Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקסים, אף אחד לא התנשא כאן.

זה שהערצת ה-106 ראלי כבר מוטבעת ב-DNA של כל מי שמתחת ל-22, לא הופך אותה לכזאת.

צא שניה החוצה ותבין כמה אתה תקוע.

ההבדל בין XS לראלי הוא כ"כ קטן ולא משמעותי (אפילו אם היא עם 1.4), אז מה יש להתבכיין.

המצב בארץ קשה. נכון.

ממש לא נכון.

פורסם

ROY, אחת הסיבות ל"הערצה העיוורת" לצרפתיות, כפי שאתה קורא לה, היא המצויינות של דגמי הבסיס שלה (בשנות ה90).

נכון שGT היא בליגה אחרת לגמרי מראלי, וGTI ודומיהן, אבל באותה המידה, ה306 הסטנדרטיות מתעלות על האימפרזה המשפחתית.

יכול להיות שאתה אנטי-FRENCH, אבל איפה עוד אתה מקבל התנהגות וביצועים כאלו (106 ראלי, 306 XSI, S16) במחיר של בערך 30 א"שח, ועם תחזוקה סבירה?

נק' קצת אחרת, משהו למחשבה - נחמד מאוד לדבר על כמה המכוניות השתפרו ,נניח, בעשור האחרון, אבל אני די בטוח שאם %95 מהפורום יקבלו M3 מודל 95, או מודל 2005 הם לא יוכלו ליישם את ההבדלים בין הרכבים האלו על הכבישים שלנו.

אולי ביום שיהיה מסלול מירוצים שיחזיק יותר משבוע בלי שיפרקו אותו, היכולת של הרכב החדש יותר למשוך עוד 0.26G בפנייה יהיה רלוונטי, אבל עד אז כל השומאכר WANNABE מוזמנים להרגע.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אבל למה להסתפק ברשימה הקצרה?

פעם היה פה משתמש אחד משקיען, לא כמוך...

אושפיז, דאגתי באופן אישי שהחאפריות של המשתמש החדש לא תישנה.

המשתמש החדש נחסם לאחר שניסיונות החיפוש שלי אחר הזמנת הצטרפות מחודשת עלו בתוהו.

מוטי

פורסם

מי שרוצה יכול לקנות מכוניות מצויינות .

הבעיה היא שאתם לא רוצים מכוניות מצויינות, אתם רוצים כאלה שעולות 20K , דלק 1 ל 15 , לא רואות מוסך והביטוח משלם לך בשביל שתבטח אצלו.

פורסם

הבעיה היא שאתם לא רוצים מכוניות מצויינות, אתם רוצים כאלה שעולות 20K , דלק 1 ל 15 , לא רואות מוסך והביטוח משלם לך בשביל שתבטח אצלו.

אה אה אמן

פורסם

אני אומנם נוסע בראלי אז אובייקטיבי אני לא.

אבל אני יכול להגיד בוודאות שאין הרבה מכוניות ברמת הניהוג של הרכב הזה. על אחת כמה וכמה בטווח המחירים הזה.

אומנם הנעה קידמית (הנעה אחורית איס אובר אסטימייטד), אומנם חלשה (בתצורה המקורית), אומנם מתפרקת (אין לי מה לכתוב כאן זה הכי נכון שיש), אבל מתנהגת כמו שאתה מצווה, הולכת לאן שאתה מבקש ומהנה בטירוף. עכשיו מצידי תבעט בריצפה, תצעק חזק ותשים ידיים על האוזנים - זאת עובדה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ROY,

יכול להיות שאתה אנטי-FRENCH, אבל איפה עוד אתה מקבל התנהגות וביצועים כאלו (106 ראלי, 306 XSI, S16) במחיר של בערך 30 א"שח, ועם תחזוקה סבירה?

לרועי היתה 306T16 .

לפני כשנה וקצת קנה לאמא שלו וולקן 1.9 .

אז מספיק לדבר שטויות .

ומה שאתה לא שמת לב כנראה , שהוא טען שבמחיר של 106GTI מלפני 3/4 שנים אתה יכול להביא היום אימפרזה GT .

אז הדור של היום לא סובל , לא מסכן ולא בטיח .

אימפרזה GT יותר טובה מכל דגם של 106 שיצא אי פעם מצרפת . נקודה .

הדור של היום מפונק . אבל זה לא כל כך קשור .

שלומי , בשפה העממית קוראים לתופעה הזאת קמצנים ומטומטמים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה ידידי,

איזה רכב כמו אלפא סוד ניתן למצוא עוד אחד כזה?

במחיר של האלפא?

שנותן לך כל כך הרבה כיף,כל כך הרבה אחיזה,התנהגות,תקשורת?

אני מדבר פה על השחורה,אולי אתה מכיר אולי לא :wink:

פורסם

אני לא מבין אותכם!?! הן לא כאלה נדירות?!

רוצה 106 רוצה 205 תשלם תקבל! זה לא שהן נדירות כלכך בארץ.

לא מצאת אחת במצב טוב, אתה כלכך דלוק על האוטו תשקם... מה כל הרעש והצילצולים...

אישית בתור אחד שגדל ליד הרכבים הללו , אין לי הערצה יתרה אליהם והן נפוצות מאד...

אם כבר תבכו על ה 306 ו הZX דגמי ה S16 ו ה 16V וגם ה GTI6 שלא יבאו בכמויות כמו ה 106 ראלי ... וגם אם אתה כלכך שרוף על האוטו אתה יכול למצוא, או יותר טוב! כולם מכירים פה את ה פרויקט של עופר ממועדון PSI ! אישית הרכב יותר מדהים מכל PUG שבאה מהחברה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שלומי , בשפה העממית קוראים לתופעה הזאת קמצנים ומטומטמים .

לא תאמין , הם אפיל פתחו מועדון חברים.

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יאשה ידידי,

איזה רכב כמו אלפא סוד ניתן למצוא עוד אחד כזה?

במחיר של האלפא?

שנותן לך כל כך הרבה כיף,כל כך הרבה אחיזה,התנהגות,תקשורת?

אני מדבר פה על השחורה,אולי אתה מכיר אולי לא :wink:

אתה יכול להסב 106XSI רגילה לחלוטין .

הנמכה עם בולמים טובים , מוטות מייצבים עבים יותר , צמיגים איכותיים 195 לפחות והרי לך רכב שלא נופל מהאלפא סוד . אולי ההגה טיפה . ברקסים של ברלינגו ואתה גם יכול לבלום כמו שצריך , דבר שאין באלפא סוד...

תראה אז הפרוייקט לא יעלה 10 אלף כמו שהאלפא סוד השחורה נמכרה , אבל אני מעריך שב 20 אלף וקצת אתה סוגר את הפרוייקט הזה .

תראה , תמיד יש מציאות .

האלפא הזו היתה בעלת 4 קוני צהוב , מוט מייצב אחורי , מוט מייצב קידמי , מנוע 1.7 , גיר שכמעט ולא חורק ( דבר נדיר באלפות ) , מגנזיום 14 , צמיגים 195 , בודי 2 דלתות , אחרי פחחות צבע והיא נמכרה ב 10 אלף בלבד !!!

ואתה יודע מה האבסורד ?

לקח כמה חודשים עד שקנו אותה...

רכב שהוא טוב בכל פניה מכל צרפתייה שעולה פי 3 ממנה אם לא יותר .

מה אני בא להגיד ?

תמיד יש מציאות . תמיד . אם תחפש כמו שצריך תמצא . לפעמים אפילו זה יפול לך מתחת לאף ככה בלי התראה .

אז אל תבכה על מר גורלך . ואל תיתן לביקור הקטן של מר פייביש שטרח לומר לך שאתה נולדת בחרא של תקופה להעיב עוד יותר על הרצון שלך להתאבדות בסקילה .

וואלה , איך התאבדות בסקילה ?!?!

:shock:

הרכבים של היום טובים משמעותית . אולי לא בתחושות , אבל כמכלול של רכב ליומיום ורכב לפנאי , הם בדרגה אחת מעל . שלא לדבר על זמנים מנקודה לנקודה .

שלא תבין , אני אוהב את המכוניות הישנות . אבל אני גם די סתום . אני קיצוני בכל דבר . אני רוצה הכי מהיר , הכי ברוטלי , ללא זוויות גלגול והרבה שעונים . הרבה .

רצית לראות מה יש להביא ?

ביד 2 מפורסמת אלפא 75 טורבו יפיפייה ב 25K בלבד .

פרסמו כאן אלפתא 3.3 ליטר ב 25K בלבד .

לא יודע מה מצב הרכבים , אבל עובדה שאפשר להשיג מציאות .

קח עוד דוגמא שעכשיו רצה לי בראש ,

ביד 2 מפורסמת במוו 315 ידנית אחרי פחחות צבע . נראית במצב חדש . להחליף מנוע ובולמים ויש לך רכב מהנה ויפיפה ! היא מפורסמת ב 12K אם אני לא טועה .

וולקן 1.9 אפשר לקנות היום ב 12K-17K במצב טוב . היא טובה יותר כמכלול והרבה יותר אוטו מכל 106 . כולל GTI . לי היו כבר 2 וולקנים ולא נעים , לאחי קניתי ZX רק כי האוטו הזה פשוט טוב במחיר זנותי .

בקיצור , אם רוצים משהו טוב , משיגים .

ותכניסו טוב לראש , כמה שהצרפתיות יהיו טובות ( ואני מדבר על הישנות במצב מקורי ) הן עדיין לא יהיו טובות כמו אמפרזה GT ושלא לדבר על במוואים ( 6 צילינדר ) . אז צאו מהסרט .

נ.ב.

לא נעים , אבל זה רק אני או שגם אתם שמתם לב שהרכב הכי ספורטיבי של פיג'ו סיטרואן היום זה ברלינגו HDI...

:lol: :lol: :lol:

אל תשכחו,

פורסם

יבין כתב:

ROY,

לרועי היתה 306T16 .

לפני כשנה וקצת קנה לאמא שלו וולקן 1.9 .

אז מספיק לדבר שטויות .

ומה שאתה לא שמת לב כנראה , שהוא טען שבמחיר של 106GTI מלפני 3/4 שנים אתה יכול להביא היום אימפרזה GT .

אז הדור של היום לא סובל , לא מסכן ולא בטיח .

אימפרזה GT יותר טובה מכל דגם של 106 שיצא אי פעם מצרפת . נקודה .

הדור של היום מפונק . אבל זה לא כל כך קשור .

יאשה, שים לב כתבתי "יכול להיות", אני לא מכיר את רועי, ואין לי מושג במה הוא נוהג, נהג או ינהג. זה לא משנה את העקרון מאחורי מה שאמרתי, וגם כבר רשמתי שGT בכמה רמות מעל הצרפתיות, אז לחזור על זה?

מה שכן - אני משלם על כמעט הכל לבד (פרט למגורים) - על הלימודים אני אשלם את הרוב, על הרכב, על כל פיפס שאני רוצה. למרות שאני מרוויח משכורת מכובדת (יחסית) יש לי הרבה דברים חשובים יותר להשקיע בהם, ולכן GT (שטובה תעלה לפחות 80 אלף), ושלא נדבר על ב.מ.וו היא ממש לא אופציה כרגע. מצטער.

יש עוד המון אנשים כמוני, גם עם פחות אמצעים העומדים לרשותם, שרוצים להנות מהרכב היומיומי שלהם, ולא לשלם הון תועפות על כל חלק מסריח, או על ביטוח, ולטעמי, הצרפתיות האלו הן התמורה הטובה ביותר לכסף. אתה יכול להסכים עם זה, או שלא. לי זה לא משנה.

בכל

אני בטוח שעוד עשרים שנה, הצעירים ייזכרו באיביזה טורבו, וגולף GTI (ואפילו במאזדה 3 ופורד פוקוס) ויבכו למה להם אין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
מה שכן - אני משלם על כמעט הכל לבד (פרט למגורים) - על הלימודים אני אשלם את הרוב, על הרכב, על כל פיפס שאני רוצה.

שיקול כלכלי תעשה אתה . אנחנו מדברים על רכב טוב יותר ורכב פחות יותר ב X שקלים בכל תקופה . היום באותו סכום כסף אתה יכול להביא רכבים טובים יותר .

אני בטוח שעוד עשרים שנה, הצעירים ייזכרו באיביזה טורבו, וגולף GTI (ואפילו במאזדה 3 ופורד פוקוס) ויבכו למה להם אין.

מסכים איתך לגמרי . כל דור והמכוניות שלו .

חת' שתיים שלוש ארבע חמש תווים .

אל תשכחו,

• תוכן חדש...