Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..

אשמח לדעת אם ברגע שמשפצים את הצירייה ,מחליפים גם את הפעמון

ואיך יודעים אם אפשר להסתפק רק בהחלפת הפעמון?

מלבד זאת בכל תחילת נסיעה אם לוחצים על הבלם בחוזקה או נותנים גז

ישנה מכה קלה שמורגשת בגלגל השמאלי.בוקסה,משולש או סתם כרית בולם

איך אפשר לדעת לפני ההגעה למוסך?

איביזה ,שנת 92

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

ברשותי הייתה סיאט 87 שהיה צורך להחליף ציריה

מחירים 100 ציריה

170 ציריה +פעמון

לדעתי אם כבר צריך אז גם וגם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם כבר בשיפוץ מחליפים רק את הפעמון, או בשמו המקצועי CV-Joint. אם הציריה לא חטפה מכה או משהו כזה שעיקם אותה אין סיבה מיוחדת להחליפה. הנקישות כששומעים בעת הפניית הגה ונסיעה הוא ה-CV-Joint שנשחק ודורש החלפה.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרו לי,להחליף רק את הפעמון

תודה.

ואיך אוכל לדעת מה פשר רעש המכה בכל תחילת נסיעה ?

קשה למוסך לדעת כי זה קורה רק כשהרכב קר.

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי סובארו אימפרזה 96 ואני שומע רעשים בסיבובים. האם אני יוכול לקנות רק פעמונים ולהחליפם לבד, או שזה הרבה יותר נכון עבורי להחליף את כל הצירייה. יש לי נסיון בתיקוני רכב אבל לא בהתעסקות עם ציריות. אודה לתגובתכם בנושא

• תוכן חדש...