Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר תקופה קצרה של הזנחה ולקראת בא החורף החלטתי לטפל במערכות החשובות ברכבי קרי מערכת הבלמים +החלפת צמיגים .

אני צריך המלצות לחלפים בלבד ולא לאופן ההחלפה, כי אני לא מתכוון לגעת במערכת הבלמים לבד אלא ללכת למוסך, רק הבעיה היא שבמוסך לא נותנים לך אפשרות לבחור בחלפים שאתה רוצה ומיכיוון שאני רוצה להשקיע לפחות קצת ברכב וכן לאחר שלאחרונה החלפתי דיסקים קידמיים והם כבר רועדים אני מתכוון לקנות את החלפים לבד כך שאני אבחר חלפים טובים יותר ממה שמחליפים במוסך בו אני מטפל ואת ביצוע ההחלפה אתן למוסך מורשה.

אז אחרי ההקדמה ה"קצרה"אשאל תכלס:

1)איזה נוזל בלמים מומלץ לרכב שלי(רנו קליאו 1.4 ליטר שנת 1995 )

2)המלצה לרפידות ודיסקים קידמיים לכרב הנ"ל אבל שיהיה במחירים סבירים אני לא צריך למירוצים.

3)המלצה ל4צמיגים כשהדגש הוא על אחיזת כביש ז"א בטיחות בתקציב לא גדול של 1000עד1200 ל4 צמיגים, ד"א הצמיגים צריכים ליהיות כאלה שיעמדו לפעמים במצבי לחץ ז"א מהירות וסיבובים חדים, מידות הצמיגים שלי הם:165/65R13.

תודה לכל העונים מראש

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

איפה הימים של פעם ?

פעם ז"א ליפני שנה בערך כשנירשמתי לפורום כל שאלה או בקשה לעזרה או משהוא מייד היו עונים וכל שאלה היתה נהפכת לשרשור שלם של שקלה וטריה

היום צריך להתחנן שיענו לך במיוחד אם השאלה היא לא מענינת במיוחד

מה לעשות זה החיים!:puppydoge

סליחה מנהלים יקרים שאני מכניס משהוא אחר מאשר טכני נטו

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

* נוזל בלמים סטנדרטי (לא 5.1)

* ממליץ על רפידות של רמסה , יחס טוב של מחיר/תועלת (60-70 ש"ח)

עדיף לחרוט את הדיסקים המקוריים אם אפשר (150+-) , ולא לקנות דיסק סיני.

* בתקציב שלך לא חסרים צמיגים מבית טוב , מישלין,דנלופ,קלבר וכו..

כל אלה יעמדו בדרישות שלך .

אליה

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

את הדיסקים שלי כבר החלפתי בזמנו לדיסקים סיניים ואכלתי אותה, עוד לא עשיתי 20K ואני כבר מרגיש רעידות,

איזה דיסקים מומלצים לרכב שלי בהתחשב בעובדה שאני נוסע במקומות עם המון ירידות (ירושלים-ים המלח)?

ושוב תודה מראש!

ישראל!

נ.ב אליה אתה יודע אולי איכן משיגים את החלפים שאמרת אני מתכוון לרפידות?יכול ליהיות שיש בואדי ג'וז איפה שקניתי בהמלצתך את השמן של ELF?

הכונו לביאת המשיח!

• תוכן חדש...