Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי להגביר עם זה

http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=verstaerker&view=detail&grp=5&ser=54&nr=1340415&lang=EN

הרבה ביקורות חיוביות מאנשים שהתנסו איתם בפורום!(חיפוש)

אם יש לך כסף לפוקל בטח תימצא כסף גם לזה (4K בצ'יפר).

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=626&CatCode=87

פורסם

רבותי ,

על פי הנתונים בין שני המגברים ל-jl יש המון יתרונות על הפייז :אם באחוז העיוות ,אם בדמפינג פקטור, ובכלל סדרת הסלאש של jl קיבלה ביקורות מהללות למגברים בטווח התקציב שלה מהרבה אתרי אודיו לרכב בחו"ל .

מגבר הפייז הוא טוב בהחלט, אבל כדאי גם שתשימו לב לתגובות של מי שמחזיק אחד כזה כמו ראובן שהגיב פה ,בחיפוש קטן תוכלו להתרשם מה הוא חושב עליו.

רמקולים של פוקאל בדר"כ החברה המייצרת בצרפת מגבירה אותם בניסוייה ע"י מגברים של אודיסון והם המתאימים ביותר .אבל הם לא רלוונטיים ! לא לשאלה שנשאלה פה ולא מבחינת התקציב שהבחור מעמיד לעניין!

אז גיא תפסיק להשלות אנשים ולתת להם לטפח תקוות שהם מעבר ליכולת הכלכלית שלהם:lol:

פורסם
אני רק ממליץ מנסיון אישי, זה הכל!
גם אני כנראה מביא את הסט הנ"ל של פוקל (K2P) והייתי רוצה לדעת איזה מגבר ימצא את הפונציאל של הסט הנ"ל

פייז אופוס 150.4 או זאפקו מסדרת הרפרנס 1000.4 (יד שנייה כנראה)

?

כמובן כל המלצה אחרת של מגבר 4 ערוצים טוב (100W RMS + לערוץ ואחוז עיוות מינימלי +דמפינג פאקטור רציני) בתקציב של עד 3000 ש"ח תתקבל בברכה

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תביאו מה שבא לכם ותעזבו אותי כבר אם השאלות האלה. אני אמרתי את דעתי כבר לא פעם ולא פעמיים. אם קשה לכם לקבל אותה, תעשו מה שבא לכם.

קודם היתה מחלת המורל, עכשיו מחלת הפוקל מעניין מה יהיה עוד כמה חודשים - DLS אם מגבר אגדי של JBL GTO!!

פורסם
תביאו מה שבא לכם ותעזבו אותי כבר אם השאלות האלה. אני אמרתי את דעתי כבר לא פעם ולא פעמיים. אם קשה לכם לקבל אותה, תעשו מה שבא לכם.

קודם היתה מחלת המורל, עכשיו מחלת הפוקל מעניין מה יהיה עוד כמה חודשים - DLS אם מגבר אגדי של JBL GTO!!

האא אז אתה סתם זורק דברים כמו AUDISON (שגם לדעתי הם מגברים אדירים)

ולא ממש בא לך לייעץ דברים מעבר..?

סבבה

תודה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
האא אז אתה סתם זורק דברים כמו AUDISON (שגם לדעתי הם מגברים אדירים)

ולא ממש בא לך לייעץ דברים מעבר..?

סבבה

תודה!

לא שלא בא לי לייעץ דברים מעבר, אלה אני פשוט לא רוכש ולא מכיר אישית את המגברים שאתם רוצים כ"כ.

פורסם

ימצה את הפוטנציאל? באמת נהיה פה רמה של גנון.

אתם לא ילדים קטנים (פשוט מפונקים?)

יש לכם נתונים של היצרן (100 וואט RMS?) תביאו מגבר של 100 וואט מינימום, זה הכל.

לא הפייז ולא האודיסון ימצו את הפוטנציאל של הסטים האלו אלא טיב ההתקנה שלכם ואופן ההתקנה.

אני יכול להבין שאלה על מגבר אם הוא מוציא הספק כזה או אחר בפועל או לא, אבל אם הוא "טוב לX או Y"?

בחייכם...

פורסם

אם יש לך כסף לפוקל בטח תימצא כסף גם לזה (4K בצ'יפר).

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=626&CatCode=87

אוו כמה שאתה טועה...

בשביל הסט הזה אני קורע את התח* חודש. רק בשביל הסט ! את כל הרכיבים שלי ברכב שילמתי במזומן, כבר מעל 10K אבל את המגבר לסט אני כבר אקח באשראי אם זה יהיה חדש ולא יד שניה. אז 3K זה המקסימום שאני מקציב וזה גם יבוא כנראה על חשבון תחביבים אחרים. אחרי שאני ארכוש בעזרת השם את המגבר לסט אני מסיים עם כל השיגעון הזה :(

בחזרה לנושא -

MJ01 - תודה על העזרה שלך, אבל לאודיסון אין לי תקציב, נצטרך להתפשר. בבי אמפינג אני כרגע לא מעוניין להגביר משום שמגבר ברמה לבי אמפינג יעלה לי פי 3. ואני לא צועק שיש לי K2P, למעשה הוא עדיין לא אצלי. ואני אודה לך אם תתאר מה ההבדלים בשמיעה כמובן בין האלפיין לאודיסון. זה באמת מגבר מצויין. סתם אני מתעניין במה זה מתבטא.

גל - לדעתי אתה טועה. יש לי את הJBL המהולל, ולפי דבריך, הוא בול מתאים לסט, 100 RMS לערוץ. אבל בפועל למרות שאני לא מזלזל בו, הוא ממש לא בשביל כזה סט.

בכלליות אני חושב או ללכת על הRS2 משומש מחבר בפורום, או JL חדש.

דעתכם?

ניב

לא חותם

פורסם
אוובכלליות אני חושב או ללכת על הRS2 משומש מחבר בפורום, או JL חדש.

דעתכם?

ניב

האמת,

שמעתי את הRS2 מגביר מערכת הכוללת פיוניר 6850,סאב W3,קומפוננט הייבריד אוביישן (סאב מוגבר בגישור)

ממש לא התלהבתי, ממש! איכות בינונית ביותר...

איזה מהפריטים גרם לאיכות הבינונית? לא יודע,מה דעתכם?

לעומת זאת שמעתי גם את המערכת הזו:

סט קומפוננט JBL,מגבר JBL GTO 75.4,סאב PHASE THRILLER מוגבר בגישור .

נשמע WOW!!

• תוכן חדש...