Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהרכב עומד עם מנוע עובד על הילוך חניה (P), מתחילות אחרי דקה או 2 של עמידה רעידות של הרכב שככל הנראה מגיעות מהמנוע. כשדבר כזה קורה מחוג הטורים לא יציב בטווח של 100+- סל"ד

ניסיתי ללחוץ על הגז תוך כדי הרעידות וכשעזבתי המחוג ירד לאיזור ה1500 סל"ד ומשם בנפילות קטנות (לא עגול) לכיוון ה-800-900 סל"ד ואז שוב פעם מתחילות הוויברציות.

יש לציין שזה לא משהו קבוע, ז"א הרעידות יכולות להופיע ואחרי חצי דקה להיעלם ולהופיע אחרי כמה דקות שוב פעם..הרעידות האלה מורגשות כמו פולסים לא רציפים - אני יודע שקצת קשה לתאר את זה בכתב אבל אולי מישהו יוכל לתת כיוון.

חשבתי על ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים,אבל הרבה עבר בסה"כ 43K ק"מ

וזה לא נראה לי סביר, יש צורך בבדיקה ממוחשבת? ד"א הרכב צריך לעבור טסט שבוע הבא - לא אמורות להיות בעיות אבל התופעה שציינתי מעלה לי נורה אדומה לגבי זיהום אוויר.

הרכב- אלמרה פרפקט 1.8 2003

מתן

פורסם

בדוק ווהחלף חוטי הצתה, חוטי הצתה יבשים, ובריחת ניצוץ, אופינית לתופעות שהזכרת.

יש לציין שאבחנתי , מגיעה דרך מסך המחשב, אינני מכיר את הרכב ותופעות הלוואי שלו.

בדיקה ממוחשבת, ובדיקה יסודית של התנגדות חוטי ההצתה, תוכל לשלול או לאשר את אבחנתי מרחוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך מתבצעת בדיקה כזו? יש צורך גם לבדוק חיישן אוויר או בית מצערת?

ואיפה אני יכול למצוא מוסך או מכון שיוכל להריץ את כל הבדיקות הדרושות ולתקן את הבעיה בלי

לשחוט את הכיס? איזור נתניה-חדרה, מוסך מורשה היא האופציה האחרונה..

• תוכן חדש...