Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה לגו הכי אהבתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חצי שעה בגוגל תמונות מצאתי את מה שהיה לי! זה היה ממש מגניב עם היגוי ו-וו גרירה וכננת מקדימה ועגלה שעליה היה או מסוק {שהפרופלור העליון והאחורי הסתובבו} או צוללת.

8286-1.1122687939.thumb2.jpg

8286.jpg

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי בסצינה של הלגו ימי הביניים , אבירים טירות וכל מה שמיסביב.

הכל ניקנה בשקם בשנים 88-90

יש לי עדיין את הכל מורכב וארוז טוב טוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם מישהו רוצה לפנות מקום בוידם ולמסור/ למכור את הלגו שלו, נא לפנות בפרטי, אני עד היום עדיין אוסף לגו (ילד בנשמה).

פורסם

אני מנסה כבר שעה למצוא את הלגו הראשון שקיבלתי ב83,מתנה ענקית שאבי שמר עליה בארון הכי גבוה עד שאהיה גדול מספיק לשחק ולא להיחנק..

לצערי אני לא מצליח למצוא,אבל מה שמאחד בין כולנו לדעתי זו התמונה הזו:

CACM0BDU.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

את האמת, תמיד הייתי לוקח שלט של מכונית עם שלט, ומחבר אותו למנועים של הכלי שבניתי, כולל הגה ונסיעה, עבד מדהים, גם הקפיצים נלקחו ממכונית על שלט.

אבל זה כבר היה בכיתה ג'. שתכננתי "מערכת" מתלים פרימיטיבית מאוד, שעבדה פה ושם.

פורסם

אמנם לא לגו,אבל מישהו זוכר את המשחק שהיה מדמה מפעל עם מסלול ורכב שהיו מתלבשות עליו בחלק העליון פעם מנוף קטן,פעם משאית,ופעם דחפור והיו לו ג'ולות קטנות שחורות שאותם הוא היה מעביר ממקום למקום,אני לא זוכר את השם של המשחק.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אמנם לא לגו,אבל מישהו זוכר את המשחק שהיה מדמה מפעל עם מסלול ורכב שהיו מתלבשות עליו בחלק העליון פעם מנוף קטן,פעם משאית,ופעם דחפור והיו לו ג'ולות קטנות שחורות שאותם הוא היה מעביר ממקום למקום,אני לא זוכר את השם של המשחק.

אני זוכר!! הייתי חורש עליו פעם עדיין יש לי אותו בקופסה שוכב שנים כבר, אני לא בטוח אבל שזה בדיוק אותו דבר כי לא יודע על מנוף, אבל שלי זה היה מן רכב ממונע שכל פעם היה מחליף בין משאית לשופל כזה אם מישהו מבין או זוכר למה אני מתכוון.

קוראים לזה: BIG LOADER- CONSTRUCTIOM SET.

205 GTI.

פורסם

כן בדיוק! ואני מאז ההודעה הקודמת מחפש את זה ב-EBAY, אחד הצעצוים שהכי השפיעו עלי!

ולאחר ברור עם אימא מיסתבר שאיפשהו בגיל ההתבגרות אמרתי לה להפטר מכל הלגו והמסלול הזה, חבל.

מה? סה"כ דולר?

http://cgi.ebay.com/TOMY-BIG-LOADER-CONSTRUCTION-SET-DOES-IT-ALL_W0QQitemZ120067631540QQihZ002QQcategoryZ19015QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אחרי חצי שעה בגוגל תמונות מצאתי את מה שהיה לי!

אחרי שתי דקות בבוידעם מצאתי מה היה לי. הבית הזה עומד על תילו (אמנם עם שינויים רבים) כבר 20 שנה. אני אהבתי את הלגואים הכי פשוטים ורגילים, ואותם שמרתי. כשהתחילו הלגו חלל ודומיו, זה כבר לא עניין אותי

SSCN1352.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני זוכר!! הייתי חורש עליו פעם עדיין יש לי אותו בקופסה שוכב שנים כבר, אני לא בטוח אבל שזה בדיוק אותו דבר כי לא יודע על מנוף, אבל שלי זה היה מן רכב ממונע שכל פעם היה מחליף בין משאית לשופל כזה אם מישהו מבין או זוכר למה אני מתכוון.

קוראים לזה: BIG LOADER- CONSTRUCTIOM SET.

פשטו לא להאמין כמה שנים מהחיים שלנו ישבנו ובהינו על הדבר הזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי לגו קקמייקה (שבזמנו הייתי בטוח שהוא מתוחכם כמו חללית) שהיה מתחבר בחיבור סיריאלי למחשב ה XT המופא והיה גורם לכל מיני שטויות בלגו לזוז.

הביאו לי את זה מלגולנד בפילנד (או מדנמרק או ממדינה צפונית מלאה אנשים צהובים אחרת)

הלגו הזה היה האטרקציה של השכונה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...