Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה לגו הכי אהבתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצאתי עוד דגמים שבניתי בתוכנות תלת מימד.

הדגם הכחול הועתק למחשב מדגם אמיתי שבניתי. :)

החללית שהופכת להולך על שתיים היה פרוייקט ארוך במיוחד. ניסיתי גם בפעם הראשונה לערב דשא בסצנה, לא כל כך הלך לי. :?

piranha_patrol_final.jpg

blazers.jpg

grumblers_walking.jpg

grumblerEX_front.jpg

grumbler_front.jpg

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

טוב, לא יכולתי להתאפק. :oops:

איפה שהוא בשנות ה-80'. כן, תמיד היו לי בעיות בהתאמת צבעים

(אף פעם אין מספיק לגו בצבע מסוים בגודל של 12 יחידות) אבל לפחות זה סימטרי! :wink:

airplane.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עד היום! וזה אומר כ 10 שנים. האוסף לגו שלי עומד בגג.

אני מדבר על כ 20 יחידות שהן חדשות. הלגו בנוי. ומעלה אבק. האחיינים שלי לפעמים משחקים.

יש לך את הלגו טכני של הרכב הגדול.

עם גיר 4 הילוכים. דיפרנציאל משתנה מקדימה ומאחורה.

והאופציה השניה שלו היא רכב מרוץ.

אני יעלה איזה יום ויצלם את הכול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לגו חלל. בעיקר. אהבתי גם לגו עיר (בעיקר ניידות משטרה).

יונתן - הלגו הממוחשב הוא מעולה. בתור אחד שהתעסק עם לגו חלל (אמיתי)מגיל 5, יש תוכנות מדהימות פשוט שאפשר לבנות בהם מה שאתה רוצה, בלי הגבלה של חלקים וצבע. תמיד כשהייתי בונה דברים חלמתי על עוד חלקים שחסרים לי.

הביוניקל באמת מעצבן. כמוך, הייתי מחשב מה הכי כדאי לקנות בחנויות. :)

הנה אתר עם ההוראות של כל דגמי הלגו. אתר מעולה!

http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/

ואתר שאפשר להוריד ממנו תוכנות לבניה של לגו תלת ממדית וליצור דברים מדהימים. הכל בחינם! מעולה למי שאוהב גרפיקה תלת מימדית.

http://www.ldraw.org/

אני לא דיברתי על תוכנות כמו אלו שהבאת כאן, אלא על "לגו-מירוצים" או "לגו חלליות" - שכל מה שמבדיל בינו לבין כל משחק בינוני-מינוס אחר, זה שהצורות עשויות כמו לגו.

והאמת - זה שהיו חלקים חסרים זה תמיד היה מבאס, ותמיד חלמתי שיהיו לי את כל הצורות, אבל זה דווקא (לפי דעתי) היה מפתח את חוש היצירתיות! כי כשיש הוראות, וכשיש את כל החלקים הדרושים, אז זה לא חוכמה. הכי מגניב היה לבנות דברים מכל הערמה, וממה שיש!

בברכה!

יונתן.

פורסם
ואתר שאפשר להוריד ממנו תוכנות לבניה של לגו תלת ממדית וליצור דברים מדהימים. הכל בחינם! מעולה למי שאוהב גרפיקה תלת מימדית.

http://www.ldraw.org/

מדהים !

ניסיתי לשחק עם זה קצת, דיי טריקי בהתחלה, אבל אני מאמין שאפשר לתפוס את העניין. הרי אתה הצלחת לצייר דברים נחמדים מאוד.

אני חושב שהתוכנה מגיעה עם מספר חלקים מצומצם, אני אצטרך להוריד את העדכונים שהם מספקים באתר.

!AWDSOME

פורסם

אגב, אינ בטוח שאפשר לגרום לדיפרנציאל בלגו (רכיב בפני עצמו...) להיות מוגבל החלקה. :wink:

:roflmao::roflmao::roflmao:

אחחח...הדיפרנציאל, כמעט שכחתי ממנו...זה היה אדיר

איזה כיףףףףף...

טוב דיי! אני עליתי לבוידם והתחלתי לשחק בזה.. תענוג!

חכה...חכה...אני בא...

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם

הכי אהבתי את המערכות הפניאומטיות שלהם. יש לי עדיין את השופל :)

למזלי יש לי אחיין בן 5 שאוהב לגו - אז יש לי תרוץ לשחק בזה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ה-משחק של הזמנים ההם כשלא היה עוד מחשב

פשוט גאוני!

הלגו הראשון שלי שנקנה לי ליומולדת ב93-94 לא זוכר בדיוק

001.jpg

יש לי אותו עד היום וכל החלקים נמצאים. אני צועק כל פעם על אחיינית שלי שמנסה לראות מה יש לי במגירה הסודית שאני כל כך לא רוצה שהיא תראה.

הייתי ילד פראנויד, לא היתי נרדם עד שלא הייתי אוסף את כל החלקים מהרצפה ושם בקופסה:-P

אני לא מאמין איזה זכרונות יא אללה חח

אני וחבר שלי היינו הלגואיסטים הראשים בבית ספר שלנו.

כל פעם שהיה מגיע לגו חדש היו מוציאים אותנו מהשיעורים בשביל שנבנה אותו.

היתה לנו שפה משותפת, יכולנו לבנות ב10 דקות מה שכל שאר הכיתה היתה בונה ב2 שיעורים, היתה לנו שפת לגואיסטים שרק אנחנו היינו מבינים חח.

פעם אחת הגיע לגו סופר היי טק, חממה לגידול צמחים עם חיישנים שמתחברת למחשב ונותנת לך כל מיני נתונים מהחממה :shock: :shock:.

אם מישהו ימצא את הדגם הזה אשמח מאוד לראות את הדבר המדהים הזה. זה היה לפני 10 שנים בערך.

איזה נוסטלגיות יא אללה

היה לי גם ג'יפ סטייל סופה שהיה אפשר לבנות ממנו ואן מגניב ביותר עם גלגלים פונים והגה את הנה התמונה:

001.jpg

והלגו האחרון שלי היה זה:

001.jpg

כמה שנהנתי אין לי מילים:-)

E46 330CI

פורסם

טוב... דיי!

אני חייב לגו! רוצה איזה משאית או מכונית מדהימה עם המון פיצ'רים! (את הלגו שלי מרוב טיפשות תרמתי לפני איזה שנתיים לאיזה ילד של חברה של אמא שלי)...

מישהו יכול להמליץ על דגם? ואיפה כדאי לקנות?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אז אחרי שאני מפנטז איך זה לראות את הלגו שלי שוב.

מצאתי חלק מהחוברות של הלגו. והדגמים שהכי אהבתי הם.

8857. (מכונית מרוץ) כמובן לגו טכני

ו8880 (מכונית עם הילוכים. / מכונית מרוץ) לגו טכני, עם דיפרנציאל. גיר, פנסים עולים ויורדים, הגה שמשפיע. מנוע V8 עם בוכנות זזות. משהוא מהסרטים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מדהים !

ניסיתי לשחק עם זה קצת, דיי טריקי בהתחלה, אבל אני מאמין שאפשר לתפוס את העניין. הרי אתה הצלחת לצייר דברים נחמדים מאוד.

אני חושב שהתוכנה מגיעה עם מספר חלקים מצומצם, אני אצטרך להוריד את העדכונים שהם מספקים באתר.

ברגע שמתרגלים לממשק זה נורא קל. אם יש לך קצת רגע בתכנות, אפשר לעשות דברים באמת מדהימים עם תוכנות הרנדור לתלת מימד.

JMG - אתה צודק לגבי היצרתיות. אני בטוח שהעובדה שאבא שלי תמיד אמר שאין כסף לעוד דגמים תכלס תרמה לי כי התחלתי פשוט לבנות בעצמי דגמים ולשנות כל פעם. אני צריך לזכור את זה כשאהיה הורה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני זוכר שהיבואן פעם היה קויפמן, היום אין לי מושג אם זה עדיין הוא (למען האמת, צריך להיות אידיוט מושלם כדי לוותר על זכיון למכרה זהב שכזה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...