Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cooler השמן ב-106 (אני לא בטוח שנמצא בכל הדגמים) מיושם באמצעות מעברים של נוזל הקירור סביב טבעת היקפית שממוקמת סביב הפילטר שמן.

אם תתבונן מתחת לרכב על הפילטר שמן תגלה צינור מים שמתחבר לטבעת היקפית בבסיסו.

הרעיון של אורן הוא ביטול צינור היציאה והכניסה וניתובם לרדיאטור שמן נפרד ועצמאי, כך שטמפ' השמן לא תשפיע גם בנקודה הזאת על חום המים.

יתכן וזה אפקטיבי, אבל לא ניסיתי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

קולר שמן נחשב פיתרון מעולה,אבל הוא לא יוריד טמפ' מנוע.

ההשפעה שלו לא משמעותית.הוא ייתן בדיוק את אוטו אפקט של מנגנון הקירור שמן-מים שיש בראלי היום.

ד"א - עוד יתרון של קולר שמן הוא שמנגנון הקירור מים-שמן נוטה להיאכל (מים לא מקוריים) ואז יש מעבר של מים לשמן ושמן למים-מה שמסתיים מהר מאוד בנזק למנוע ורדיאטור סתום.בד"כ זה לא קורה בטיפטוף אלא בקריסה פיתאומית של כל המנגנון.זה קטע די רע ואם זה קורה מומלץ כבר להחליף באמת לקולר שמן האמור.

בראלי טורבו הכחולה יש קולר שמן של MOCAL (בגלל אילוצי מקום) וההשפעה זה לחלוטין.

האפקט החיובי היחיד שיכול להיווצר הוא אם תשים קולר שמן גדול יותר-אבל הקולר עצמו אינו זול ועם כל הכבוד,זה חתיכת פרוייקט ואם אין לך את הרצון לעשות את זה,אני בספק אם זה יבוצע.

ד"א - לא ברור לי מה הבעיה בזה שהאוטו נוסע על 3/4.זה הטווח שבו ראלי 1300 עובדת.

יותם - התופעה אצלך נורמאלית לחלוטין.אין מה לדאוג.

זהו....אני היום בחופש.

אני זז לים.

OVER AND OUT.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר אומר ש-3/4 זה בסדר, אז אני שקט :D

בכל אופן אני מתכנן להיפטר מהרדיאטור בקרוב ולעבור לרדיאטור של MK2.

אני אשמח דויד אם תיתן לי הסבר קצר בשוני של 2 הרדיאטורים.

תודה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

רעיון ששמעתי פעם, להוסיף רדיאטור קטן:

לוקחים רדיאטור קטן, כמו זה שנמצא במערכת החימום של פנים האוטו, או שמזמינים ממישהו שיבנה כזה במיוחד,

חותכים צינור מים ממערכת הקירור בנקודה שיש מקום ויש זרימת אויר טובה, ומתקינים שם את הרדיאטור הקטן.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
רעיון ששמעתי פעם, להוסיף רדיאטור קטן:

לוקחים רדיאטור קטן, כמו זה שנמצא במערכת החימום של פנים האוטו, או שמזמינים ממישהו שיבנה כזה במיוחד,

חותכים צינור מים ממערכת הקירור בנקודה שיש מקום ויש זרימת אויר טובה, ומתקינים שם את הרדיאטור הקטן.

זה נותן לך עוד טיפטיפה שטח פנים, והזרימה דרכו היא רק חלק מהזרימה הכללית.

לא נראה לי שזה משמעותי.

רדיאטור שמן יכול יותר לעזור. אם כי גם על אלו ראיתי כאלו שלא מוסיפים הרבה וכאלו שנותנים לך איזה תזוזה כלשהי של מחט שעון חום השמן (כשיש כזה).

רדיאטורים מאולתרים לשמן אפשר לעשות מרדיאטורים של גיר אוטומטי.

• תוכן חדש...