Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון ג'

mazda626
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אם יש לי רישיון עד 15 טון,עכשיו זה עובר אוטומטית ל 12 טון?

ואם יש לי משאית 14 טון,אני לא יכול לנהוג עליה מעוד שנה וחצי?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, ניתן פרק זמן שמוגדר כזמן מעבר - כרגע אתה יכול לנהוג עם הרשיון הנוכחי שלך, אולם - כשיגיע טופס חידוש הרשיון תצטרך ללכת ולהתצטלם מחדש, אז - תקבל את הרשיון החדש שלך.

בקשר לשאלה השנייה, מתוך ביסוס על הכתוב באתר משרד הרישוי -

משרד התחבורה קבע תקופת מעבר של שנה וחצי במהלכה יוכלו הנהגים להמשיך ולנהוג בכלי הרכב שברשותם, בהתאם לרשיונות הנהיגה שהוחזקו על ידם, זאת במטרה למנוע פגיעה אפשרית בבעלי הרכב. בתום תקופת המעבר מי שהחזיק ברשיון לרכב פרטי (עד 4 טון) ורכב משא (עד 15 טון) ביום מועד כניסת התקנות לתוקפן, יורשה להמשיך ולנהוג בכלי רכב אלה בהתאם למצויין ברשיון הנהיגה, זאת על פי היתר מיוחד שינתן על ידי אגף הרישוי.

תצטרך לקבל מאגף הרישוי היתר מיוחד, שבעזרתו תוכל להמשיך לנהוג בכלי הרכב הנ"ל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...