Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tougher sentences for drivers who kill (באנגליה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, לפעמים תאונות קוראות ככה סתם. ואתה יכול להיות 95% (שזה הרבה מעל הממוצע של הנהגים בארץ) ועדיין להרוג מישהו על הכביש. סתם מישהו שיקפוץ לך לכביש בזמן עיטוש - ובום אתה 5 שנים בכלא.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
בקרוב אצלנו?

אין סכנה.

לפחות לא בפורמט הזה.

בכתבה מוסבר איך מחלקים ביעילות בריטית את התאונות הקטלניות בהן יוגש כתב אישום לשלוש קבוצות - הריגה, גרימת מוות בנהיגה מסוכנת וגרימת מוות עקב נהיגה בחוסר תשומת לב.

מפרטים איזה עבירה תסווג לאיזו קבוצה, ומבהירים שמדובר כאן בעיקר על מתן אפשרות לשופטים להחמיר בענישה.

ואצלנו ? אצלנו חברי כנסת פופוליסטים כמו גלעד ארדן, שכל מה שמעניין אותם זו הכותרת שיקבלו בעיתון של מחר, מציעים חוק לפיו מי שהרג לא ינהג.

אשם? לא אשם? לא משנה.

לא צריך לחקור. לא צריך לנתח. לא צריך להבין. גם לא צריך שופט שיחליט.

האדונים ארדן ומופז כבר מזמן הוכיחו שהגיון (שלא להזכיר אינטליגנציה, חלילה) הוא מצרך מיותר עבורם.

פורסם
לא יודע, לפעמים תאונות קוראות ככה סתם. ואתה יכול להיות 95% (שזה הרבה מעל הממוצע של הנהגים בארץ) ועדיין להרוג מישהו על הכביש. סתם מישהו שיקפוץ לך לכביש בזמן עיטוש - ובום אתה 5 שנים בכלא.

איך אומרים-שHIT HAPPENDS

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...