Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לשמן גיר - פיג'ו 106

NadavRally
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המפתח הקודם שהיה לי לבורג המילוי והריקון של שמן הגיר בפיזו נעלם (יחד עם הבן אדם שהלוותי לו אותו)...

השאלה שלי היא היכן ניתן למצוא בוקסות מרובעות, ומהי בעצם המידה הנדרשת לברגים הנ"ל?

ידוע לי שיש ידית יעודית, אך אני מעדיף לרכוש בוקסא בלבד כדי שאוכל להרכיב אותה על הידיות השונות.

בקשר למומנט הסגירה, הנתונים שיש בידי הם 25Nm מיותר לציין כי בפעם האחרונה שפתחתי גיר למילויי שמן הבורג היה סגור לפחות פי 4 מהנתון הנ"ל אם לא יותר (הייתי צריך מאריך ארוך בשביל לפתוח ביד) אני אשמח לאישור על המידה הנ"ל

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני מקומות שעולים לי בראש לגבי השגת המפתח/בוקסה:

1. "שוורץ כלי עבודה" ביצחק שדה 21 ת"א. גם אם אין לו במלאי סביר להניח שהוא יכול להזמין. תברר בטלפון: 03-5617685

2. "מירקל" ברחוב שנקר 26 פתח תקווה, בתוך מן מפרצון כזה בכביש. כל עיסוקם הוא כלי עבודה וציוד למוסכים. מספרם 03-9330717

אני בטוח שיש עוד הרבה מקומות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה!

חנויות כלים זו לא הבעייה, הבעייה שאינני יודע את מידת הבוקסא ואת הסוג שלה, משמע אני לא יודע מה לבקש!

אמרו לי פעם שאפשר לקנות ידית אצל גאן אבל אינני מעוניין, אני רוצה משהו שיתלבש לי על הכלים האחרים בינהם המד מומנט.

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...