Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהילקס טויוטה 99 (4X4)-חוסר סחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיה אני חושב במנוע, אין לרכב ממש כוח, לוקח לו הרבה זמן להגיע ל120-130 ולא עובר את ה130, גם זה בלחץ, כשהרכב עומד הטורים על 500-600 ס"לד וזה מרעיד את הרכב.

כשמאיצים אין תגובה משמעותית עד שמגיע ל2000 סל"ד ואז שומעים את הטורבו והוא מאיץ איך שהוא.

הרכב עבר 264,000KM.

K44 עלול לעזור במשהו,? אני חושב בבדיקה הוא יצא 75 כוחות סוס ובפועל ברשיון רשום 90.

או שאני טועה שזה 75 משהו אחר, מחר אני יוסיף תמונה עם כול המרשמים.

בטורים הנמוכים אין לו ממש כוח 1000-2000.

תודה

תמיר

פורסם

יש לך נסיון עם רכב זהה?

כי אם לא, אז יכול להיות שאתה סתם מבזבז את זמנך בלחשוב על תקלה שלא קיימת.

הרכבים האלה חלשים. מאוד. קשה מאוד למצוא רכב עם יחס הספק/משקל גרוע יותר, אלא אם נכנסים לקטגוריה של פול-טריילרים.

אצלי המצב עוד יותר גרוע. אותו המנוע, 2L (אצלך זה 2L-T , ה T בשביל הטורבו) , רק בלי הטורבו. מהירות סופית 117 קמ"ש עם מזגן. משאיות משאירות לי עשן בעליות. לומדים להנות מזה, ולהתאים סגנון נהיגה ומצב רוח בדואי, או שמחליפים רכב.

פורסם

חנן צודק מליון אחוז,

לאבי הייתה אחת כזו , שנת 97 גם בלי טורבו, רכב חלש מאד, שמעשן את כל הדרך לירושליים.

אבל מה שיותר זכור לי ,זה שהוא ממש לא נוח ומרגישים כל אבן קטנה על הכביש.

מעניין למה טויוטה המשיכו לייצר מנועים חלשים כאלו לאורך זמן, מישהו יודע?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

חנן שלום,

לפי התמונה של הג'יפ שלך יש לנו אותם המגנזיום וטמבון קדמי זהה, רק הרכב שלי בצבע ירוק,

עכשיו נסעתי בטיוטה זהה בדיוק צבאית אפילו שהיא צבאית היא נסעה הרבה יותר טוב, היא מגיעה בהרבה יותר קלות ל140.

ולפי הנייר שמבוסף לרשיון למנוע אחרי בדיקה יש 15 כוחות סוס פחות.

אין דרך אפשרית לחזק את המנוע ע"י שינוי בטורבו איך שהוא?

עמית המנוע הנוכחי של ההילקס שלי היא 2.4TD, שאמור להפיק 90 כוחות סוס, לפי מימצאים ברשת אפשר לראות שלישראל יבאו את ההילקס עם המנועים החלשים, משום שיש מנועים של 3.4 ליטר ו3.5 ליטר וגם 4 ליטר אם זה דיזל או בנזין שהספקם נע בין 124 כוחות סוס ל160.

מצאתי גם הסטוריה של הדגמים של ההילקס אפשר לראות את סוגי המנועים http://www.answers.com/topic/toyota-hilux-1

תמיר

פורסם

עכשיו נסעתי בטיוטה זהה בדיוק צבאית אפילו שהיא צבאית היא נסעה הרבה יותר טוב, היא מגיעה בהרבה יותר קלות ל140.

מרבית הצבאיות הן 2X4, חלקן (החומות בעיקר) הן 4X4 ורואים מייד את ההבדלים (גובה מרכב).

ה 2X4 אכן מגרדת את ה 140 (ובתקופה שהיו חדשות, אפילו טיפה יותר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רוב הטויוטות הצבאיות מצויידות במנוע D4D בעל הספק גבוה יותר של 102 כ"ס.

גם עם המנוע הזה ההיי-לקס עדיין די רחוקה בביצועיה מהמגנום או מהאיפון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההספק של המנוע שרשום ברישיון הרכב זה ההספק שהמנוע מוציא ללא שום התנגדות של גיר מנוע דיפרנציאלים ועוד ולכן אם תבדוק אתה תיראה כי ההספק של המנוע ברכב שונה ב25% פחות ממהספק של המנוע וזה תקין לחלוטין כי אחרת גם לא הייתה עובר טסט. ההספק הינו נורמלי

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אתה מנסה לנסוע במהירויות כאלה עם הרכב הזה, אבל ניחא.

הייתי מציע גם לבדוק האם הלוקרים בגלגלים משוחררים.

מתי הוא עבר טיפול לאחרונה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והנה כיוון שלא הלכתם אליו, יש לך ארגז בולט מעל לגג? יש לך מתקן על הגג? יש לך משהו שמפריע לזרימת האוויר? כי ב120 כל דבר כזה מורגש על רכב חלש.

אתה לא מתאר לעצמך כמה זה עוצר את הרכב,

בטנדר טויוטה שהיה לי, היה מתקן על הגג, ואי אפשר היה בשום אופן לעבור את ה120. בניגוד לטויוטות אחרות כמובן.

פורסם

אין כלום על הארגז, יש לוקר חשמלי לגלגלים מאחורה שהוא לא מופעל.

ויש על הגלגלים מקדימה שהם על FREE, טיפול יתבצע בימים הקרובים.

שאלה נגררת, כאשר אני לוחץ על נעילת הגלגלים האחורית רשום לי שהמנורה צריכה להבהב כמה שניות ואז להישאר באופן קבוע דולקת, ברכבי היא רק מהבהבת ולא עוברת לתאורה קבועה, יש בעיה.?

תמיר

פורסם

מדובר בנעילה חשמלית של הדיפרנציאל האחורי.

אם אני לא טועה ניתן לשלב אותה רק ב 4X4 LOW, וגם שם מומלץ לנסוע עד 8 קמ"ש ואסור להפנות את ההגה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני לא טועה הבהוב המנורה אומר שהנעילה לא נכנסה לפועל עדיין. לפעמים צריך לנסוע קצת קדימה אחרי השילוב כדי שזה באמת ינעל ואז המנורה דולקת קבוע.

פורסם

הבהוב הנורה אומר שמצב הכפתור לא תואם למצב הנעילה.

זה יכול לקרות, למשל, אם אתה בLOW , סובבת את הכפתור, אבל השיניים בדיפרנציאל עדיין לא הגיעו אחת מול השנייה, ואז זה עניין של נסיעה קצרה, כמו שהוזכר, עדיף תוך סיבוב קל של ההגה לאחד הצדדים.

מצד שני, יכול להיות שאתה פשוט לא במצב ש"מחשב" הנעילה מתיר לנעול אותה, כמו ב2X4 או 4X4HIGH . ניתן לנעול רק ב4X4LOW . בכל מקרה, אם אתה בLOW ומפעיל את הנעילה ונוסע והנורה ממשיכה להבהב, יש לך תקלה בנעילה.

צריך לבדוק אם מגיע פיקוד חשמלי למנוע הנעילה, ואם כן, אז כנראה שהוא נתפס מחלודה. אם לא מקפידים שהנשם שלו יהיה מחובר, ופתוח, וטובלים בשלוליות, המנוע הזה נתפס. בעייה מוכרת.

פורסם

מחשבה בכיוון אחר- בזמנו שהיה לי טראנו, התחילה לה תופעה של סחיבה לקויה שלא הייתה קודם.

אחרי בדיקות וחשדות נמצאה משאבת דלק לא תקינה.

המשאבה הוחלפה, השינוי היה מדהים!

אם אני זוכר נכון הק"מ המצטבר בזמן החלפה היה כ-200K.

• תוכן חדש...