Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך את הרכב שלי הונדה סיוויק שנת 93 ex פול אוטומט רכב אמין עם שוק מצויין

יד 3 שמורה רכב חזק 120 כ"ס חסכוני בדלק במחירון 24000 הוא מוצע לך במחיר שציינת.

פורסם

כמו שהציעו לפני.... אני חושב שניסן סאני יכולה להיות מתאימה לדרישות שלך מאוד.... רכב חביב מאוד...

עוד אפשרות שעדיין לא אמרו פה.... מיצובישי סופר לנסר ידנית.... יכולה להיכנס בתקציב... נוסעת טוב מאוד... (הכל יחסי).. ולא שוחתת בהחזקה...

*בקשר לאפלאוז אני לא כל כך חושב שהיא תתאים לך.... רכב ממש ממש טוב אבל התיקונים של הרכב לא זולים וביגלל התקציב שציינתה אני בטוח שאתה מחפש גם רכב קל להחזקה...

נדב

פורסם
כמו שהציעו לפני.... אני חושב שניסן סאני יכולה להיות מתאימה לדרישות שלך מאוד.... רכב חביב מאוד...

עוד אפשרות שעדיין לא אמרו פה.... מיצובישי סופר לנסר ידנית.... יכולה להיכנס בתקציב... נוסעת טוב מאוד... (הכל יחסי).. ולא שוחתת בהחזקה...

נדב

זה נכון שהיא זריזה, אבל דווקא די יקרה לאחזקה וגם לא נמכרת בקלות (אם זה שיקול).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

106MKII 1.4 98-99אוטו יחסית חדיש[שנתון 98-99]בטיחותי[2 כריות אוויר,קורות בדלתות]נוח וכייפי לנהיגה[צרפתי=פג'ו],מפנק יחסית ה.כ,ח.ח,נ.מ זריז ,קומפקטי,בעל מראה נעים .די אמין אם מטופל כראוי ויש חלפים בשפע וכמובן ביקוש אליו,הבעיה היחידה היא סבלנות שזה אומר להיות סבלני שמחפשים אחד כזה כיוון שלמצוא אחת שמורה ביותר זה קשה לאקמפלר המדובר[אבל אפשרי]אני ממליץ

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עוד אפשרות ששכחתי להגיד ואין לי מושג איך אף אחד לא אמר אותה לפני...

טויוטה סטארלט.... רכב מעולה... זריז... קטן... נוח להחזקה... ויש לו ביקוש בשוק למתי שתירצה לימכור....

פורסם

שוב תודה רבה לכל המגיבים עד כה.

אני שם לב שנושא הבימבה פגע באגו של כמה מהנהגים המסוקסים, שנוהגים ברכב הזה בדרכם למועדוני חשפנות ומגרשי הכדורגל.. קחו את זה בקלילות חבר'ה, סה"כ עיניין של דעה וטעם.

No Harm Done..

ולנושא המדובר - אני אראה השבוע אקסנט, 106 ואולי גם ניסן סאני אם הבן-אדם יחליט לענות..

אשמח לעדכן אתכם בהמשך ולהתייעץ אחרי שאראה את הרכבים.

שבוע טוב לכולכם

פורסם

106 היא אפשרות לא רעה. לדעתי היא קלסטרופובית בטירוף, ולכן תלוי איך תרגיש בתוכה.

בנוסף, ראיתי פעם אחת אחרי תאונה חזיתית - לא מראה נעים... (מצד שני זה סובייקטיבי, ואני לא יודע כמה כוכבים היא קיבלה במבחן הריסוק)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...