Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה. ווסת לחץ דלק ל-VTR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להשיג ווסת לחץ דלק 3.5 באר ל-VTR

הבעייה היא שאף אחד לא רוצה לדבר איתי בלי מק"ט.

למישהו יש מושג איך אני יכל להשיג ווסט שמתאים לי.

אולי למישהו מותקן והוא רשם את המק"ט, או שהוא מכיר מקום שיודע להתאים לי ווסט ללא מק"ט.

נראה לי מוזר שהעניין יהיה כ"כ מסובך.

פורסם

צור קשר עם "לדיקו" - יבואני "בוש".זה ייקח זמן,כי הם די לא יודעים למה מישהו עם סקסו רוכש ווסת של (לדוגמה) וי אר,אבל בסוף הם יימכרו לך.

ד"א - אל תתפוס אותי במילה,אבל נדמה לי שאלפא 164 מנוע 3000 נוסעת על ווסת שלוש וחצי (יש את זה ב"בוש").

ד"א - בד"כ ווסתים בלחץ גבוה מופיעים ברכבים עתירי נפח - אז תתחיל לחפש באינטרנט מכוניות עם ווסתי "בוש" (או דומיהם מבחינת גודל) שמגיעות עם נפחי מנוע רציניים - לדוגמה מרצדסים שונים.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
...זה ייקח זמן,כי הם די לא יודעים למה מישהו עם סקסו רוכש ווסת של (לדוגמה) וי אר,אבל בסוף הם יימכרו לך.

ד"א - אל תתפוס אותי במילה,אבל נדמה לי שאלפא 164 מנוע 3000 נוסעת על ווסת שלוש וחצי (יש את זה ב"בוש").

ד"א - בד"כ ווסתים בלחץ גבוה מופיעים ברכבים עתירי נפח - אז תתחיל לחפש באינטרנט מכוניות עם ווסתי "בוש" (או דומיהם מבחינת גודל) שמגיעות עם נפחי מנוע רציניים - לדוגמה מרצדסים שונים...

חשבתי שאני מחפש משהו שמתאים לסקסו/106 ולא כל בוש 3.5 מתאים לי.

אני טועה בעניין?

פורסם

אין שום בעיה להשתמש בווסת מרכב אחר כל עוד המבנה הפיזי שלו (מעטפת חיצונית) זהה לקיים אצלך.

ווסת בערך 3.5 באר מעולם לא יוצר עבור ה-106/סקסו, כך שמראש אתה הולך להתקין ווסת שיועד למכוניות אחרות.

רק צריך לאתר את המכונית עם ווסת במבנה דומה וערך מתאים (3.5 bar) או כמו שאמרתי לבדוק מה המק"ט של הווסת אצל גל, יש לו 3.5 bar. הפירוק לא קשה במיוחד.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אם אני לא טועה הווסת בראלי עומד על 2.5 באר.

מן הסתם בVTR הוא לא עומד על יותר מזה, במקרה ה"טוב" על אותו נתון.

אז אפשר לדעת למה בעצם אתה צריך ווסת של 3.5 באר?

מה זה ייתן לך? (חוץ ממזרקים מלוכלכים וסתומים...)

אתה באמת מכניס כ"כ הרבה אוויר לצילינדרים שאתה צריך עוד כ"כ הרבה דלק?

לא חבל על שינוי האיזון של תערובת האוויר/דלק?

אחרי הכל ידוע שעודף דלק מחליש את כמות האנרגייה שנוצרת בבעירה, אז...

למה??? :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אם אני לא טועה הווסת בראלי עומד על 2.5 באר.

מן הסתם בVTR הוא לא עומד על יותר מזה, במקרה ה"טוב" על אותו נתון.

אז אפשר לדעת למה בעצם אתה צריך ווסת של 3.5 באר?

מה זה ייתן לך? (חוץ ממזרקים מלוכלכים וסתומים...)

אתה באמת מכניס כ"כ הרבה אוויר לצילינדרים שאתה צריך עוד כ"כ הרבה דלק?

לא חבל על שינוי האיזון של תערובת האוויר/דלק?

אחרי הכל ידוע שעודף דלק מחליש את כמות האנרגייה שנוצרת בבעירה, אז...

למה??? :roll:

ואת זה אתה אומר מניסיון ?

שום מזרקים מלוכלכים וסתומים, מה הקשר ?!

אני נסעתי במשך שנה וחתי עם ווסת בלחץ 4.0 bar (מקורי 2.5) ולא נתקלתי בשום בעיה כזאת או אחרת, לא אני ולא עשרות מכוניות שאני מכיר שנוסעות עם ווסת תקין בלחץ מוגדל.

השינוי בדלק כתוצאה מהתקנה של ווסת בלחץ מוגדל של 1.0 באר היא קטנה

זמני הפתיחה של המזרקים נשארים ללא שינוי ורק הלחץ בחליל הדלק גודל, אפשר לראות זאת בקלות בשעון ה- air/fuel. שינוי משמעותי בדלק הוא בעידכון זמני פתיחת המזרקים בצ'יפ או בהחלפה למזרקים גדולים יותר.

פורסם

השינוי בדלק כתוצאה מהתקנה של ווסת בלחץ מוגדל של 1.0 באר היא קטנה

זמני הפתיחה של המזרקים נשארים ללא שינוי ורק הלחץ בחליל הדלק גודל, אפשר לראות זאת בקלות בשעון ה- air/fuel. שינוי משמעותי בדלק הוא בעידכון זמני פתיחת המזרקים בצ'יפ או בהחלפה למזרקים גדולים יותר.

אפרופו מזרקים.

המזרקים של ה-VTR הם בוש חומים.

אמרו לי שהגדלת מזרקים היא פעולה מיותרת ושהמזרקים שלי מסוגלים לספק את הסחורה גם אחרי השיפורים.

מה אתם אומרים.

רוני איזה מזרקים יש אצלך?

פורסם

דוד, לא התייחסת לשאלה היותר חשובה - למה?!

אגב, ממה שאני זוכר (ותקן אותי אם אני טועה) בכלל לא ביקשת ווסת 4 באר והוא הותקן לך ללא שום צורך ולא בהתאם לדרישות הרכב ועוד כשהמתקין החאפר (?) חשב שהוא מרכיב ווסת בעל לחץ נמוך יותר... :?

ועוד, ממה שאני זוכר (ושוב, תקן ותי אם אני טועה) ביקשת שיחליפו לך את אותו ווסת לאחד בעל ערך יותר "נורמלי" (3, 3.5 באר) בטענה שאתה בכלל לא היית צריך כזה ווסת, לא?

אני אישית לא רואה את הטעם בהתקנת ווסת בלחץ יותר גבוה מהמקורי אלא אם לצילינדר נכנס יותר אוויר מבתצורה המקורית (ולא, ראם אייר ממש לא נחשב ליותר אוויר. קמשפט/פורטינג דווקא כן).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לי התקינו ווסת 4.0 באר כשביקשתי 3.5 , ובכל זאת הרכב לא פייח פלאגים ולא נסתמו שום מזרקים וזה ללא קמשפט חם או שינויים שנעשו ברכב לאחרונה.

היום אני עם ווסת מתכוונן וב-4.0 באר הרכב נוסע טוב משמעותית מ-3.5 באר.

תרומתו של הראם אייר לא מבוטלת (משום מה לך הוא מציק) ותמיר מטפל בשילוש הקדוש

פליטה,יניקה ודלק.

זה הכל.

• תוכן חדש...