Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג T5, שהיה תקופה של מספר חודשים בהדגמה של וולבו, ועשה כ- 12K. הרכב מגיע אמנם עם איתוראן אבל הוא כאמור יד II (כלומר אצל מי שרוכש אותו כעת).

כמה מקובל להפחית בשל כך (אם למישהו יש ידע או ניסיון)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא עדיף לקנות רכב יד שניה מאדם פרטי?

רכבי הדגמה עוברים חיים לא קלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נכון, לכן שאלתי אם למישהו ידוע או יש ניסיון כמה מקובל להפחית. הרכב הספציפי הוא אמנם שנת דגם קודמת, אבל בפועל שלושה חודשים על הכביש (כלומר אחריות כמעט לשנתיים) ובמחיר יחסית אטרקטיבי.

פורסם

כפי שתוכל לנחש, אין כלל אצבע. אני חושב שהפחתה כמקובל במכונית מהשכרה היא המינימום. מדובר במכונית שלא נהגו בה יפה, אימצו את המנוע כשהיה קר, נתנו לעיתונאים להתעמר בו ללא פיקוח, וכו'.

כדי שמכונית תעבור 12,000 ק"מ בשלושה חדשים (4000 ק"מ בחודש של 22 ימי עבודה), היא צריכה לעבור ביום ממוצע כמעט 200 ק"מ. נשמע מוגזם ומופרז, אלא אם המכונית הזו שירתה בסופי שבוע את עובדי הסוכנות, מה שמחזק עוד יותר את דברי בפסקה הראשונה.

לסיכום, הפחתה כמו מכונית מהשכרה, והארכה של האחריות המלאה לתקופה של שלוש שנים, אם אפשר. אם לא, אז לפחות על מכללי ההנעה (מנוע, טורבו, תיבת הילוכים וכו').

פורסם

אני לא מאמין שז12 אלף ק"מ אפשר לגרום לבלאי לרכיבים שהם די חדשים.

הרכב באחריות, וגם חדש, לפי דעתי אין לך מה לדאוג.

ואפשר להוריד הרבה מהמחירון גם על השכרה, וגם בדרך כלל וולוו נמכרות ב15 אחוז מתחת למחירון.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אני לא מאמין שז12 אלף ק"מ אפשר לגרום לבלאי לרכיבים שהם די חדשים.
האמונה שלך, ככל שהיא שנוגעת למכונות הכפופות לחוקי הפיסיקה, אינה רלוונטית.

בלאי נגרם למכונית החל מהרגע הראשון בו היא מתגלגלת מפס-היצור, ועד ליום בו היא נגרטת.

צבע מטאלי חיצוני נוצץ

אינו מגן על אטמים וחגורות וגומיות שמתייבשים במכונית שעמדה זמן רב בנמל,

אינו מגן על מגדש טורבו שהגיע לטמפרטורות גבוהות בגלל נהגים בנסיעת מבחן שסחטו את המנוע עד תום, ואח"כ כיבו את המנוע מבלי לאפשר לו להתקרר בעודו מקבל שימון,

אינו מגן על תיבה אוטומטית שהעבירה את 12,000 הק"מ בהן היא חיה בביצוע קיק-דאון אחר קיק-דאון,

אינו מגן על מכללי הנעה שאולי קיבלו עיוותים כשנהגי מבחן ועיתונאים פגעו במדרכות\סלעים במהירויות גבוהות

...

שאמשיך ?

או שאתה כבר מבין שלאמונה שלך אין מקום בפורום שמתיימר לתת עיצות מועילות לקונים פוטציאליים?

פורסם

רכב הדגמה עם 12,000 ק"מ ב 3 חודשים, מרמזים על רכב שלא נח לרגע, וסביר להניח , שראה ימים לא קלים במיוחד..

אני רק חושב על בוחני הרכב של המגזינים למינהם בארץ.., אני מתמלא חלחלה רק מהמחשבה על מה הרכב עבר..

VendomE , אתה לא מאמין שאפשר לגרום נזק לרכב שעבר רק 12,000 ק"מ..

מפנה אותך לחברות המחזיקות רכב ללא השתתפות עובד בנזקים, הרכבים שם ביקרו במקומות שלנד רובר מדוגם רועד מהמחשבה על כניסה לשם..

ורק לשם הספורט, בדוק את מצב הצמיגים.. , או שהם חדשים אחרי החלפה, או שאתה תצטרך להחליף אותם, בקרוב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

באמת לא חשבתי על כך שהוא משמש להדגמה גם לעיתונאים...

תודה על הארת העיניים. בכל מקרה, היה מעולה.

פורסם

רכב הדגמה של וולוו...נחשב רכב חברה.

שכחתי כמה מורידים על חברה לשעבר, תבדוק את זה, זה גם תלוי במצבו של הרכב!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אתה צודק שהיא רכב חברה, השאלה כיוונה לכך שאולי צריך להפחית יותר מהמקובל, ונדמה לי שהיא נענתה על ידי חברי הפורום. תודה בכל מקרה. אגב, גם וולבו בעצמם מוכנים להפחית במחיר בערך כפי שהוצע כאן.

פורסם

היי

לפי דעתי,על הרכב לא עברו חיים קלים ואף יותר קשים מרכב השכרה:

כל יום מיימות השבוע,אנשים,כל פעם משהו אחר,סיבובים קצרים,לחיצות,קיקדאונים בלי סוף,נכון שהרכב בנוי לזה אבל הבלאי שלו יהיה גבוהה יותר מכל רכב פרטי, כמו כן בסופי שבוע ובכלל ביום יום לפי זכרוני,עובדים מתחלקים בו ,ובזמן שהרכב בבית,החגיגה מתחילה....

בקיצור,לפחות ברכבי השכרה,האנשים הנוהגים ברכב משתנים על בסיס יומי והמבוגרים לא משתוללים עליו,מבצעים נסיעות ארוכות במהירויות שיוט,מה שתורם לחיי המנוע ושאר המכלולים.

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב הזה וגם לא ברכב מושכר וגם לא ברכב חברה,רק פרטית.

בהתחשב בזה שוולוו נמכרת מתחת למחירון גם מפרטיות,אני חושב שלהפחית 25% ממחיר מחירון יהיה הוגן.

שוב,יש פה בעייה כי זה לא רשום בשום מקום שזה היה רכב הדגמה ולכן,הקונה יכול לקנות ואחרי תקופה למכור כיד 2,ולכן לא יוכלו להפחית לך מלכתחילה כ"כ הרבה...

פורסם

סתם נקודה למחשבה: הרכב שלי (סיטרואן קסנטיה אקטיבה 96') התחיל את חייו כסוג של רכב הדגמה, עבר תחת ידיהם של לא מעט כתבי רכב, לקוחות פוטנציאלים וסתם סקרנים שהיו מקושרים ללובנסקי.

היום, קצת יותר מ 10 שנים אחרי, לרכב יש 160,000ק"מ מנוע, גיר וטורבו מקוריים. נכון שמהיום שיש לי את הרכב, הסנכרונים של הילוך שלישי קצת שחוקים - דבר המורגש רק בהעברות ברוטאליות תחת עומס. אבל בסה"כ ההתעללות של השנה הראשונה לחיי הרכב אינה מורגשת כלל.

שחר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מדובר במכונית שלא נהגו בה יפה, אימצו את המנוע כשהיה קר

כלומר כמו 99% מהעם ישראל, במיוחד אלה שיודעים כי הם יחליפו את הרכב אחרי תום תקופת האחריות :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...