Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות החזקה של מרצדס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד הייתה לי חיבה למרצדס.

אבל לא למותג, אלא לדגם מסויים- ה S- CLASS, אבל לא סתם S- CLASS, אני אוהב אותה בגרסה מאוד ספציפית- SEL 300 מאמצע שנות ה-80.

מאז שקיבלתי רישיון, אני מחפש אחת כזאת במצב סביר, ובמחיר סביר. :?

אני אפילו חולם על האחת שתהיה שלי, ובכל חלום זו אותה אחת,

בצבע תכלת מטאלי דהויי, גרסת לונג, עם סאן רוף מקורי, סלון שחור, והיא תמיד נראת כל כך אמיתית בכל חלום, החל מהשחיקה על הכסאות, דרך המסטיקים במאפרות, ועד לחלודה מסביב לסאן רוף...

בכל פעם שאני מתעורר מחלום עליה, בא לי להפוך את הבית בחיפוש אחר המפתחות שלה...

עד כדי כך היא נראת לי אמיתית.

עכשיו לשאלה, יש פה מישהו שמחזיק אחת זאת, או מקבילה שלה, מדגם אחר מאותם שנתונים, מישהו יכול לשפוך קצת דלק על עלויות האחזקה שלה? :wink:

מחלות ידועות, עלויות אגרה וביטוח, וכו...

מישהו ראה אחת כזאת עומדת זרוקה באיזה מקום?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדוד שלי היו 2 כאלו.

אבל זה היה לפני הרבה שנים וגם בחו"ל.

הייתה לו 300SDL - גרסת הדיזל.

ו-560SEL שהיא הגרסה הכי מפוארת שיצאה לדגם.

בעניין אגרות - 1,200 בערך לטסט לשנה, חלק ב-2 לטסט לחצי שנה.

תוסיף את עלויות אישור רכב מיושן.

ביטוח כ-3,000 לחובה + צד ג' - שוב כמעט אותו דבר לכל רכב (+- 500 ש"ח).

מחלות + עלויות אחזקה - לרכבים הללו הרבה חשמל יחסית לזמנם. ישנו בלאי כמובן והתיקון יקר.

אני זוכר שדווקא הדיזל הייתה הגרסה החביבה עליו, הוא מאוד הצטער שהוא מכר אותה.

אם יש לך שאלה ספציפית אני יכול לשאול אותו.

אבל קח בחשבון שהיום הרכבים הללו הרבה יותר ישנים וגם בארץ ישנם פחות חלפים ויותר יקר לתקן אותם.

פורסם

לחבר שלי יש כזו מרצדס והוא מחזיק אותה בגלל שדוד שלו בעל מוסך למרצדס ואת החלקים הם קונים בשטחים,עזוב אותך אתה חובב אמריקאיות אל תפזול לצדדים,מרצדס מאז ומתמיד התאימה לאנשים שהכיסים שלהם מלאים.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

מהתאור שלך אני מניח שאתה מתכוון ל-W126 כזו:

http://mastellotto.typepad.com/toodangerslog/W126.jpg

הרכב לשימוש יומיומי או כרכב נוסף ?

מבדיקה שלי את הנושא לאחרונה, החסרונות של הדגם שבחרת הן בעיקר צריכת דלק גבוהה מאוד, ובעיות חניה בעיר צפופה.

חלקים אין בעיה להשיג, או במוסכים שמטפלים בהם (ויש לא מעט) או ע"י מכרים שנמצאים בשטחים וכו'.

יש לפחות 2 בעלי מרצדסים כאלו שמגיעים איתם למפגש, ותוכל להתייעץ איתם. אחד מהם הוא רון (גם השני) והבנתי שיכול להיות ששלו מוצעת למכירה (380 8 צילינדרים מדהימה במצבה המקורי).

אם אתה מחפש חלופה במחיר קניה זול יותר, יש אחת די רקובה באזור מלון דניאל בהרצליה (שאם זכור לי טוב מופיעה בשרשור מכוניות נטושות) ואולי אפשר להגיע לבעליה.

דרך אגב, הנהיגה בדגם הזה נעימה ומהנה מאוד, בניגוד לבהמות האמריקאיות שאתה מכיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש אחת די רקובה באזור מלון דניאל בהרצליה (שאם זכור לי טוב מופיעה בשרשור מכוניות נטושות) ואולי אפשר להגיע לבעליה.

.

עברתי לידה לאחרונה.

היא עוברת לאיטה ממצב מסננת למצב רשת דייגים , די רקובה זו מחמאה בשבילה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
מאז ומתמיד הייתה לי חיבה למרצדס.

אבל לא למותג, אלא לדגם מסויים- ה S- CLASS, אבל לא סתם S- CLASS, אני אוהב אותה בגרסה מאוד ספציפית- SEL 300 מאמצע שנות ה-80.

מאז שקיבלתי רישיון, אני מחפש אחת כזאת במצב סביר, ובמחיר סביר. :?

אני אפילו חולם על האחת שתהיה שלי, ובכל חלום זו אותה אחת,

בצבע תכלת מטאלי דהויי, גרסת לונג, עם סאן רוף מקורי, סלון שחור, והיא תמיד נראת כל כך אמיתית בכל חלום, החל מהשחיקה על הכסאות, דרך המסטיקים במאפרות, ועד לחלודה מסביב לסאן רוף...

בכל פעם שאני מתעורר מחלום עליה, בא לי להפוך את הבית בחיפוש אחר המפתחות שלה...

עד כדי כך היא נראת לי אמיתית.

עכשיו לשאלה, יש פה מישהו שמחזיק אחת זאת, או מקבילה שלה, מדגם אחר מאותם שנתונים, מישהו יכול לשפוך קצת דלק על עלויות האחזקה שלה? :wink:

מחלות ידועות, עלויות אגרה וביטוח, וכו...

מישהו ראה אחת כזאת עומדת זרוקה באיזה מקום?

תודה,

דימה.

אני בעל מרצדס כבר שנים רבות הכל תלוי בנקודת המוצא, סביר להניח שתהליך השיפוץ לא יהיה זול אבל ברגע שהיגעת לשלמות אין תקלות. רוב החלקים המכניים קימיים גם במרצדסים חדישים יותר ומה שלא ניתן להשיג בקלות יחסית בחו"ל דרך האינטרנט.בהצלחה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
יש אחת די רקובה באזור מלון דניאל בהרצליה (שאם זכור לי טוב מופיעה בשרשור מכוניות נטושות) ואולי אפשר להגיע לבעליה.

האומללה הזאת מעוקלת לטובת בנק כלשהו, בעליה נטש אותה לפני שנים וככל הנראה גם את ארצנו לבלי שוב...

HFturbo

פורסם

יוסי, אני לא פוזל למרצדס, הדגם הזה של מרצדס תמיד היה האהבה העיקרית שלי, אני מוכן לוותר על כל אמריקאית למענו...(טוב, כמעט כל אמריקאית...) אני לא שהחזקה של מרצדס תהיה זולה, אחרי הכל זה מרצדס...

רז, כזאת בדיוק, היא אפילו בצבע הנכון...

בכל מקרה, זה לא מיועד להיות רכב יומיומי, ואני מודע ל"בעיית" הגודל שלה, אבל גם השבי שלי לא קטנה.

אני לא רוצה את האוטו הזה רק בשביל להגיד "יש לי מרצדס" אני רוצה אותו בגלל חיבה מיוחדת לדגם הספציפי הזה,

נהגתי על כזאת בעבר, והיא נוחה ומהנה בטירוף, אני פשוט חולה על הדגם הזה...

לצערי הרב, אני מכיר את המרצדס מהרצליה, ופתחתי עליה שרשור כבר בעבר, היא הוזכרה גם לא מעט בשירשור הענתיקות, אבל היא כבר במצב קשה מדי לשיפוץ.

מישהו מכיר כאלה עומדות, או זרוקות?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שם לב

בבודי W126 לא ניתן לשפץ את תיבת ההגה (ואם יש משופצים העסק לא מוצלח)

בקורת השלדה במקום אליו מתחברת תיבת ההגה עולה חלודה סדרתית לדגם בדוק את הענין!

אטם ראש המנוע נוטה לדליפות שמן ,שיפוץ ראש כולל מובילים יכול להגיע 5000 עד 6000

ההילוך הרביעי בגיר אינו קיים הרכב ב100 קמ"ש נמצא ב3000 סלד כל זאת עד 1993

הזרקת הדלק מסוג bosch k jetronic אמינה למעט החלפת משאבה אחת ל120000 בסביבות 800 עד 1000 מקורית בלבד

נוטה לחופש בתפוחי ההגה ותושבות הזרועות הקידמיות, שיפוץ מקיף עד 2000

למרות כל המצוין לעיל אחת המכוניות השקטות והנעימות לנסיעה

יגאל

פורסם
האומללה הזאת מעוקלת לטובת בנק כלשהו, בעליה נטש אותה לפני שנים וככל הנראה גם את ארצנו לבלי שוב...
המרצדס הזו חנתה כל הזמן בחנייה של וילה באזור של מלון דניאל האם גם את הוילה אותו בחור נטש,ודרך אגב אין אפשרות לקנות את הרכב מהבנק המעקל.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

ציינתי שנקודת תורפה בדגמים האלו היא צריכת הדלק.

לדעתי המרצדס שחונה מול דניאל דווקא חסכונית מאוד בזכות משקל עצמי נמוך במיוחד. (וזה ממשיך להשתפר).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עליות ההחזקה של המרצדס אולי גבוהות אבל ההשקעה היא שווה כי החלקים לא מתקלקלים כל כך מהר. אני מאז שקניתי את המרצדס 280 שלי שהיא שנת 84 עם 142000 ק"מ השקעתי בה רק מיסב בגלגל אחורי ואיזה חישן דלק ,וכל זה עלה לי כ1300 שח וגם זה רק שצריך חולץ מיוחד למיסב שנמצא רק במוסך מרצדס.

אני ממליץ לך להתחיל לחפש אחת כזאת כי היא מתחילה להיות נדירה, רק ביום שבת היתי בשפרעם

אצל בחור שקונה כל אחת שיש יש לו 6 מכוניות כאלה בחצר מכל מני מנועים רק בודי 126.

כולם מצוחצחות בשלל צבעים הוא לא מוכר . לפני חצי שנה אני מכרתי אחת כמעט מושלמת ב2500 שח ואני מצטער על זה עד היום.

טיול מועדון 028.jpg

טיול מועדון 025.jpg

• תוכן חדש...