Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות החזקה של מרצדס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ יש שני סוגי מרצדס, אלה שהיו מוניות, ואלה שלא, ונק' הפתיחה שלהם שונות, ברוב המוניות ששריתו בשנים נטולות הדיזל בידיים פרטיות, הוחלפו המנועים למנועי בנזין, ורבות מצאו את עצמם בשטחים, הסוג השני הן אלו שהגיעו לידיים פרטיות אמידות מן הסתם, רכב אלה זכו ליחס טוב יותר ולפחות בגלגוליהן הראשונים זכו גם לטיפול מקצועי ואמין, מבחינת האמינות של הרכבים בניגוד לתדמיתם תופסות המרצדסים מקום טוב באמצע בלבד, ולא כפי שנוטים ליחס להם, הן מזדקנות בכבוד, וההשקעה הראשונית והאיכותית שלהם מחזיקה מעמד זמן רב יחסית למתחרות, החלקים המכאנים אינם יקרים משמעותית מרכב גרמניות המקבילות, אבל החלקים האחרים יקרים מאוד, מרצדס שמורה ומטופלת היטב תתיתן תמורה נאותה למחיר ותוכל לשמש בקלות את הבעלים שלה לתקופה ארוכה, אולם שיקום מרצדס לאותה רמה, יכולה להכפיל את מחיר הרכישה ויותר, בגלל יחודם ומחירם, היו הרכבים הנ"ל אידאלים לזיוף וגניבה, ולרבות מבין המרצדסים יש כתם ניסתר בעברם, ולכן חשוב מאוד לבדוק הייטב את ההסטוריה והניירת של רכבים אלה, בחו"ל המצב יותר טוב וניתן להשיג חלקים וחלפים ואפילו מכוניות מושלמות במחירים סבירים מאוד, מה שמעלה את כדאיות יבוא רכב כזה על פני שיקום! לחובבי המציאות וההשקעות הדגמים של תחילת שנות השמונים נמכרים היום במחירים נוחים, ובמצב נסיעה בעוד עשור או שניים יהיו נחשקים בקרב חובבי הנוסטלגיה והאספנות, במיוחד הדגמים הגדולים והמפוארים מי שיכול להרשות לעצמו שימצא היום אחת כזו ויפנק את עצמו-רן

לשיפוטכם:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=1986&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
. לפני חצי שנה אני מכרתי אחת כמעט מושלמת ב2500 שח ואני מצטער על זה עד היום.

ואם אתה זוכר, אני רציתי אותה, אבל לא רצית להתפשר על מחיר.

אם היית סוגר איתי במחיר הקניה, הייתי חוטף אותה באותו היום!

ואגב, באיביי, כאלה במצב הרבה יותר טוב מכל מה שניתן למצוא בארץ, נמכרות סביב ה- 1500-2000 דולר...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

החזקה זה משהו כללי מאוד, תלוי מאוד באיזה מצב אתה מקבל את האוטו, כמה צריך להשקיע, מי מטפל ואיפה ועד כמה אתה נותן תשומת לב לדברים הקטנים, מה שכן כבעל מרצדס אספנות אני יכול להגיד לך שהנהיגה בה היא מהנה אתה נהנה מרכב שיש בו הכל , הגה כח, מזגן, נעילה מרכזית, אוטומטית והכל מקורי...... בהצלחה....

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

רן, חיפשתי כבר באי ביי, ומרצדסים כאלה נמכרות סביב ה- 1500-2000 דולר במצב חדש!,

הבעיה היא שהרוב שם הן דיזל.

אופיר, לתת יותר פרטים, או להיות יותר ספציפי אני לא יכול, כי אין עדיין אחת על הכוונת, מה שאני רוצה לדעת בעיקרון, זה מה האמינות שלה מבחינת בלאי חלקים מכאניים, זמינות חלקים, עלויות חלקים, צריכת דלק, דברים כאלה...

עריכה:

אין עליה עדיין מחיר, אבל אם היה תקציב, הייתי רץ על זאת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/87-MERCEDES-560SEL-93K-ORG-LOW-MILES-70PICS-560-SEL_W0QQitemZ170062615973QQihZ007QQcategoryZ6332QQrdZ1QQcmdZViewItem

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יקראו לך את הצורה עם המסים כאן... ובכל מיקרה- לא ניתן לייבא רכב משנות ה-80... חדש מדי, וישן מדי- תלוי איך מסתכלים... גם אני הייתי קופץ עליו עכשיו, לו ניתן היה.:cry::?

ודרך אגב- זה גם השיקול העיקרי, "למה לא" לייבא אחד כזה בזול- זה פשוט לא ניתן, ולא ניתן יהיה לפחות עוד 4 שנים- עד 81, שבו יצא הדגם הספציפי, עד כמה שידוע לי... (עד 2011, כמובן).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...