Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע אז אם אני מגיע בכביש 2 אני פשוט יוצא מהכביש ב שלט ענק שיהיה רשום עליו נתניה דרום?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מגיע מכיוון חדרה, אתה לא עולה במחלף נתניה צפון (הכניסה הראשונה לנתניה), אלא עובר תחנת דלק אחת (של פז), עובר עוד אחת (של סונול או דלק) ועולה ביציאה אחרי זה, למין גשר גדול כזה. ואז נוהג לפי איך שכיוונתי אותך.

פורסם

לא!

מחלף נתניה דרום הוא מחלף פולג. אם אתה בא מצפון, אתה צריך לצאת במחלף אחד לפני פולג (זה המחלף שבא אחרי מחלף נתניה צפון).

גם אם יצאת בפולג, לא קרה אסון. אתה צריך לפנות שמאלה, לחצות את הגשר ולפנות שמאלה לתוך אזה"ת החדש של נתניה. בנקודה זאת אתה נמצא בתחילתו של הרחוב הראשי של אזה"ת (רח' גיבורי ישראל). עליך לנסוע עד סופו ואז תגיע למקום המפגש.

***עריכה***

הקדימו אותי

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למי שמגיע מכיוון צפון!!! הסבר::

לכל אלה שמגיעים מכיוון צפון המקום עליו אנחנו מדברים נמצא בצמוד לאורט הרמלין , כלומר מי שמגיע מכיוון צפון צריך לראות בכביש החוף את השלט של אורט הרמלין מצד שמאל שלו בדיוק שם יש עלייה ימינה לאותו גשר שמחבר לאזור תעשיה אחרי שעולים את העלייה פונים ברמזור שמאלה עוברים צומת אחת בנסיעה ישרה (הצומת שהפנייה שמאלה באה מחזירה שוב לכביש החוף לא לפנות שמאלה!!! להמשיך ישר) ואז צומת אחרי לפנות שמאלה לנסוע ישר לכיוון סלקום זה בולט ואתם כבר תראו אותנו כי בסוף יש את אורט הרמלין והכביש נגמר.

הגשר שאני מדבר עליו הוא גשר שנמצא משהו כמו קילומר אחרי תחנת סונול שנמצאת מצד ימין שלכם , יש גשר לפני זה עם אורות עליו שאין אליו עלייה אז לא לחשוב שטעיתם או משהו פשוט לנסוע ולעבור את סונול ואז לפנות ימינה בגשר הראשון

מי שמגיע מכיוון דרום הסבר::

לאלה שמגיעים מכיוון דרום יש להגיע למחלף פולג לפנות ימינה בשביל לעלות על הגשר , ישר רואים מצד ימין שלטים של איקאה לפנות שמאלה בצומת הראשית זאת צומת אחת אחרי שעליתם על הגשר והמשם נסעתם ישר), אחרי הפנייה שמאלה פשוט לנסוע ישר ישר ישר ישר הרבה ישר עד שבסוף תראו את אורט הרמלין והכביש נגמר ממש לחצות את כל אזור תעשייה שם כבר תמצאו את כולם ותראו את הבניין של סלקום זה הרבה הכי טוב שיש חוץ ממפה.

זה הגשר הראשון אחרי שעוברים את צומת וינגט ממש אחרי ישר יש את הגשר ושם עולים עליו מימין

השעה שכרגע הבנתי שהחלטנו עלייה היא 10 בערב האם אני צודק?

כמה אנשים הולכים להגיע בערך, מי שמגיע שישרשום הודעה שנדע סדר גודל..

פורסם

בעיקרון אם כול אחד שאמר שהוא יבוא יבוא אז סביבות ה 15-20 איש

וזה ממי שרק רשם מהפורום ובדקתי את זה לא בקפדנות אז יכול להיות שהיו עוד

אתה תגיע ?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

• תוכן חדש...