Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

viva la Mugen

Croc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול תוך כדי זיפזופים הגעתי בערוץ ESPN לתוכנית של שעה דיווח על תערוכת רכב בלוס אנג'לס ו-SEMA.

היה כיף לראות (אולי בגלל שהראו הרבה מכוניות במקום דחקות של קיגלר? :wink:)

אחד הדברים היותר מעניינים היייתה הונדה סיוויק MUGEN SI - פחות מ-30,000$ יותר מ-200 כ"ס.

לא יודע איך הדבר הזה מסתדר עם הנעה קידמית בלבד אבל אני מניח ש-MUGEN יודעים מה הם עושים.

האמת מה שהדליק אותי זה שסוף סוף משהו מגראן טוריזמו יורד לכביש "רגיל" 8)

http://paultan.org/archives/2006/11/05/2007-honda-civic-mugen-si-sedan-usdm/

usdmcivicsi6.jpg

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא יודע איך להביא לך את הבשורה, אבל בארה"ב נמכרות הרבה מכוניות שהן הרבה יותר ספורטיביות וחזקות מההונדה סיוויק בפחות מ-$30K.

דוגמאות נבחרות תוכל למצוא באולמות התצוגה של ניסאן עם ה-350Z ו-300 כ"ס ובאולמות התצוגה של מיצובישי עם האיבו RS ו-286 הסוסים שבאורוותה.

יש גם את סובארו כמובן, שמוכרים את ה-WRX ו-230 סוסיה גם במתחת לשלושים.

אמרת הנעה קדמית?

יאללה, זה הזמן להכנס לאולמות התצוגה של מאזדה ולצאת עם Mazdaspeed3 חדשה בעלת 263 סוסים.

רוצה לשמוע את הקטע הכי מגניב עם המאזדה?

היא עולה פחות מ-$25K.

למעשה, פחות מ-$23K.

לוקשים של אגף המכירות של הונדה, לא תודה.

מקסימום Viva la marketing BS.

מוטי

פורסם

הצלחת להעביר את המסר בעדינות.

מבחינת התדמית בעיניי MUGEN הם יותר חזקים ממזדהספיד.

ד"א הראו שם גם קיטים SPT של סוברו - זה אפילו "יותר" מ-STI?

פורסם

עיון במפרט של הדגם מגלה באופן שאינו משתמע לשתי פנים שמדובר בדגם למי שהלוגו של Mugen על האוטו יותר חשוב לו מכל דבר אחר, ואל תבין אותי לא נכון, החבר'ה האלה מייצרים מוצרי איכות באמת ובתמים, יותר טובים מ-90% מהאפטרמרקט לפחות באופן כללי, אבל הסיוויק הזו היא סיוויק עם בודי קיט שיש בו משהו שנראה כמו איזה דיפיוזר מטופש, חישוקים מוגדלים, אגזוז ומיתלים ששופרו במקצת.

במחיר שיימכרו אותה אתה תגיע קרוב מאוד למחיר הרכישה של איבו 9 RS שתעשה רונדלים מסביבה בכל כביש, מקום ושעה.

מוטי

פורסם

סתם שאלה - לא עדיף טייפ R?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שנאמר יש לסיוויק הזו חוץ מקוסמטיקה גם מיתלים ומע' פליטה משופרים.

מדברים על מעל 200 כ"ס.

נראה לי שזה יותר מטייפ R, לא?

טוף, בגלל 4 דלתות ותא מטען full size היא חייבת להיות הבחירה של ישראלים.

יש תיבה אוטומטית? :lol:

פורסם

לטייפ R החדשה יהיה 220 כ"ס.

ואם כבר, טייפ R זה רכב שדומה באידאולוגיה ל-106 ראלי - מינימום אבזור ומשקל, מנוע חזק, מתלים והיגוי משופרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. זו בכלל לא בעיה

ב. אתה מביא כאן דגם אחר

ג. זה אכן נראה משהו משהו

ד. יש מחיר לדבר הזה?

ה. מוכרים את זה בכלל מחוץ ליפן?

פורסם

בשנהם מדובר על סיוויק.

רק במקרה שלי, כל הרכב נבנה ע"י מוגן, לכן הכותרת מתאימה יותר לדגם שלי.

מה שקשור לדגם שלך, זה SI עם שיפורים מסביב. לא נראה שנגוע במנוע בכלל.

וגם במקרה של SI זה רק בהזמנה אישית ולא ליצור.

Omnia mea mecum porto

פורסם

על SI הודיעו על יצור שנתי של 500 יחידות ומחירה גם בארה"ב כך שזה לא נראה כמו הזמנה אישית.

פורסם

על מה אתה מדבר :shock:?

רכב קונספט שמעולם לא הוכחו הביצועים שלו בשטח :roll:?

סלח לי, ההשוואה מגוחכת, הסיוויק שגנאדי קישר היא מכונית מתוכננת לייצור והיא באמת מגיעה במהדורה מוגבלת, אבל סיוויק SI בגרסאות של 2 ו-4 דלתות אתה יכול לרכוש כיום בסוכנויות הונדה בלי שום הזמנה מיוחדת ובלי נעליים.

מוטי

• תוכן חדש...