה מאוד תמוהה, עד שהסתכלתי על התאריך, אבל, 60 דולר ב2007 כששער הדולר היה קרוב יותר 4.7 מאשר ל3, 60 דולר משמעותם 282 ש"ח, בעוד שהיום 140 דולר בערך בשער של 3.3 הם 460 ש"ח כלומר מחיר חבית נפט עלה אך גם הדולר נחלש המון מאז. נכון, המחיר עדין גבוה מאוד, אך אילולא מיודענו שר התחבורה המיחר היה נשאר על 127 דולר כלומר 420 ש"ח. עדין פחות מפי2 ביחס לדולר- שקל.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אך אילולא מיודענו שר התחבורה המיחר היה נשאר על 127 דולר כלומר 420 ש"ח.

איך לעזאזל מופז משפיע על מחיר חבית נפט בעולם?

פורסם

התכוונתי בהלצה, בעיתונים של אמש, יצרו קשר ישיר בין דבריו של שר התחבורה, בנושא תקיפה באירן, והאיראנים בתגובה העלו את מחיר חבית נפט ל 140 דולר, ואיימי להעלות אפילו ל150 אם לא יפסיקו לאיים עליהם..

הזוי:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...