Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע המנחתים של רוקפורד נחשבים לאיכותיים. תיפנה לאוטופרט, היבואנים של רוקפורד בארץ. רצ"ב קישור לאתר שלהם: http://www.autopart.co.il/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מנחת של "אודיו גודס" הוא גם מעולה. טוב מאחרים שמותגים טוב ממנו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המנחת של אודיו גודס בזמנו עלה לי סביבות 80 שקל והתקנתי אותו בטויוטה קורולה 2001 ששייכת לאבא שלי - הבעיה היתה שבטויוטה קורולה מהדגם הזה יש מחשב רכב שנמצא ממש באזור שמאחורי הקונסולה המרכזית.

המנחת של אודיו גודס אמנם עשה עבודה טובה אבל הוא היה מאוד רגיש לרעשים והיה גם קשה מאוד למקם אותו במקום בו לא נקלט רעש לתוך המנחת.

בגלל אילוצי הרכב החלפתי את המנחת הנ"ל למנחת של סטינגר שהוא אמנם יקר אבל עדיין זול ב60 עד 80 שקל ממנחתים של רוקפורד, הוא מוגן בצורה יפה מאוד נגד רעשים ולדעתי גם יותר טוב מהרוקפורד - חבל שלא מצאתי עוד אחד כזה כי השני ברכב הוא באמת הרוקפורד.

לגבי רכבים אחרים אני מאמין שהמנחת הזה יעשה עבודה טובה, אבל אני דווקא ממליץ על סטינגר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מישהו יכול להסביר בפרוט מזה מנחת?
מנחת משמש להנחתת עוצמת האות שיוצאת מיציאות הרמקולים ב HU על מנת שניתן יהיה לחבר אותו למגבר.

צריך אותו במקרים שאין ל HU יציאת PREAMP.

פורסם

אני קניתי מנחת של רוקפורד ברמה מאוד גבוהה(עלה לי בסביבות 300 ש"ח למיטב זכרוני, לפני איזה שנה-שנתיים) מסאונדר ברחובות...

מאז הוא עבר 2 רכבים (כלומר התקנתי אותו כשקניתי אותו, והעברתי אותו כשהחלפתי אוטו) ומעולם לא סבלתי מרעשים..

דקל

פורסם
האם הם מוכרים לבודדים?

עד כמה שאני יודע אז כן, הם מוכרים גם ליחידים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...