Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקשר לנתניה.. ליד המגה יש את המבנים של סלקום. אני חושב שיש שם מליון חניות בערך.

מתכנן להגיע.. סיטרואן AX ירוק כהה.

אתה מתכוון למגה באזור תעשיה חדש..

אנחנו מדברים על מגה אזור תעשיה ישן

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא כול כך מכיר את האיזור אז נראה לי שכבר הסתבכתי,מגה באזור התעשיה הישן זה ליד ממן מחסני מזון והום סנטר ?

או שזה החדש?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם
אני לא כול כך מכיר את האיזור אז נראה לי שכבר הסתבכתי,מגה באזור התעשיה הישן זה ליד ממן מחסני מזון והום סנטר ?

או שזה החדש?

כן.

צריך ליסגור את הנושא.

המפגש יהיה בחניה של התחנת רכבת.

פורסם

ההגעה לתחנת הרכבת של נתניה פשוטה מאין כמוה.

לבאים מכביש 2:

יש לעלות במחלף נתניה צפון ולפנות לכיוון מזרח. מיד לאחר שחוצים את הגשר (ולפני שיורדים ממנו ומגיעים לכניסה של אזה"ת הישן!!!) יש פניה ימינה ושלט שמראה לכיוון תחנת מכבי אש ותחנת הרכבת. סעו עם הכביש קצת פחות מקילומטר ותחנת הרכבת תהיה משמאלכם.

לבאים מכביש 4:

בצומת בית-ליד יש לפנות מערבה לכיוון נתניה (כביש 57). הצמתים שתעברו, לפי הסדר, הם: נורדיה, בית יצחק, שיכון ותיקים, והכניסה לאזה"ת הישן. יש להמשיך בכל הצמתים האלה ישר ובצומת הבא אחרי הכניסה לאזה"ת הישן עליכם לפנות שמאלה לכיוון תחנת מכבי האש ותחנת הרכבת (יש שילוט). משם ההמשך זהה לאלה שבאים מכביש 2.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש אפשרות לשעה 10 בערב, בגלל שאני עובד עד 9וחצי ואני לא רוצה להפסיד עד שיש הזדמנות כזאת...

בבקשהההה????

עריכה: רגע אבל בשעה הזאת התחנה עוד מלאה אנשים הייתי חוזר שם מהצבא בשעות האלה והיה מפוצץ שם צריך לפחות משעה 10 ומעלה החניות מפוצצות שם בשעות כאלה

פורסם

יש מקום ענק ענק בקסריה ריק שלא עובר שם כלב ואי אפשר כול כך להגיע אליו אם לא מכירים את הדרך(צריך כמה פניות לעשות שם)

מה אתם אומרים להיפגש בחדרה(אם מי שמגיע מנתניה וכבר משם אני וכול מי שבא מחדרה ניסע למקום שם ?

או אם יש לכם מקום אחר...רק תציעו

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

אפשר שם ,אפשר אפילו בגמבו באזור תעשיה החדש אבל צריך שעה מאוחרת מכיוון שעד שעה 10 לפחות אנשים עוד מסתובבים , היה מישהו שאמר משהו על החנייה באיקאה, לפחות 10 וחצי כולל את תחנת הרכבת, גם שכולם יתארנו כמו שצריך, פעם היה מפגשים ברידינג בתל אביב והיו מתחילים רק ב12 בלילה 12 וחצי פלוס

פורסם

אז 10 יהיה השעה שכולנו ניפגש!

אבל מה המקום המפגש שבטוח יהיה ריק בשעה כזאת ?

איקה? הרכבת ? המגה? הגמבו ?

אני לא מנתניה ולכן אני שואל

מה אתם מציעים ?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

תקשיב, בתור מישהו שמכיר טוב את כל האיזורים בנתניה שהוזכרו בשירשור הזה, אני חושב שהמקום הכי טוב להיפגש בו הוא החניון מול סלקום.

בשעה כזאת אין שם אף אחד, השטח יכול להכיל בקלות כמות לא קטנה של מכוניות, יש תאורה, לא סואן מידי ו... מה עוד אפשר לבקש?

אם מתכנסים שם אפילו בשעה 20:00 אין בעיה כי ממילא אין שם אף אחד.

המקום גם קרוב לכביש החוף (הבאים מדרום צריכים לעבור שני רמזורים, הבאים מצפון עוברים שלושה), נגיש ועם זאת מספיק שומם כדי שאף אחד לא יפריע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פשוט מאוד -אתה עולה במחלף שבין נתניה צפון לנתניה דרום (עולה לגשר, שמוביל לאיזור התעשייה החדש של נתניה). ברמזור אתה פונה שמאלה, ממשיך ישר, רמזור הבא שוב שמאלה, וממשיך ישר עד שאתה מגיע למגרש חנייה (המשרדים של סלקום יהיו משמאלך). יש שם מין חורשה כזו קטנה, שולחנות פיקניק וכאלה, לא קשה למצוא. בכלל, אפשר לראות את סלקום מכביש החוף (את הביניין שלהם כמובן).

נראה לי דווקא רעיון טוב, המקום הוא מקום סבבה.

• תוכן חדש...