Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לקניית רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובר 216

שנת 97 מנוע 1600 סמ"ק ידני

160,000 ק"מ מטופל!

מחירון: 16,000 ש"ח

המחיר המבוקש: 13,000 ש"ח.

מבקש המלצות לקניית הרכב בהשוואה למצב השוק ומבחינת חלקי חילוף,מחלות של הרכב ומוסכים לרובר.

13,000 ש"ח מחיר סביר או מבחינת מצב השוק הרכב שווה פחות?

תודה!

פורסם

יתרונות:

פנים הרכב מאוד נוח לנסיעות ארוכות

מנוע חזק ויחסית מהיר

אוטו מהנה לנהיגה

בכלל האוטו נראה טוב

חסרונות:

אחיזת כביש לא משהו (ה-ZX שלי שנת 94 עם צמיגים גמורים מתנהגת בפניות יותר טוב)

חלקים יקרים אש!!!

ובכלל, אמינות הרכב לא משהו. יכול להתקלקל בפתאומיות ללא סימנים מוקדמים ותיקון יכול לעלות הון תועפות. טוב, אולי יש סימנים מוקדמים לתקלה, אך אי אפשר לעלות עליהם ללא ידע במכונאות.

בבדיקה שים דגש על מערכת הקירור - אחת הנקודות החלשות, אסור למלא מים מהברז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ולכן אמרתי לו לעשות חיפוש שיתן לו את התמונה המלאה, ולא הפניתי אותו ליוזר כזה או אחר.

אני לא מבין למה התפתח כזה דיון כשאפשר לפתור הכל עם חיפוש קצר. הנה, תראו לבד כמה תוצאות מקבלים מחיפוש על הרכב הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=214987

אפשר לסגור את הבסטה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בר יסביר לך רק יתרונות :-P הוא לא הכי אוביקטיבי!

זה נכון שלא הייתי פה כמה ימים (פירנצה מקסימה, אגב), אבל זו לא סיבה להשמיץ ;-)

בדקתי הודעות קודמות שלי והחסרונות מפורטים בהן כפי שהם. כמובן שלדעתי היתרונות עולים על החסרונות, ולכן דעתי חיובית, אבל זו רק דעתי.

כל מי שמעוניין יכול לשלוח לי ה"פ או, כמובן, לבצע חיפוש על "רובר bar72".

חבל שלוי יצחק לא קורא את הפורום (אולי הוא כן?) - הביקוש הזה לרוברים בחודשים האחרונים צריך להשפיע על המחירון :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...